Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST NT-100T
ST NT-100T, Superior Technology, 3 во 1 Машинка за кратење влакна во нос, уши и веѓи, сребрена боја, заштитно капаче, користи АА батерија (не е вклучена)..
399 Ден. Цена:399 Ден.
Philips HQ200/50
Philips HQ200/50, Tечност за чистење глава за бричење, 300мл..
499 Ден. Цена:499 Ден.
FAVIO FHT-5235
FAVIO FHT-5235, Безжичен тример за нос, уши, веѓи, сечила кои се вадат и чистат, тивка работа, 1.5W..
499 Ден. Цена:499 Ден.
SAPIR SP-1814-C
SAPIR SP-1814-C, Безжична Машинка за бричење со2 глави, со сечила од нерѓосувачки челик, интегиран тример на самата машинка, водоотпорна, содржи батерија на полнење..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST MS-105T
ST MS-105T, Superior Technology, Безжична Машинка за бричење со три глави, сина боја, водоотпорна, три глави за бришење со двослојни сечила, 3Д систем за бричење, може да се уп..
899 Ден. Цена:899 Ден.
SAPIR SP-1814-A
SAPIR SP-1814-A, Безжична Машинка за бричење со 3 ротирачки глави, со сечила од нерѓосувачки челик, интегиран тример на самата машинка, водоотпорна, содржи батерија н..
899 Ден. Цена:899 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1814-B
SAPIR ZEPHYR Z-1814-B, Безжична Машинка за бричење со 3 ротирачки глави, со сечила од нерѓосувачки челик, интегиран тример на самата машинка, водоотпорна, содржи батериј..
999 Ден. Цена:999 Ден.
AEG LS 5541
AEG LS 5541, Безжична Машинка за бричење за жени, бело сина боја, сечива од нерѓосувачки челик, лесно ракување, глава за бричење која се вади, тример за долги влакна, ..
999 Ден. Цена:999 Ден.
CARRERA 9194021 Блистер СЕТ
CARRERA 9194021 Блистер СЕТ, Безжична Машинка за бричење со 2x AA батерии + Бесшумен Тример за уши и нос кој е со водоотпорна глава и користи АА батерија, Двојна глаава з..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
PANASONIC ER430K503
PANASONIC ER430K503, Тример за кратење на влакна во нос и уши со екстракција на влакната, црно сребрена боја, специјално сечило кое не предизвикува болка, може да се мие..
1,149 Ден. Цена:1,149 Ден.
ST MS-1363P 4D
ST MS-1363P 4D, Superior Technology, Безжична Машинка за бричење со три глави, 4D GyroFlex систем на бричеењ кој се приспособува на контурите на лицето, црна/златна боја, ЛЦД диспеј ..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
PANASONIC ER2403K503
PANASONIC ER2403K503, Безжичен тример за брада и коса, црна боја, Должина на кратење од 3 до 15 мм во 5 чекори, може да се мие, безжична работа, 2x ААА батерии..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
BaByliss E827E
BaByliss E827E, Безжична машинка за бричење, 32мм сечила, CMS движење на сечилата, Нагодување од 1 до 20мм, Прецизност 1мм, Работи жично и безжично, Безжична работа 30мин..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
SAPIR SP-1815-AX
SAPIR SP-1815-AX, СЕТ од Безжична Машинка за бричење + Безжична Машинка за шишање, Сина боја, Водоотпорнa, Регулација на нивоа на шишање 4, 7, 10, 13 и 16мм, Моќен бесшумен мот..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
BaByliss Ladyliss G285E
BaByliss Ladyliss G285E, Безжичен тример за тело за жени, Виолетово бела боја, Двојни сечила за најдобри резултати, 3 додатоци за кратење 3,6 и 9мм, Глава која може да се мие, ..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
PANASONIC ES-SA40-S503
PANASONIC ES-SA40-S503, Mашинка за бричење, Сребрена боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, Единечна глава за бричење, 8800 вртежи во минута, сечила со агол од 90 степени, Може да..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss Hair and Face E835E
BaByliss Hair and Face E835E, 5 во 1 Безжичен мултифункционален тример за брада и коса + машинка за бричење, Водоотпорен, Професионални WTech 32мм сечила за брада, 3Д електрохеми..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss E847E
BaByliss E847E, Безжична Машинка за тридневна брада Trim & Shave, Водоотпорна, Професионални Wtech сечила 32мм, Самоподмачкување, 3Д Електрохемиско острење, CMS движење на сечи..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss E846E
BaByliss E846E, Безжична машинка за бричење, Водоотпорна, Професионали Wtech 32мм сечила, CMS движење на сечилата, Самоподмачкување, Нагодување од 0.5 до 15мм, Прецизност 0.5м..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
BaByliss E856E
BaByliss E856E, Безжична машинка за бричење, Водоотпорна, Професионали Wtech 34мм сечила, CMS движење на сечилата, Нагодување од 1 до 18мм, Прецизност 1мм, Работи жично и без..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
Philips S1100/04
Philips S1100/04, Машинка за бричење, Боја Црна, Shaver Series 1000, жичана употреба, четка за чистење, капаче за заштита, глава што се движи во 4 правци, самоостречки сечива..
2,349 Ден. Цена:2,349 Ден.
PANASONIC ES-RW30-S503
PANASONIC ES-RW30-S503, Mашинка за бричење со 2 лебдечки глави, Сребрена боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, Двојни сечила, Може да се мие, само безжична употреба, вклучен fo..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
BaByliss E865E
BaByliss E865E, Безжична Ултра прецизна машинка за бричење која може да се користи под вода и да се мие, Флексибилна глава со движење од 25 степени, Нагодување од 0.4 до 5..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
PANASONIC ER-GK40-A503
PANASONIC ER-GK40-A503, Безжичен Тример за тело, сина боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, глава низ која минува вода, може да се мие, додаток за сигурно бричење под пазувит..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
PANASONIC ER-GK40-S503
PANASONIC ER-GK40-S503, Безжичен Тример за тело, темно сина/сребрена боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, глава низ која минува вода, може да се мие, додаток за сигурно брич..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
BaByliss 3D Control E866E
BaByliss 3D Control E866E, Безжична машинка за брада 2 во 1, тридневна брада или бричење со жилет, Водоотпорна, Професионални Wtech сечила 32мм, Флексибилна глава со движење од..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Philips S1110/04
Philips S1110/04, Машинка за бричење, Боја Црна, Shaver Series 1000, жичана употреба, Тример, четка за чистење, капаче за заштита, глава што се движи во 4 правци, самоостречки сеч..
2,699 Ден. Цена:2,699 Ден.
Philips S1310/04
Philips S1310/04, Машинка за бричење, Боја Црна, Shaver Series 1000, безжична употреба, Тример, четка за чистење, капаче за заштита, глава што се движи во 4 правци, самоостречки с..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
PANASONIC ES-RL21-S503
PANASONIC ES-RL21-S503, Mашинка за бричење со 3 лебдечки глави, Сребрена боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, индикатор за ниво на батерија, најостри нано сечила со агол од 3..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
BaByliss 3D Control & Shave E868E
BaByliss 3D Control & Shave E868E, Безжична машинка за брада 2 во 1, тридневна брада или бричење со жилет, Водоотпорна, Професионални Wtech сечила 32мм, Флексибилна глава со движе..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
BaByliss 3-Day & Shave E890E
BaByliss 3-Day & Shave E890E, Безжична машинка за брада 2 во 1, тридневна брада или бричење со жилет, Водоотпорен, Професионални Wtech сечила 34мм, Самоподмачкување, 3Д Електрох..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
PANASONIC ER-GY10CM504
PANASONIC ER-GY10CM504, Мултифункицски Тример за целото тело, црна боја, Wet & Dry за сува и мокра употреба, 4 додатоци, машинка за шишање со должина од 3 до 15мм во 5 чекори, најк..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
PANASONIC ER-GB40-A503
PANASONIC ER-GB40-A503, Безжичен тример за брада и коса, сино црна боја, Wet & Dry за суво и мокро шишање, високи перформанси со сечила кои се подвижни за 45 степени, Напреден д..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
PANASONIC ER-GB40-S503
PANASONIC ER-GB40-S503, Безжичен тример за брада и коса, сино сребрена боја, Wet & Dry за суво и мокро шишање, високи перформанси со сечила кои се подвижни за 45 степени, Напред..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
PANASONIC ES-SL41-S503
PANASONIC ES-SL41-S503, Mашинка за бричење со 3 независни лебдечки глави, Сребрена боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, индикатор за ниво на батерија, заоблена фолија, најо..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
PANASONIC ER-GB60-K503
PANASONIC ER-GB60-K503, Безжичен тример за брада и коса, сиво црна боја, жичана и безжична употреба, високи перформанси со сечила кои се подвижни за 45 степени, Напреден ди..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
BaByliss E875E
BaByliss E875E, Безжична Ултра прецизна машинка за бричење, ЛЦД Дисплеј, 25 степени движење на главата, 15 позиции 9 ленти од 0.4 до 2мм со степенување од 0.2мм и 6 ленти од 2.5..
3,399 Ден. Цена:3,399 Ден.
BaByliss Digital Control E876E
BaByliss Digital Control E876E, Безжична машинка за брада, за сите типови брада, ЛЦД Дисплеј, Водоотпорна, Meморирање, Професионални Wtech сечила 34мм, Флексибилна глава со вдвиж..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
BaByliss T840E
BaByliss T840E, Безжична машинка за брада 2 во 1, тридневна брада или бричење со жилет, вшмукување на влакната до 60%, Професионални Wtech сечила 35мм, Флексибилна глава со ..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
PANASONIC ES-RT33-S503
PANASONIC ES-RT33-S503, Mашинка за бричење со 3 независни лебдечки глави, Црна боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, 2 ЛЕД индикатори, Флексибилна глава за бричење која се дв..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
PANASONIC ES-SL41-A503
PANASONIC ES-SL41-A503, Mашинка за бричење со 3 независни лебдечки глави, Сина боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, индикатор за ниво на батерија, заоблена фолија, најостри ..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
BaByliss E877E
BaByliss E877E, Безжична Ултра прецизна машинка за бричење, ЛЦД Дисплеј, 25 степени движење на главата, 15 позиции 9 ленти од 0.4 до 2мм со степенување од 0.2мм и 6 ленти од 2.5..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
PANASONIC ER-GB70-S503
PANASONIC ER-GB70-S503, Безжичен тример за брада и коса, сиво црна боја, високи перформанси со сечила кои се подвижни за 45 степени, Напреден дизајн, Глава низ која минува ..
3,899 Ден. Цена:3,899 Ден.
PANASONIC ES-RT37-S503
PANASONIC ES-RT37-S503, Mашинка за бричење со 3 сечила, Сиво сина боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, заоблена фолија, најостри сечила со агол од 30 степени, Може да се мие, с..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
BaByliss E880E
BaByliss E880E, Безжична машинка за брада, за сите типови брада, ЛЦД Дисплеј, Водоотпорна, Професионални Wtech сечила 34мм, Флексибилна глава со вдвижење од 33 степени, Са..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
BaByliss Digital Control E886E
BaByliss Digital Control E886E, Безжична машинка за брада, за сите типови брада, ЛЦД Дисплеј, Водоотпорна, Meморирање, Професионални Wtech сечила 34мм, Флексибилна глава со вдвиж..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
PANASONIC ES-RT53-S503
PANASONIC ES-RT53-S503, Mашинка за бричење со 3 независни лебдечки глави, Црна боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, ЛЦД Дисплеј, Флексибилна глава за бричење која се движи в..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
PANASONIC ES-RT47-S503
PANASONIC ES-RT47-S503, Mашинка за бричење со 3 сечила, Сиво црна боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, заоблена фолија, најостри сечила со агол од 45 степени, Може да се мие, с..
4,599 Ден. Цена:4,599 Ден.
BaByliss E880E
BaByliss E880E, Безжична машинкa за тридневна брада, Подвижна глава од 33 степени, ЛЦД Дисплеј, Водоотпорен, Професионални Wtech сечила 34мм, Самоподмачкување, 3Д Електрох..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
PANASONIC ES-RT67-S503
PANASONIC ES-RT67-S503, Mашинка за бричење, Сребрено црна боја, Wet & Dry за суво и мокро бричење, Единечна глава за бричење, 3 сечила, Може да се мие, само безжична употреба..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Платежни картички