Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST HCL-R1720
ST HCL-R1720, Superior Technology, Жична Машинка за шишање, црна боја, со сечила од нерѓосувачки челик, контрола на нивоата, 4 додатоци за шишање, четка за чистење, средтсво за ..
499 Ден. Цена:499 Ден.
BaByliss E650E
BaByliss E650E, Безжичен тример за нос и уши, заштитно капаче, 1x АА батерија - не е вклучена..
599 Ден. Цена:599 Ден.
ST HC-1767P
ST HC-1767P, Superior Technology, Жична Машинка за шишање, сина боја, моќе AC мотор, Адаптирачки сечила од нерѓосувачки челик, контрола на нивоата, 4 додатоци за шишање - 3,6,9 и 12 m..
599 Ден. Цена:599 Ден.
BaByliss E600XE
BaByliss E600XE, Безжичен Тример за нос и уши, Сина боја, Глава која се вади за лесно чистење, АА батерија, заштитно капаче, 100% сигурносно кратење без можност од повред..
599 Ден. Цена:599 Ден.
BOMANN HSM 8006 CB
BOMANN HSM 8006 CB, Жична Машинка за шишање коса, Црно сребрена боја, Сечила од нерѓосувачки челик, Моќен и тивок мотор, 4 додатоци за шишање, 10W..
599 Ден. Цена:599 Ден.
Rowenta TN3500F0
Rowenta TN3500F0, Тример за нос, Боја Црна, Безжична употреба, 1 должина, капаче, AA battery..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST HC-105T
ST HC-105T, Superior Technology, Безжична машинка за шишање, сечила од нерѓосувачки челик кои лесно се вадат и чистат, 2 прилагодливи чешли за кратење од 3, 6, 9 и 12мм, Батерија ..
799 Ден. Цена:799 Ден.
BaByliss E695E
BaByliss E695E, Машинка за шишање коса, со кабел, 45мм сечила од нерѓосувачки челик, 8 додатоци за шишање од 3 до 25мм, 3мм прецизност, содржи чешел, масло за подмачкување ..
999 Ден. Цена:999 Ден.
1 мислења.
Philips NT1150/10
Philips NT1150/10, Тример за нос, Боја Црна, Безжична употреба, 1 должина, целосно се мие, нема потреба од подмачкување, капаче, 2 чешлиња, AA battery..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Philips TT2000/43
Philips TT2000/43, Фолија за замена за машинки за тело, за најдобри резултати да се менува на 12 месеци, за TT202-, TT203-, TT204-, QG3280 и BG20-- серии..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Philips NT3160/10
Philips NT3160/10, Тример за нос, Боја Црно Сива, Безжична употреба, 3 прилагодувања на должина, целосно се мие, нема потреба од подмачкување, капаче, 2 чешлиња, AA battery..
1,149 Ден. Цена:1,149 Ден.
BaByliss E696E
BaByliss E696E, Безжична Машинка за шишање коса, 39мм сечила од нерѓосувачки челик, 2 додатоци за шишање од 4 до 18мм и од 20 до 34мм, 2мм прецизност, Thinning функција, содржи че..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
Rowenta TN3620F0
Rowenta TN3620F0, Тример за брада, Боја Црна, безжично користење, суво и мокро користење, глава за бричење, прилагодлива должина за брада од 3-6мм, Battery: AA 1.5V ..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Philips HC3400/15
Philips HC3400/15, Машинка за шишање, Боја Црна, жичана употреба, Должина од 0,5-23мм, Самоостречки сечива, без потреба од подмачкување ..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
Rowenta TN1600F0
Rowenta TN1600F0, Машинка за шишање, Боја Сина, жичана употреба, Должина од 0,9-14мм, 4 чешли, AC мотор, кабел 1,8м..
1,459 Ден. Цена:1,459 Ден.
BaByliss E708PE
BaByliss E708PE, Безжична Машинка за шишање коса и брада, Сечила 40мм, 8 додатоци за потстрижување (3-25мм), Турбо функција за лесно потстрижување, може да се мие, 30 мин без..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Philips HC3410/15
Philips HC3410/15, Машинка за шишање,Боја Црна, жичана употреба, Должина од 0,5-23мм, Самоостречки сечива, без потреба од подмачкување..
1,549 Ден. Цена:1,549 Ден.
BaByliss Face E823E
BaByliss Face E823E, 6 во 1 Безжичен мултифункционален тример за лице, 32мм сечива за брада, плус 3 додатоци 6, 9 и 12мм, ролер со прецизност на 6 позиции - од 1.5 до 4мм, додаток з..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Rowenta TN2300F0
Rowenta TN2300F0, Тример за брада, Боја Бела, жично и безжично користење, 1 чешел, прилагодлива должина за брада 3-7мм, прецизност од 1 мм, четкичка, 60 мин користење, Battery: Ni..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Philips BT3206/14
Philips BT3206/14, Тример за брада, Боја Црна, Иновативен систем Lift & Trim: Интегрираниот чешел ги подига и ги насочува влакненцата во оптималната позиција за сечење, за л..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Philips NT5175/16
Philips NT5175/16, Тример за нос, Боја Црно Сина, Безжична употреба, 4 прилагодувања на должина, целосно се мие, нема потреба од подмачкување, капаче, 3 чешлиња, AA battery..
1,749 Ден. Цена:1,749 Ден.
Rowenta TN1400F0
Rowenta TN1400F0, Машинка за шишање, Боја Бела, жично и безжично користење, Индикатор, Употреба за брада и коса, 19 Нивоа на должина на шишање, 1мм до 30мм, Позиција 1мм за ..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
Philips QT4002/15
Philips QT4002/15, Тример за брада, Боја Црно Сина, безжично користење, 1 чешел, прилагодлива должина за брада 0,5-10мм, четкичка, торбичка, 10 часа полнење, 45 мин користење, ..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Philips HC3420/15
Philips HC3420/15, Машинка за шишање,Боја Црна, жичана и безжична употреба, Должина од 0,5-23мм, Самоостречки сечива, без потреба од подмачкување, 8 часа полнење, 60 мин раб..
1,949 Ден. Цена:1,949 Ден.
Rowenta TN1410F0
Rowenta TN1410F0, Машинка за шишање, Боја Црна, жично и безжично користење, Индикатор, Употреба за брада и коса, 18 Нивоа на должина на шишање, 3мм до 30мм, Позиција 1мм за б..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
PANASONIC ER-GC20-K503
PANASONIC ER-GC20-K503, Жична Машинка за шишање, Црна боја, Должина на кратење од 3 до 21 мм во 4 чекори, најкратка должина 0.5мм, 1 додаток за шишање со 7 сетирања, ЛЕД лампа, м..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss E780E
BaByliss E780E, Безжична Машинка за шишање коса и брада, Иновација: Специјални WTECH 39мм сечила од Титаниум кои сами се подмачкуваат, 3Д електрохемиско острење, CMS движе..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Philips BG2024/15
Philips BG2024/15, Машинка за бричење на тело, Боја Сива, Безжична употреба, Суво и мокро бричење, може да се користи под вода, 1 должина, Ширина на сечиво 32мм, без потреб..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips MG3730/15
Philips MG3730/15, Тример за брада и коса, Боја Црна, Мултистајлер 8 во 1, DualCut технологија со два пати повеќе ножеви, 8 алатки за брада и коса, Додатоци што можат да се миј..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips QG3320/15
Philips QG3320/15, Тример за брада и коса, Боја Црна, 3-in-1, за суво и мокро користење, целосно се мие, безжично користење, 2 додатоци и 1 чешел, прилагодлива должина за брад..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips BG3010/15
Philips BG3010/15, Тример за тело, Боја Сива, Систем за удобност на кожата: ги пресекува влакната со различна должина без контакт со кожата со острите рабови 1 фиксна по..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips HC5440/15
Philips HC5440/15, Машинка за шишање, Боја Црно Сива, жичана и безжична употреба, Должина од 0,5-23мм, Ширина на сечиво 41мм, Самоостречки сечива, 8 часа полнење, 75 мин работ..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
PANASONIC ER-GC50-K503
PANASONIC ER-GC50-K503, Безжична Машинка за шишање, Црна боја, Должина на кратење од 1 до 25 мм во 25 чекори, најкратка должина 0.5мм, 2 додатоци за шишање, може да се мие, жичан..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Rowenta TN5100F0
Rowenta TN5100F0, Машинка за шишање, Боја црна, Безжична, Употреба под вода, Нож Титаниум, Употреба за коса и брада, 15 Нивоа на должина на шишање 0,5мм до 29мм, четка за чис..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
BaByliss E790E
BaByliss E790E, Безжична Машинка за шишање коса и брада, Иновација: Специјални WTECH 39мм сечила од Титаниум кои сами се подмачкуваат, 3Д електрохемиско острење, CMS движе..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Rowenta YD3035F0
Rowenta YD3035F0, СЕТ од тример за брада и прецизен тример, Боја Бела, должона 3-7мм, 2 чешли за брада, глава за бричење, суво и мокро користење, 60 мин користење на тримеро..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
Rowenta TN3400F0
Rowenta TN3400F0, Машинка за шишање, Боја црна, Безжична, Употреба под вода, Нож Титаниум, Употреба за коса и брада, 30 Нивоа на должина на шишање 0,5мм до 15мм, четка за чис..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
Philips BT3226/14
Philips BT3226/14, Тример за брада, Боја Црна, Иновативен систем Lift & Trim: Интегрираниот чешел ги подига и ги насочува влакненцата во оптималната позиција за сечење, за л..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
PANASONIC ER-GS60-S503
PANASONIC ER-GS60-S503, Безжична машинка за шишање, сина боја, Wet & Dry за суво и мокро шишање, сечила од нерѓосувачки челик, Должина на кратење од 1 до 10 мм, може да се мие, 50 м..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
PANASONIC ER2171S503
PANASONIC ER2171S503, Безжичен тример за брада и коса, сребрена антрацит боја, Должина на кратење од 1 до 20 мм во 14 чекори, thinning функција, може да се мие, 50 минути безжична ..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
BaByliss E655E
BaByliss E655E, Безжичен тример за нос, уши и веѓи, со специјален додаток за веѓи од 3 и 5мм, глава која се вади и се мие, кутија за чување, 1x ААА батерија - вклучена..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
Philips QT4015/16
Philips QT4015/16, Тример за брада, Боја Црна, безжично користење, 1 чешел, прилагодлива должина за брада 0,5-10мм, четкичка, торбичка, 1 час полнење, 90 мин користење, Battery: 2x ..
3,049 Ден. Цена:3,049 Ден.
Rowenta TN5120F0
Rowenta TN5120F0, Машинка за шишање, Боја Сина, Безжична, Употреба под вода, Нож Титаниум, Употреба за коса и брада, 15 Нивоа на должина на шишање 0,5мм до 29мм, четка за чис..
3,099 Ден. Цена:3,099 Ден.
PANASONIC ER2201A503
PANASONIC ER2201A503, Безжичен тример за брада и коса, сина боја, Должина на кратење од 1 до 20 мм во 14 чекори, мини тример, може да се мие, 50 минути безжична работа, жичано р..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
PANASONIC ER-GC70-S503
PANASONIC ER-GC70-S503, Безжична Машинка за шишање, Сребрена боја, Должина на кратење од 1 до 45 мм во 45 чекори, најкратка должина 0.5мм, 3 додатоци за шишање, може да се мие, ж..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
Philips QG3340/16
Philips QG3340/16, Тример за брада и коса, Боја Црна, 7-in-1, за суво и мокро користење, целосно се мие, безжично користење, 4 додатоци и 3 чешли, прилагодлива должина за брад..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
Rowenta TN8210D4
Rowenta TN8210D4, Машинка за шишање, Боја Бела, Бежична, Нож Титаниум, Самоостречки ножеви, Индикатор, Употреба за брада, Употрба за тело,Употреба за коса, 42 Нивоа на до..
3,599 Ден. Цена:3,599 Ден.
Rowenta TN9211F5
Rowenta TN9211F5, Машинка за шишање, Боја Сиво-црна, Бежична, Интегриран вмукувачки систем, Употреба под вода, Нож Керамички,Индикатор, Употреба за брада, Употрба за те..
3,699 Ден. Цена:3,699 Ден.
Philips MG5730/15
Philips MG5730/15, Тример за брада коса и тело, Боја Црна, Мултистајлер 11 во 1, DualCut технологија со два пати повеќе ножеви, 11 алатки за брада, коса и тело, 100% водоотпорен, ..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
Philips BG2036/32
Philips BG2036/32, Машинка за шишање, Боја Црна, Безжична употреба, Суво и мокро бричење, може да се користи под вода, Ширина на сечиво 32мм, 3 додатоци (3,5,7 мм), додаток за ..
3,899 Ден. Цена:3,899 Ден.
Платежни картички