Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
SAPIR SP-1101-AU
SAPIR SP-1101-AU, Пегла за коса со керамички плочки, Црна боја, Максимална температура 200 степени, Брзо загревање, Заштита од прегревање, Индикатор за вклучено/исклуче..
399 Ден. Цена:399 Ден.
ST HS-Z220
ST HS-Z220, Superior Technology, Пегла за коса, Црна боја, Керамички плочки - розеви, 220 степени максимална температура, W, Систем против прегревање, Индикатор за вклучено/искл..
599 Ден. Цена:599 Ден.
ST HC-Z300P
ST HC-Z300P, Superior Technology, Фигаро за коса, розева боја, Ултра брз PTC греач, 180 степени, дијаметар на виткање 19мм, Моќност 25W, Хромирани плочки, идеален за сите типови коса ..
599 Ден. Цена:599 Ден.
ST HC-Z200
ST HC-Z200, Superior Technology, Фигаро за коса, црна боја, Ултра брз PTC греач, 200 степени, дијаметар на виткање 19мм, Моќност 30W, Хромирани плочки, идеален за сите типови коса..
599 Ден. Цена:599 Ден.
SAPIR SP-1101-AJ
SAPIR SP-1101-AJ, Пегла за коса, Црна боја, Керамички плочки, Четиристепена селекција на темепратура - 140,160,180 и 200 степени, 55W, Заштита од прегревање, Индикатор за вклуче..
699 Ден. Цена:699 Ден.
BaByliss Pro 180 Extra fin 271CE
BaByliss Pro 180 Extra fin 271CE, Керамичко Фигаро,бело црвена боја, Копче за ладно, Вграден држач, 125 степени максимална температура, 16мм големина..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST HS-Y230T
ST HS-Y230T, Superior Technology, Пегла за коса, Црна боја, Керамички плочки, Четиристепена селекција на темепратура, 230 степени максимална температура, 130W, Систем против пре..
749 Ден. Цена:749 Ден.
ST HS-O240RC
ST HS-O240RC, Superior Technology, Пегла за коса, црна со црвена линија, керамички плочки 34x100 мм, Моќност 35W, Температура од 180 до 200 степени, Индикатор за напон, Механизам за зак..
799 Ден. Цена:799 Ден.
Rowenta CF2132F0
Rowenta CF2132F0, Фигаро, Боја Црна, Моќност 25W, Дијаметар 16мм, време за загревање 5 мин, макс. Температура 180 степени, Должина на кабел 1,8м ..
899 Ден. Цена:899 Ден.
BaByliss Retractable 300 2655E
BaByliss Retractable 300 2655E, Керамичка Четка за коса црна боја, 300W, 2 брзини, 2 температури, 19мм стандарден дел, Копче за ладен воздух..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY HS 30
Beurer GERMANY HS 30, Пегла за коса, црна боја, керамички плочки со обложување од турмалин, температура до 200 степени, брзо загревање, автоматско исклучување, заклучувањ..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Philips HP8302/00
Philips HP8302/00, Преса за коса, Боја Црна, Максимална температура 210С, Керамички плочки 19х85mm, Време на загревање 60 секунди, автоматско исклучување по 60 мин, кука за за..
1,149 Ден. Цена:1,149 Ден.
BaByliss Ion Brush 776400
BaByliss Ion Brush 776400 , Четка за коса со јонизирачка функција, двојна јонизација, тенок ергономски дизајн, копче за исклучување и вклучување, 2x AAA батерии..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
BaByliss Pro 180 Small C319Е
BaByliss Pro 180 Small C319Е, Професионално Фигаро, црно златна боја, Брзо загревање, Варијабилна температура до 180 степени температура, Sublim touch обложување, Спирала во кону..
1,249 Ден. Цена:1,249 Ден.
BaByliss Ultra Slim 22 ST325E
BaByliss Ultra Slim 22 ST325E, Diamond ceramic серија, Професионална пегла за коса со керамички плочки со јонизација, црна боја, Ултра тенка 22мм, 100x22мм големина на плочки, 90 секунди..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Philips HP8602/00
Philips HP8602/00, Фигаро, Боја Црна, Керамички обликувач, дијаметар 16мм, Темпреатура 190 С, автомтско исклучување по 60 мин, Време на загревање 60 секунди, Должина на кабе..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Beurer GERMANY HT 50
Beurer GERMANY HT 50, Четка за коса со топол воздух, керамичко обложување, јонизација, 1000W, 2 нивоа на сетирање, копче за ладен воздух, 3 различни додатоци (термо четка, кру..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
BOSCH PHS1151
BOSCH PHS1151, Пегла за коса, Style to Go серија, Црна боја, 17W, керамички плочки,температура до 200 степени, кабел 1.8м..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Rowenta SF1510F0
Rowenta SF1510F0, Преса за коса, Боја Бела, Максимална температура 200С, Керамички плочки, Време на загревање 30 секунди, Заклучувањена механизмот, Ширина на плочките 2,5ц..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
Beurer GERMANY HS 40
Beurer GERMANY HS 40, Пегла за коса, црна боја, керамички плочки со обложување од турмалин, температура до 220 степени, ЛЕД индикатори за нивото на температура, брзо загре..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
BOSCH PHS3651
BOSCH PHS3651, Пегла за коса, Brilliant care businessсерија, црвена боја, 17W, керамички анодизирани плочки за екстра нежно и трајно исправување, плочи со заоблени рабови за кадр..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
BaByliss Pro 180 Medium C325Е
BaByliss Pro 180 Medium C325Е, Професионално Фигаро, црно златна боја, Брзо загревање, Варијабилна температура до 180 степени температура, Sublim touch обложување, Спирала во кон..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
BaByliss Pro 180 Large C332Е
BaByliss Pro 180 Large C332Е, Професионално Фигаро, црно златна боја, Брзо загревање, Варијабилна температура до 180 степени температура, Sublim touch обложување, Спирала во кону..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Philips HP8321/00
Philips HP8321/00, Преса за коса, Боја Црна, Максимална температура 210С, Керамички плочки 28х100mm, Време на загревање 60 секунди, автоматско исклучување по 60 мин, кука за з..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
BOSCH PHA2101
BOSCH PHA2101, Четка за обликување на косата, Star shine curl & style серија, црна боја со апликации, 500W, 2 нивоа на температура, заштита од прегревање, ергономски дизајн, 1.8м дол..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Rowenta CF3352F0
Rowenta CF3352F0, Фигаро, БојаЦрна, Керамички обликувач, Keratin & Tourmaline, дијаметар 25мм, Темпреатура до 200C, Брзо загревање 60 секунди, Должина на кабел 1,8 м..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Philips BHB862/00
Philips BHB862/00, Фигаро, Боја Црно Бела, Керамички обликувач, дијаметар 16мм, Темпреатура до 200C, 8 нивоа на температура, автомтско исклучување по 60 мин, Време на загрев..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Beurer GERMANY HSE 30 ELLE by Beurer GERMANY
Beurer GERMANY HSE 30 ELLE by Beurer GERMANY, Пегла за коса ELLE серија, бела боја, керамички плочки со обложување од турмалин, температура до 220 степени, ЛЕД индикатори за температу..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Gorenje HC 19 PR
Gorenje HC 19 PR, Фигаро, Боја: Розева, 42 W, Дијаметар: 19 mm, Ладен врв, Moжност за закачување, Кабел кој се ротира 360, Едноставно електронско управување, LCD дисплеј, Контину..
1,590 Ден. Цена:1,590 Ден.
BaByliss Slim 28 ST326E
BaByliss Slim 28 ST326E, Diamond ceramic серија, Wet & Dry Професионална пегла за коса со керамички плочки со јонизација, црна боја, Ултра тенка 28мм, За сува и мокра коса, 100x28мм голем..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
Rowenta SF1012F0
Rowenta SF1012F0, Преса за коса, Боја Црна, 2 температури 180С и 230С, Керамички плочки, Време на загревање 1 минута, Заклучувањена механизмот, Ширина на плочките 2,5цм, Долж..
1,659 Ден. Цена:1,659 Ден.
BaByliss Fun Style 2020CE
BaByliss Fun Style 2020CE, 8во1 уред, Пегла за коса, 2x Фигаро 16мм и 19мм, 2X Четки за коса, Тотално керамичко обложување, 36мм плочки, 145 степени температура, Варијабилна темпера..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Gorenje HS 90 BG
Gorenje HS 90 BG, Пегла за коса, Боја: Сино-зелена, 43 W, IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор, Кабел кој се ротира 360, Подвижни плочки, Должина на плочките: 90 mm, Едноставн..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Rowenta SF3122D0
Rowenta SF3122D0, Преса за коса, Боја Црна, Максимална температура 230С, Температурни нивоа 11, Керамички плочки, Време на загревање 30 секунди, Заклучувањена механизмот, ..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
BaByliss Easy curl C20Е
BaByliss Easy curl C20Е, Професионално Керамичко Фигаро со титаниум, црвено златна боја, ЛЦД Дисплеј, Ракавица за топло, Брзо загревање, Варијабилна температура до 200 ст..
1,749 Ден. Цена:1,749 Ден.
BaByliss Pro 200 Slim C525E
BaByliss Pro 200 Slim C525E, Професионално Керамичко Фигаро, Дијаметар 25мм, црна боја, ЛЦД Дисплеј, Брзо загревање за 180 секунди, Варијабилна температура до 200 степени, Вент..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
BaByliss Volume & Curl 3038Е
BaByliss Volume & Curl 3038Е, Термални Виклери за навиткување на косата, 5 парчиња, 40мм, термален сад, текстилна површина на виклерите, 5 метални шноли, 5 пеперутка шноли..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
Beurer GERMANY HT 60
Beurer GERMANY HT 60, Мултифункциски уред за коса 7во1, пегла за коса + фигаро + четка + спирален додаток + големи , мала и рамна пегла за виткање коса, керамичко обложување,..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Philips HP8323/00
Philips HP8323/00, Преса за коса, Боја Црна, Максимална температура 210С, 2 Температури 180С и 210С, Керамички плочки 28х100mm, Време на загревање 60 секунди, автоматско исклучу..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
BOSCH PHS2101
BOSCH PHS2101, Пегла за коса , Starshine series, црна/лила боја со fancy апликации, 31W, керамички анодизирани грејни плочки за пеглање на косата без оштетување и подолготрајност..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
BaByliss Slim 28 LED ST327E
BaByliss Slim 28 LED ST327E, Diamond ceramic серија, Wet & Dry Професионална пегла за коса со керамички плочки со јонизација, црна боја, LED екран, Ултра тенка 28мм, За сува и мокра коса, 1..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Philips HP6393/00
Philips HP6393/00, Тример за лице и тело, Боја Бела, Глава 26мм за тело, Глава 8мм за лице, безжична работа, ААА батерија..
1,949 Ден. Цена:1,949 Ден.
Philips HP8661/00
Philips HP8661/00, Четка за коса, 3 додатоци, моќност 800W, 2 ротирачки четки, 22мм и 38мм термо четки, концентратор на воздух, 3 подесувања на температура и јачина, Должина на..
1,949 Ден. Цена:1,949 Ден.
BOSCH PHA2204
BOSCH PHA2204, Четка за обикување на косата 4, Purple passion серија, виолетова боја, 600W, 2 нивоа на температура, копче за ладење и фиксирање на фризурата, кружна четка со меша..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss Style Mix MS21E
BaByliss Style Mix MS21E, 10во1 уред, Пегла за коса, 2x Фигаро 32мм и 19мм, 2X Четки за коса 16мм за виткање и 16мм стандардна, Тотално керамичко обложување, 3 типа плочки, 180 степени..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH PHA2300
BOSCH PHA2300, Четка за обликување на косата, beautixx curly серија, сина боја, 700W, 3 нивоа на температура, копче за ладење и фиксирање на фризурата, продолжеток за обликувањ..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss Multistyle 1000 AS100E
BaByliss Multistyle 1000 AS100E, Керамичка Четка за коса сина боја со јонизација, 3 додатоци, 1000W, 3 брзини, 3 температури, 20мм стандарден дел, 38мм керамички термален дел, 25мм де..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss Twist Secret TW1100E
BaByliss Twist Secret TW1100E, Апарат за правење плетенки, ЛЕД Дисплеј, вклучени 30 различни аксесоари, Ротирање во две насоки - за плетење на косата и отлетување на косата, 2x ..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Beurer GERMANY HTE 50 ELLE by Beurer GERMANY
Beurer GERMANY HTE 50 ELLE by Beurer GERMANY, ELLE серија Мултифункциски уред за коса 7во1, пегла за коса + фигаро + четка + спирален додаток + големи , мала и рамна пегла за виткање коса..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Rowenta CF5712F0
Rowenta CF5712F0, Четка за коса, 5 додатоци, моќност 35W, термо четка, јонизатор, 210C, ceramic tourmaline, дисплеј, заштита од прегревање, Должина на кабел 1,8м..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
Платежни картички