Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST HD-Z1200
ST HD-Z1200, Superior Technology, Фен за коса, 1200W, црнo/златна боја, 2 брзини, 2 температури, концентратор, заштита од прегревање, рачка која се склопува, висококвалитетен DC мот..
499 Ден. Цена:499 Ден.
ST HD-Z1400
ST HD-Z1400, Superior Technology, Фен за коса, 1400W, црна боја, концентратор, заштита од прегревање, рачка која се склопува, висококвалитетен DC мотор..
599 Ден. Цена:599 Ден.
ST HD-D1800
ST HD-D1800, Superior Technology, Фен за коса, 1800W, црна боја, концентратор, заштита од прегревање, 2 брзини, 3 температури, копче за ладен воздух, висококвалитетен DC мотор..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST HD-Z1600
ST HD-Z1600, Superior Technology, Фен за коса, 1600W, виолетова боја, концентратор, заштита од прегревање, рачка која се склопува, висококвалитетен DC мотор..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Philips BHD001/00
Philips BHD001/00, Фен за коса, Боја Црна, EssentialCareSilence,1200W, DC мотор, насочувач на воздух, 2 брзини, кука за закачување, 1,8м кабел..
769 Ден. Цена:769 Ден.
Philips HP8103/00
Philips HP8103/00, Фен за коса, Боја Бела, SalonDry Compact, 1400W, DCмотор, 2 брзини, насочувач на воздух, кука за закачување, 1,6м кабел..
769 Ден. Цена:769 Ден.
Gorenje HD 122 B
Gorenje HD 122 B, Фен за коса, Боја: Црна, TRAVEL EDITION, 1200 W, Модел на преклоп, Регулација на брзината: 2, Температурни нивоа: 2, Заштита од прегревање за дополнителна безбедно..
849 Ден. Цена:849 Ден.
Gorenje HD 122 P
Gorenje HD 122 P, Фен за коса, Боја: Розева, TRAVEL EDITION, 1200 W, Модел на преклоп, Регулација на брзината: 2, Температурни нивоа: 2, Заштита од прегревање за дополнителна безбед..
899 Ден. Цена:899 Ден.
ST HD-O2400BP
ST HD-O2400BP, Superior Technology, Фен за коса, Црн со виолетова линија, 2400W, 2 брзини 3 температури, копче за ладен воздух, концентратор, DC мотор, Заштита од прегревање, Вграден..
899 Ден. Цена:899 Ден.
ST HD-O2400BS
ST HD-O2400BS, Superior Technology, Фен за коса, Црн со сребрена линија, 2400W, 2 брзини 3 температури, копче за ладен воздух, концентратор, DC мотор, Заштита од прегревање, Вградена ..
899 Ден. Цена:899 Ден.
BaByliss Voyage 5250E црна боја
BaByliss Voyage 5250E црна боја, Патнички Фен за коса, 1200W, 3 брзини, 3 температури, концентратор, 50км/ч брзина на воздух, 1.8м кабел, двојна волтажа за патувања 120/240V, вклучен..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY HC 25
Beurer GERMANY HC 25, Компактен фен за коса, Travel серија, црна боја, со рачка на преклоп, 1600W, со Јонизација, 2 брзини и 2 температури, концентратор, копче за ладен воздух, ер..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Rowenta CV1510F0
Rowenta CV1510F0, Фен за коса, Боја црна, Моќност 1400W, лесен и компактен, рачка на преклоп, Брзини 2, Концентратор, Закачалка на рачката..
949 Ден. Цена:949 Ден.
ST HD-D2200DI
ST HD-D2200DI, Superior Technology, Фен за коса со Јонизација, 2200W, црна боја, дифузер, концентратор, заштита од прегревање, 2 брзини, 3 температури, копче за ладен воздух, високо..
999 Ден. Цена:999 Ден.
BaByliss Compact D212E
BaByliss Compact D212E, Модел 2016, Фен за коса, Темно Сина боја, 2000W, 3 брзини, 3 температури, концентратор, копче за ладен воздух, 65км/ч брзина на воздух, Отстранлив филтер, 1.8..
1,049 Ден. Цена:1,049 Ден.
BaByliss Expert 2000 D302RE
BaByliss Expert 2000 D302RE, Фен за коса, црвена боја, 2000W, 3 брзини/температури, 70км/ч брзина на дување, Концентратор 10мм, Штеди до 25% енергија..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
ST HD-O2400ACB
ST HD-O2400ACB, Superior Technology, Професионален Фен за коса со АC мотор, Црн, 2400W, 2 брзини 3 температури, копче за ладен воздух, Дифузер + Специјален тенок концентратор, Заштит..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Philips BHD002/00
Philips BHD002/00, Фен за коса, Боја Виолетова, EssentialCareSilence,1600W, DC мотор, 35% потивок, насочувач на воздух, 3 брзини, кука за закачување, 1,8м кабел..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
BaByliss Expert 2100 D322WE
BaByliss Expert 2100 D322WE, Фен за коса, бела боја, 2100W, 3 брзини/температури + копче за ладен воздух, 75км/ч брзина на дување, Дифузер, Концентратор 10мм, Штеди до 25% енергија..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Gorenje HD 213 GG
Gorenje HD 213 GG, Фен за коса, Боја: Сино-зелена, 2100 W, IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор, DC мотор, Копче за ладен воздух, Филтер кој се отстранува, Moжност за закачува..
1,350 Ден. Цена:1,350 Ден.
BOSCH PHD2511B
BOSCH PHD2511B, Фен за коса, Star shine серија, црнa боја, 1800W, 3 степени на температура, 2 степени на јачина на сушење, рачка која се собира, cool копче за зацврстување на фризур..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
Philips BHD004/00
Philips BHD004/00, Фен за коса, Боја Црна, EssentialCareSilence, 1800W, DC мотор, насочувач на воздух, дифузер, 3 брзини, кука за закачување, 1,8м кабел..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
BOSCH PHD2511
BOSCH PHD2511, Фен за коса, Star shine серија, црно розева боја со fancy апликации, 1800W, 3 степени на температура, 2 степени на јачина на сушење, рачка која се собира, cool копче за..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
Rowenta CV3312F0
Rowenta CV3312F0, Фен за коса, Боја црно-розева, Моќност 1600W, лесен и компактен, рачка на преклоп, Брзини 2, Концентратор, Закачалка на рачката..
1,449 Ден. Цена:1,449 Ден.
Rowenta CV5372F0
Rowenta CV5372F0, Фен за коса, Боја црна, Моќност 2100W, Брзини 3, Степен на температура 3, Ладен воздух, Концентратор, Дифузер, Јон функција, Закачалка на рачката..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Rowenta CV3812F0
Rowenta CV3812F0, Фен за коса, Боја црно-розева, Моќност 1700W, лесен и компактен, Брзини 2, Степен на температура 3, Концентратор, Закачалка на рачката..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
ST HHD-1200WI Superior Technology
ST HHD-1200WI Superior Technology, Хотелски фен за сушење коса, Бела боја, се монтира на ѕид, 1200W, заштитетно копче за вклучување и исклучување, 2 брзини и температури..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Philips HP8230/00
Philips HP8230/00, Фен за коса, Боја Црна, ThermoProtect 2100W, DC мотор, 2 брзини, 3 нивоа на топлина, 14mm насочувач на воздух, 1,8м кабел..
1,549 Ден. Цена:1,549 Ден.
Philips BHD029/00
Philips BHD029/00, Фен за коса, Боја Црна, DryCare Essential,1600W, DC мотор, Јонизатор, ThermoProtect, насочувач на воздух, 2 брзини, 3 нивоа на топлина, кука за закачување, 1,8м кабел..
1,549 Ден. Цена:1,549 Ден.
Gorenje HD 203 BG
Gorenje HD 203 BG, Фен за коса, Боја: Сино-зелена, 2000 W, IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор, DC мотор, Копче за ладен воздух, Филтер кој се отстранува, Moжност за закачува..
1,550 Ден. Цена:1,550 Ден.
BaByliss Expert 2200 D342E
BaByliss Expert 2200 D342E, Фен за коса, црна боја, 2200W, Јонизација, 3 брзини/температури + копче за ладен воздух, 80км/ч брзина на дување, Дифузер, Концентратор 10мм, Заден филт..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
Rowenta CV3820F0
Rowenta CV3820F0, Фен за коса, Боја црно-сина, Моќност 1800W, лесен и компактен, Брзини 2, Степен на температура 3, Ладен воздух, Концентратор, Јон функција, Закачалка на рач..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
BOSCH PHD5513
BOSCH PHD5513, Фен за коса, Beautixx comfort серија, Бела боја, 1800W, 3 степени на темература, 2 степени на јачина на сушење,копче за ладење и фиксирање на фризурата, продолжеток ..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
BaByliss Expert 2300 D362E
BaByliss Expert 2300 D362E, Фен за коса, црна боја, 2300W, Јонизација со технологија HighIonic, 6 брзини/температури + копче за ладен воздух, Турбо опција, 85км/ч брзина на дување, Диф..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
Rowenta CV5361F0
Rowenta CV5361F0, Фен за коса, Боја црно-виолетова, Моќност 2100W, Брзини 3, Степен на температура 3, Ладен воздух, Концентратор, Јон функција, Закачалка на рачката..
1,849 Ден. Цена:1,849 Ден.
Philips BHD030/00
Philips BHD030/00, Фен за коса, Боја Црна, DryCare Essential, 2000W, DC мотор, Јонизатор, ThermoProtect, насочувач на воздух, 2 брзини, 3 нивоа на топлина, концентратор на воздух 11мм, кука за ..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
BOSCH PHD5962
BOSCH PHD5962, Фен за коса, црна боја, 2200W, јонизаторска функција која го намалува статичкиот елекрицитет, дифузер за волумен, 3 степени на температура, 2 степени на ја..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
BaByliss Le Pro Light 6604E
BaByliss Le Pro Light 6604E, Професионален фен за коса со AC мотор, MADE IN ITALY, црна боја, 2000W, 6мм концентратор, 90 км/ч брзина на воздух, 50% потивок од сите останати фенови, 6 брзин..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
BaByliss P1010E
BaByliss P1010E, СЕТ од фен за коса + Четка за коса, Професионален фен со AC мотор од 2000W, Црна боја, 2 брзини, 2 температури + копче за ладен воздух, 6 х 75мм концентратор, 90км..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
BaByliss Le Pro Light 6604WE
BaByliss Le Pro Light 6604WE, Професионален фен за коса со AC мотор, MADE IN ITALY, бела боја, 2000W, 6мм концентратор, 90 км/ч брзина на воздух, 50% потивок од сите останати фенови, 6 брзин..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Philips BHD007/00
Philips BHD007/00, Фен за коса, Боја Црна, EssentialCare, 1800W, DC мотор, Рачка на склопување, насочувач на воздух, Јонизатор, 3 брзини, кука за закачување, торбичка, 1,8м кабел..
1,949 Ден. Цена:1,949 Ден.
BaByliss Le Pro Light 6609E
BaByliss Le Pro Light 6609E, Професионален фен за коса со AC мотор со јонизација, MADE IN ITALY, црна боја, 2100W, Јонизација, 6мм концентратор, 95 км/ч брзина на воздух, 50% потивок од си..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BaByliss Retra cord 2000 D371E
BaByliss Retra cord 2000 D371E, Фен за коса, црна боја, 2000W, Керамичка Јонизација, 6 брзини/температури + копче за ладен воздух, 75км/ч брзина на дување, Кабел кој автоматски се с..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH PHD5712
BOSCH PHD5712, Фен за коса, Glamour red care серија, црвена боја , 2000W, 3 степени на температура, 2 степени за сушење, дифузер, копче за ладење и фиксирање на фризурата, продолже..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH PHD5714,Фен за коса
BOSCH PHD5714,Фен за коса, Purple passion серија, виолетова боја , 2000W, 3 степени на температура, 2 степени за сушење, дифузер, копче за ладење и фиксирање на фризурата, продолж..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
Rowenta CV7816F0 Фен за коса
Rowenta CV7816F0 Фен за коса, Боја црно-виолетова, PRO AC, Моќност 2200W, Брзини 2, Степен на температура 3, Ладен воздух, Концентратор 9mm, проток на воздух 100 km/h, Закачалка на р..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
Beurer GERMANY HC 80
Beurer GERMANY HC 80, Фен за коса со професионален AC мотор, црна боја, 2200W, со тројна Јонизација, 3 температури и 2 брзини на вентилатор, копче за ладен воздух кое може да с..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Gorenje HD 215 PR
Gorenje HD 215 PR, Фен за коса, Боја: Розева, 2200 W, IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор, DC мотор, Копче за ладен воздух, Филтер кој се отстранува, Moжност за закачување, Р..
2,249 Ден. Цена:2,249 Ден.
Rowenta CV5090
Rowenta CV5090, Фен за коса, Боја бело-сива, Моќност 2300W, Брзини 2, Степен на температура 3, Ладен воздух, Концентратор, Дифузер, Јон функција, Функција респект, Закачалк..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
BOSCH PHD5767
BOSCH PHD5767, Quattro ion - четиристепена јонизација со shine boost power ефект, антрацит црна и сребрена боја со ЛЕД сијалички, 2000W, 3 степени на температура, 2 степени за сушење, д..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Платежни картички