Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
VIALLI H12 Диспанзер за хартиени крпи
VIALLI H12 Диспанзер за хартиени крпи, сина транспарентна боја, погоден за хартија со V или Z преклопување, димензии 27 х 27 х 11 цм..
599 Ден. Цена:599 Ден.
VIALLI H16 Диспанзер за хартиени крпи за MINI JUMBO ролна
VIALLI H16 Диспанзер за хартиени крпи за MINI JUMBO ролна, сина транспарентна боја, димензии 24 х 26 х 13 цм..
599 Ден. Цена:599 Ден.
Beurer GERMANY BS 49
Beurer GERMANY BS 49, Кружно Осветлено козметичарско огледало, 12 ЛЕД диоди, 5x зголемување, хромиран финиш, 11цм површина, работа на батерии - вклучени 3x ААА..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
Beurer GERMANY FC 45
Beurer GERMANY FC 45, Четка за длабинско чистење на лице, 4 пати подлабинско чистење отколку со рака, двостепена ротација, водоотпорна со IPX7 заштита, 2 брзини, 1 минута (3x 2..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Beurer GERMANY FS 50
Beurer GERMANY FS 50, Aпарат за нега на лице со пареа FACIAL SAUNA, сребрен/транспарентен, 2 нивоа на излез, прилагодлив интензитет, додаток за пареа со арома, едноставно и брзо..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
PANASONIC EW-DJ10-A503
PANASONIC EW-DJ10-A503, Исплакнувач за уста, Сина боја, Погоден за патување, лесен за чување, 2 нивоа на интензитет на вода, 165мл капацитет на резервоар доволен за 45 секунд..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Beurer GERMANY FC 65 Pureo brush
Beurer GERMANY FC 65 Pureo brush, Четка за длабинско чистење на лице, Сино ЛЕД светло за да се избегнат нечистотии, 2 начини на работа - пулсации и вибрации, водоотпорна со IPX7 з..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Beurer GERMANY MG 147
Beurer GERMANY MG 147, Перница со SHIATSU масажа, може да се употребуа за врат, грб, нозе, 4 ротирачки Shiatsu масирачки глави кои вртат во парови во обратна насока, 2 правци на ма..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Beurer GERMANY BS 69
Beurer GERMANY BS 69, Кружно Осветлено козметичарско огледало, 32 ЛЕД диоди, 5x зголемување, хромиран финиш, 17цм површина, работа на струја..
2,699 Ден. Цена:2,699 Ден.
Beurer GERMANY MG 148
Beurer GERMANY MG 148, Појас за SHIATSU масажа, може да се употребува за рамо и за врат, 2 правци на масирање, функција за осветлување и топлина..
2,699 Ден. Цена:2,699 Ден.
Beurer GERMANY FC 72 Pureo Ionic
Beurer GERMANY FC 72 Pureo Ionic, Aпарат за нега на лице со пареа FACIAL SAUNA, бела боја, со јонизација која овозможува длабока хидратација на кожата, ја превенира кожата од сушење..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
Beurer GERMANY FC 76
Beurer GERMANY FC 76, Апарат за Микродермоабразија, за професионална ексфолијација на лице во домашни услови, двоен ефект - помлада и поцврста кожа, со ексфолијацијата ..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
BaByliss 8438E
BaByliss 8438E, Професионално кружно огледало за шминкање, 20.5цм дијаметар, Осветлено и одбирање на топла, ладна или неутрална светлост, 1x-8x зголемување, специјална р..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
PANASONIC EW-DJ40-W503
PANASONIC EW-DJ40-W503, Исплакнувач за уста, Бело сива боја, Погоден за патување, лесен за чување, 2 нивоа на интензитет на вода, 165мл капацитет на резервоар доволен за 45 се..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
PANASONIC EW1211W845
PANASONIC EW1211W845, Безжичен Исплакнувач за уста, Сина боја, 2 глави со различна боја за лесна идентификација, 3 нивоа на интензитет на вода, 1400 пулсации во минута, 130мл ..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
Beurer GERMANY FC 95 Pureo Brush
Beurer GERMANY FC 95 Pureo Brush, Четка за длабинско чистење на лице, 6 пати подлабинско чистење отколку со рака, 2 начини на ротација - осцилирачка и кружна, водоотпорна со IPX7 ..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
PANASONIC EW1411H845
PANASONIC EW1411H845, Безжичен Исплакнувач за уста, Сива боја, 2 глави со различна боја за лесна идентификација, 3 нивоа на интензитет на вода, 1400 пулсации во минута, 130мл ..
4,399 Ден. Цена:4,399 Ден.
Beurer GERMANY BS 99
Beurer GERMANY BS 99, Правоаголно Осветлено козметичарско огледало, 36 ЛЕД диоди и 400Lux јачина, 5x зголемување, хромиран финиш, 16x16цм површина, тристепена придушувачка фун..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
Beurer GERMANY FC 100 Pureo Derma Peel
Beurer GERMANY FC 100 Pureo Derma Peel, Апарат за микродермоабразија на лице, професионалана ексфолијација на кожата, овозможува ефект на помлада и помазна кожа, Двоен ефект - ..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
PANASONIC EH-SA31VP503
PANASONIC EH-SA31VP503, Faciallonic steamer - Aпарат за нега на лице со пареа, розево бела боја, Продуцира ултра фини-нано јонски честички од паре кои длабоко навлегуваат во кожата ..
6,399 Ден. Цена:6,399 Ден.
Платежни картички