Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Philips HR1836/00
Philips HR1836/00, Соковник, Viva compact, Боја алуминиум сива, 500W, лесен за чистење, 1 брзина, drip stop, сад за отпад 1,5л, 55 mm отвор..
6,699 Ден. Цена:6,699 Ден.
Philips HR1855/70
Philips HR1855/70, Соковник, Viva, Боја Црна, 700W, лесен за чистење, 1 брзина, drip stop, сад за отпад 2л, голем 75 mm отвор..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
Philips HR1855/90
Philips HR1855/90, Соковник, Viva, Боја Црвена, 700W, лесен за чистење, 1 брзина, drip stop, сад за отпад 2л, голем 75 mm отвор..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
Philips HR1870/70
Philips HR1870/70, Соковник, Боја Црна, 900W, 10% повеќе сок, лесен за чистење, 1 брзина, drip stop, сад за отпад 2,5л, XXL отвор..
15,290 Ден. Цена:15,290 Ден.
Платежни картички