Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
BOMANN DG 1218 CB
BOMANN DG 1218 CB, Електричен готвач на пареа, 3 нивоа, бела боја, Тајмер 60мин, резервоар за вода 1.6л, полупроѕирни нивоа, индикатор за ниво на вода, заштита од прегревањ..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
BOMANN DG 2286 CB
BOMANN DG 2286 CB, Електричен готвач на пареа, Инокс со ЛЦД Дисплеј, 3 нивоа, Тајмер, индикатор за ниво на вода, заштита од прегревање, 800W..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
BOMANN HLO 2280
BOMANN HLO 2280, Готвач со врел воздух Ростер, зачувување на сите витамини и ниски масти во храната, Халогенски елемент за загревање, Термостат од 0 до 200 степени, сткл..
2,699 Ден. Цена:2,699 Ден.
Tefal VC140131
Tefal VC140131, Готвач на пареа, Боја црна, 900W, 6 литри капацитет, 3 проѕирни садови од кои еден за ориз, прозорче за ниво на вода, контрола на нивото на вода, готвењето з..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
Tefal VC130130
Tefal VC130130, Готвач на пареа, Боја бела, 650W, 6.5 литри капацитет, 4 проѕирни садови, прозорче за ниво на вода, контрола на нивото на вода, готвењето запира кога ќе снем..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
Philips HD9126/00
Philips HD9126/00, Готвач на пареа, Боја црна, 900W, 9 литри капацитет, 3 проѕирни садови, сад за готвење на супа, ориз, додаток за јајца, индикатор за вода, заштита од прегр..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
SAPIR SP-1985-B6
SAPIR SP-1985-B6, Мултифункцсики готвач, сребрено црна боја, ЛЦД Дисплеј во боја со 24 часовен тајмер, СМАРТ управување со 12 вградени програми: грав, месо, слатки, ориз, ..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
Telefunken TLF CO 501 Multicooker
Telefunken TLF CO 501 Multicooker, 24hour keep warm function, stainless stell housing, Multifunction for: Fry, Pasta, Cook, Soaked Rice, Reheat, Crust, Soap,Steam, Stew, Cake, Vegetable, Fish, Meat + Yoghurt maker. ..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Braun FS5100WH
Braun FS5100WH, Електричен готвач на пареа, GERMAN TECHNOLOGY, Identity collection, 2 нивоа од BPA free пластика, бела боја, ултра брзо правење пареа за 45 секунди, тајмер, автоматско исклучу..
5,199 Ден. Цена:5,199 Ден.
Philips HD9140/91
Philips HD9140/91, Готвач на пареа, Боја црна, 900W, 10 литри капацитет, 3 проѕирни садови, сад за готвење на супа, ориз, додаток за јајца, индикатор за вода, заштита од прегр..
5,699 Ден. Цена:5,699 Ден.
Zelmer ZSC1600X
Zelmer ZSC1600X, Готвач на пареа, Инокс, 3 нивоа, ЛЦД Дисплеј, 2000W, 12л капацитет, 9 автоматски програм на готвење, вклучен сад за ориз, супа и сосови, сад за риба..
6,199 Ден. Цена:6,199 Ден.
Tefal RK705138
Tefal RK705138, Multicook Pro 12, Мултиготвач, Боја бела, Моќност 750W, 12 функции, 9 програми, Капацитет 5л, Температура 80-180 степени, нелеплив сад, Fuzzy Logic технологија која автомат..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
Tefal FR495070
Tefal FR495070, Versalio Deluxe 9 in 1, Мултиготвач, Боја бела, Моќност 1600W, 9 типови на готвење, Температура 80-180 степени, нелеплив сад, метален филтер, тајмер, погоден за печење, ..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
Платежни картички