Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
SAPIR ESPERANCA ES-1445-О
SAPIR ESPERANCA ES-1445-О, Бело Електрично решо со 1 рингла, 1500W, 185мм, термостат за регулација, заштита од прегревање, автоматско исклучување, Индикатор за вклучено/исклуч..
699 Ден. Цена:699 Ден.
SAPIR ESPERANCA ES-1445-H
SAPIR ESPERANCA ES-1445-H, Бело Електрично решо со 1 рингла, 1500W, 185мм, термостат за регулација, заштита од прегревање, автоматско исклучување, Индикатор за вклучено/исклуч..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST 0-100
ST 0-100, Superior Technology, Плинско решо со 1 горилник, емајлирано тело, горен капак, бела боја..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST EHS-1000N
ST EHS-1000N, Superior Technology, Електрично решо со 1 рингла, бела боја, 1000W, регулационен термостат, 1м должина на кабел, 15.5цм дијаметар на рингла, заштита од прегревање..
799 Ден. Цена:799 Ден.
SAPIR ESPERANCA ES-1445-HS
SAPIR ESPERANCA ES-1445-HS, ИНОКС Електрично решо со 1 рингла, термостат за регулација, заштита од прегревање, автоматско исклучување, Индикатор за вклучено/исклучено, 1500W..
899 Ден. Цена:899 Ден.
ST 0-200
ST 0-200, Superior Technology, Плинско решо со 2 горилници, емајлирано тело, горен капак, бела боја..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
ST EHS-2000N
ST EHS-2000N, Superior Technology, Електрично решо со 2 рингли, бела боја, 1000W+1000W, регулационен термостат, 1м должина на кабел, 15.5цм дијаметар на ринглите, заштита од прегревање..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
ST 0-300
ST 0-300, Superior Technology, Плинско решо со 3 горилници, емајлирано тело, горен капак, бела боја..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
SAPIR SP-1445-F-D
SAPIR SP-1445-F-D, Електрично решо со 2 рингли, црна боја, 2250W, термостат, автоматско исклучување, подлога која не се лизга..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
ST 0-400
ST 0-400, Superior Technology, Плинско решо со 4 горилници, емајлирано тело, горен капак, бела боја..
1,549 Ден. Цена:1,549 Ден.
ST IHS-2000BN
ST IHS-2000BN, Superior Technology, Индукцсико стаклокерамичко решо, 10 нивоа на моќност, 2000W, Електронски ЛЦД дисплеј со тајмер, лесно за чистење, 1.2м должина на кабел..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
SAPIR ESPERANCA ES-1445-J
SAPIR ESPERANCA ES-1445-J, Индукциско решо со дисплеј, 2000W, тајмер, 5 нивоа на моќност, 7 функции на готвење, контроли на допир..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
SAPIR ЕS-1445-I
SAPIR ЕS-1445-I, Индукциско решо со дисплеј, 2000W, тајмер, 8 нивоа на моќност, 6 функции на готвење..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
SAPIR SP-1445-K
SAPIR SP-1445-K, Висококвалитетно Индукциско решо со ЛЕД дисплеј, 4 контроли на допир, 2000W, тајмер, 8 нивоа на моќност, 5 функции на готвење, заштита од прегревање, термо..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
BOMANN EKI 5026 CB
BOMANN EKI 5026 CB, Индукциско решо, Отпорно на гребаници, 55% заштеда на енергија, Тајмер, Контроли на допир со ЛЦД дисплеј, 10 нивоа на моќност, заклучување од деца, авто..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
Платежни картички