Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Тип
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Philips CA6700/98
Philips CA6700/98, средство за отстранување на бигор од Saeco Espresso кафемати, штити од корозија, 250 ml..
539 Ден. Цена:539 Ден.
ST CM-1200Q
ST CM-1200Q, Superior Technology, Апарат за филтер кафе, црна боја, 1200W, 1.2л резервоар за вода, за 12 шолји кафе, систем пртив капење, филтер што се мие, инокс плочка за одржување ..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Gorenje TCM 300 W
Gorenje TCM 300 W, Готвач за турско кафе, Бела боја, Запремнина 0,3 л, Моќност на загревање 800W, Метално куќиште, Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одли..
1,450 Ден. Цена:1,450 Ден.
BOMANN KA 183 CB WHITE
BOMANN KA 183 CB WHITE, Апарат за филтер кафе Кафемат, Бела боја, 1.5л капацитет на садот - за 12-14 кафиња, 900W, филтер кој се вади, индикатор за ниво на вода, систем против капе..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
BOSCH TKA1411V
BOSCH TKA1411V, Aпарат за филтер кафе, црна боја, 1000W, стаклен сад за 10/15 кафиња,заштита од протекување, плоча за одржување на топлина..
1,790 Ден. Цена:1,790 Ден.
BOSCH TKA1410V
BOSCH TKA1410V, Aпарат за филтер кафе, светло сива боја, 1000W, стаклен сад за 10/15 кафиња, заштита од протекување,плоча за одржување на топлината..
1,790 Ден. Цена:1,790 Ден.
De Longhi ICM 2.B
De Longhi ICM 2.B, Апарат за филтер кафе, црна боја, капацитет за 10 чаши или 1.5 литри, стаклен сад, систем против капење, автоматско исклучување, постојан најлонски филт..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Electrolux EKF3300
Electrolux EKF3300, Апарат за филтер кафе, црна боја, 1100W, стаклен сад со капацитет од 1.65л, систем против капење, подвижен резервоар за вода, база за топлење, индикатор за..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
De Longhi ICM 2.1.B
De Longhi ICM 2.1.B, Апарат за филтер кафе, црна боја, капацитет за 10 чаши или 1.5 литри, стаклен сад, систем против капење, постојан најлонски филтер, покажувач на ниво на..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
Gorenje TCM 800 E
Gorenje TCM 800 E, Готвач за турско кафе, Inox, Запремнина 0,3 л, Моќност на загревање 800W, Број на шољи спремни за дегустација: 4, Метално куќиште, Автоматско исклучување, Те..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
De Longhi ICM15210
De Longhi ICM15210, Апарат за филтер кафе, црна боја, капацитет за 10 чаши или 1.25 литри, стаклен сад, систем против капење, автоматско исклучување, хартиени филтри, покаж..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
BOSCH TKA3A011
BOSCH TKA3A011, Aпарат за филтер кафе, бела боја, 1100W, стаклен сад за 10/15 кафиња, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резервоар за вода со рачка, пре..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
BOSCH TKA3A031
BOSCH TKA3A031, Aпарат за филтер кафе, бела боја, 1100W, стаклен сад за 10/15 кафиња - 1.25 литри, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резервоар за вода со ..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
BOSCH TKA3А014
BOSCH TKA3А014, Aпарат за филтер кафе, црвена боја, 1100W, стаклен сад за 10/15 кафиња, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резервоар за вода со рачка, п..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
BOSCH TKA3A011
BOSCH TKA3A011, Aпарат за филтер кафе , бела боја, 1100W, стаклен сад за 10/15 кафиња, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резервоар за вода со рачка, пре..
2,390 Ден. Цена:2,390 Ден.
BOSCH TKA3A034
BOSCH TKA3A034, Aпарат за филтер кафе, црвена боја, 1100W, стаклен сад за 10/15 кафиња - 1.25 литри, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резервоар за вода с..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
BOSCH TKA6024V
BOSCH TKA6024V, Aпарат за филтер кафе, private collection серија, црвено сива боја, 1100W,стаклен сад за 10/15 кафиња, заштита од протекување, плоча за одржување на топлината, резерв..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
Philips HD7435/20
Philips HD7435/20, Кафемат за филтер кафе, Боја Црна, 1000 W, Philips Daily Collection Coffee maker, With glass jug, Black & metal, Detachable water tank,Illuminated power switch,Water level indication,Detachable filter holder,Dishwasher safe parts, Drip stop, Br..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
De Longhi ICM 4.1
De Longhi ICM 4.1, Апарат за филтер кафе, бела боја, капацитет за 10 чаши или 1.8 литри, стаклен сад, Дигитален Програмабилен тајмер со ЛЦД Дисплеј, Копче за арома, систем ..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
De Longhi Icona Vintage ICMOV210.AZ
De Longhi Icona Vintage ICMOV210.AZ, MADE IN ITALY DESIGN Апарат за филтер кафе, сино/кафеава боја, капацитет за 10 чаши или 1.25 литри, стаклен сад, систем против капење, автоматско исклуч..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
Philips HD7459/20
Philips HD7459/20, Кафемат за филтер кафе, Боја Црна, 1000 W, Philips Daily Collection Coffee maker, Glass jug, Pre-setteable timer, water level indicator, drip stop, 2h auto shut off, non slip feet, weight appliance: 1.42 kg, Dimensions (L x W x H): 240 x 210 x..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
De Longhi ICM 15720.BK
De Longhi ICM 15720.BK, Апарат за филтер кафе, Инокс црна боја, капацитет за 10 чаши или 1 литар, термо метален сад од инокс, Complete frontal access system - ставање вода и кафе без да се п..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
De Longhi EC 7.1
De Longhi EC 7.1, Апарат за кафе и капучино на принцип на пареа, црн со инокс панел, Varyo system за одбирање јако или слабо кафе, Капучино систем: комибинира пареа, воздух и ..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
De Longhi EC 5.1
De Longhi EC 5.1, Апарат за кафе и капучино на принцип на пареа, црна боја, Капучино систем: комибинира пареа, воздух и млеко за идеално капучино, Патентиран сигурносе..
4,299 Ден. Цена:4,299 Ден.
De Longhi EC 6.1
De Longhi EC 6.1, Апарат за кафе и капучино на принцип на пареа, сив со инокс панел, Varyo system за одбирање јако или слабо кафе, Капучино систем: комибинира пареа, воздух и ..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
De Longhi EC 8.1
De Longhi EC 8.1, Апарат за кафе и капучино на принцип на пареа, црн со инокс панел, Varyo system за одбирање јако или слабо кафе, Автоматски Капучино систем (IFD): комибинира ..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
De Longhi ICM 15740
De Longhi ICM 15740, Апарат за филтер кафе, Инокс црна боја, капацитет за 10 чаши или 1.25 литри, термо метален сад од инокс, Complete frontal access system - ставање вода и кафе без да се п..
5,399 Ден. Цена:5,399 Ден.
De Longhi EC 9.1
De Longhi EC 9.1, Апарат за кафе и капучино на принцип на пареа, сив со инокс панел, Varyo system за одбирање јако или слабо кафе, Автоматски Капучино систем (IFD): комибинира ..
5,699 Ден. Цена:5,699 Ден.
(Dolce Gusto) Krups Picolo KP100695
(Dolce Gusto) Krups Picolo KP100695, Апарат за Еспресо, Боја Црвена, Моќност 1500W, Притисок 15 bar, позвижен резервоар за вода 0,6л, Избор за топла и ладна вода, Држач за капсула, Рачн..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
(Dolce Gusto) Krups Picolo KP1000E2
(Dolce Gusto) Krups Picolo KP1000E2 , Апарат за Еспресо, Боја Црна, Моќност 1500W, Притисок 15 bar, подвижен резервоар за вода 0,6л, Избор за топла и ладна вода, Држач за капсула, Рачно ..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
De Longhi EC 146.B
De Longhi EC 146.B, Модел 2015, Апарат за еспресо кафе и капучино, Црна боја, Пумпа со притисок од 15 бари, Правење пена од млеко, Систем против капење, 1л транспарентен резе..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
(Dolce Gusto) Krups Picolo KP1000HR
(Dolce Gusto) Krups Picolo KP1000HR, Апарат за Еспресо, Боја Црна, Моќност 1500W, Притисок 15 bar, подвижен резервоар за вода 0,6л, Избор за топла и ладна вода, Држач за капсула, Рачно д..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
De Longhi EC 153.B
De Longhi EC 153.B, Модел 2015, Апарат за еспресо кафе и капучино, Црн со преден Инокс панел, Пумпа со притисок од 15 бари, Правење пена од млеко, Систем против капење, 1л тра..
6,799 Ден. Цена:6,799 Ден.
De Longhi EC 151.B
De Longhi EC 151.B, Модел 2015, Апарат за еспресо кафе и капучино со ESE (Easy serving espresso pods), Црна боја, Пумпа со притисок од 15 бари, Правење пена од млеко, Систем против капење, 1..
7,099 Ден. Цена:7,099 Ден.
Philips HD8423/19
Philips HD8423/19, Кафемат, Боја Црна, Philips Saeco Poemia Manual Espresso machine, 1050W, Classic milk frother, pressurized Crema Filter, ground coffee and Easy Serving Espresso (E.S.E.), cup holder, 15 bar, Product dimensions (L x D x H): 200x265x297 mm, Weight: 4 kg, Ma..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
De Longhi EC 330S
De Longhi EC 330S, Инокс, Апарат за еспресо кафе и капучино, 15 бари, Правење пена од млеко, 1.4л резервоар, Прави едно капучино или 2 еспреса одеднаш, 1100W..
9,299 Ден. Цена:9,299 Ден.
De Longhi ECO 311.W
De Longhi ECO 311.W, Icona vintage серија, бела боја, Апарат за еспресо кафе и капучино со ESE (Easy serving espresso pods), Пумпа со притисок од 15 бари, Еко функција - автоматско исклучување,..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
De Longhi ECO 311.R
De Longhi ECO 311.R, Icona vintage серија, црвена боја, Апарат за еспресо кафе и капучино со ESE (Easy serving espresso pods), Пумпа со притисок од 15 бари, Еко функција - автоматско исклучува..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
De Longhi ECO 311.BK
De Longhi ECO 311.BK, Icona vintage серија, црна боја, Апарат за еспресо кафе и капучино со ESE (Easy serving espresso pods), Пумпа со притисок од 15 бари, Еко функција - автоматско исклучувањ..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
De Longhi BCO 264.1
De Longhi BCO 264.1, Комбиниран апарат - за еспрeсо и капучино со ESE (Easy serving espresso pods) + Апарат за филтер кафе, Црна боја со инокс панел, Пумпа со притисок од 15 бари, Капучино..
10,499 Ден. Цена:10,499 Ден.
De Longhi BCO 264
De Longhi BCO 264, Комбиниран апарат - за еспрeсо и капучино + Апарат за филтер кафе, Пумпа со притисок од 15 бари, 2во1 крем филтер за мелено кафе, Капучино систем: комибин..
10,699 Ден. Цена:10,699 Ден.
Philips HD8425/21
Philips HD8425/21, Кафемат, Боја Црна, Philips Saeco Poemia Manual Espresso machine, 1025W, Cups at the same time: 2, Classic milk frother, pressurized Crema Filter, ground coffee, cup holder, 15 bar, Product dimensions (L x D x H): 200x265x297 mm, Weight: 4 kg, Maximum cup ..
11,299 Ден. Цена:11,299 Ден.
De Longhi ECI 341.BZ Distinta
De Longhi ECI 341.BZ Distinta, Future Bronze, Апарат за еспресо кафе и капучино, 15 бари, Правење пена од млеко, 1л резервоар, Прави едно капучино или 2 еспреса одеднаш, 1100W..
12,299 Ден. Цена:12,299 Ден.
De Longhi ECI 341.BK Distinta
De Longhi ECI 341.BK Distinta, Elegance Black, Апарат за еспресо кафе и капучино, 15 бари, Правење пена од млеко, 1л резервоар, Прави едно капучино или 2 еспреса одеднаш, 1100W..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
De Longhi EC 680.M
De Longhi EC 680.M, Луксузен Компактен Апарат за еспресо кафе и капучино со ESE (Easy serving espresso pods), инокс, Пумпа со притисок од 15 бари, Термоблок, Капучино систем: комибинир..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
De Longhi EC 820.B
De Longhi EC 820.B, Луксузен Апарат за еспресо кафе и капучино со ESE (Easy serving espresso pods), црн со инокс панел, Пумпа со притисок од 15 бари, за 40 секунди апаратот е спремен за к..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
De Longhi EC 680.BK
De Longhi EC 680.BK, Луксузен Компактен Апарат за еспресо кафе и капучино со ESE (Easy serving espresso pods), црн, Пумпа со притисок од 15 бари, Термоблок, Капучино систем: комибинира ..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
De Longhi ESAM 3000B
De Longhi ESAM 3000B, Magnifica серија, Луксузен Апарат за еспресо кафе и капучино, црна боја, Пумпа со притисок од 15 бари, Капучино систем: комибинира пареа, воздух и млеко з..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
De Longhi ESAM 2600
De Longhi ESAM 2600, Corso caffe, Луксузен Апарат за еспресо кафе и капучино, Пумпа со притисок од 15 бари, Капучино систем: комибинира пареа, воздух и млеко за идеално капучин..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
De Longhi EC 850.M
De Longhi EC 850.M, Луксузен Апарат за еспресо кафе и капучино со ESE (Easy serving espresso pods), Инокс, Пумпа со притисок од 15 бари, за 40 секунди апаратот е спремен за кафе, 2 Термобл..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
Платежни картички