Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
SAPIR ESPERANCA ES-1651-G
SAPIR ESPERANCA ES-1651-G, Кујнска вага механичка сребрена боја со длабок транспарентен сад, до 3.2кг, Изработена од висококвалитртна АБС пластика..
349 Ден. Цена:349 Ден.
ST KS-E5 Superior Technology
ST KS-E5, Superior Technology, Дигитална кујнска вага, Црна боја, темперно стакло 4мм, голем ЛЦД Дисплеј, 5кг капацитет, градуација од 1гр, TARE функција, автоматско вклучување ..
599 Ден. Цена:599 Ден.
ST KS-E5W
ST KS-E5W, Superior Technology, Дигитална кујнска вага, Бела боја, темперно стакло 4мм, голем ЛЦД Дисплеј, 5кг капацитет, градуација од 1гр, TARE функција, автоматско вклучување ..
599 Ден. Цена:599 Ден.
Xavax 106993 Milla Дигитална кујнска вага
Xavax 106993 Milla Дигитална кујнска вага, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, Вклучен сад за мерење, Капацитет 5кг, Градуација 1гр, високо прецизни сензори за мерење, користи CR2..
599 Ден. Цена:599 Ден.
Xavax 95310 Melania
Xavax 95310 Melania, Дигитална вага за мерење телесна тежина,Транспарентна со опционална странична боја: сина, зелена, црвена, црна, темперно стакло, ЛЦД Дисплеј, капац..
649 Ден. Цена:649 Ден.
ST KS-ES5S
ST KS-ES5S, Superior Technology, Дигитална кујнска вага со сад за мерење, сребрена боја, голем ЛЦД Дисплеј, 5кг капацитет, градуација од 2гр, TARE функција, автоматско вклучувањ..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST KS-CGB5
ST KS-CGB5, Superior Technology, Дигитална кујнска вага, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, Вклучен сад за мерење, Капацитет 5кг, Градуација 2гр, високо прецизни сензори за мерење, ко..
699 Ден. Цена:699 Ден.
Sinbo SKS-4515 Wall mounted Electronic Kitchen scale
Sinbo SKS-4515 Wall mounted Electronic Kitchen scale, Capacity: 3.000g Graduation: 1g, Sensor system, Safety tempered glass platform, Auto power off, Clock function..
799 Ден. Цена:799 Ден.
Beurer GERMANY KS 19 FRESH
Beurer GERMANY KS 19 FRESH, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација грејпфрут, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, град..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY KS 19 LEMON
Beurer GERMANY KS 19 LEMON, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација лимони, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуац..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY KS 19 BREAKFAST
Beurer GERMANY KS 19 BREAKFAST, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација појадок, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, град..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY KS 19 ICECREAM
Beurer GERMANY KS 19 ICECREAM, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација сладолед, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, гра..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY KS 19 TOFFEE
Beurer GERMANY KS 19 TOFFEE, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, кафеава боја, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуација 1..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY KS 22
Beurer GERMANY KS 22, Дигитална кујнска вага, сива боја, Посебен дел за мерење онд нерѓосувачки челик, ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 3кг, ултра тенка - 15мм, TARE функција, ..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY KS 19 SEQUENCE
Beurer GERMANY KS 19 SEQUENCE, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, сива со апликација мали квадрати, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE ф..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY KS 19 BERRY
Beurer GERMANY KS 19 BERRY, Дигитална кујнска вага од темперно стакло, апликација малини, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 16.5мм, TARE функција, градуац..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Beurer GERMANY KS 28
Beurer GERMANY KS 28, Дигитална кујнска вага, кружен дизајн, целосно стаклена, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 19мм, TARE функција, градуација 1гр, ав..
899 Ден. Цена:899 Ден.
Xavax 95309 Wanda Дигитална кујнска вага
Xavax 95309 Wanda Дигитална кујнска вага, се закачува на ѕид, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, Вклучен сад за мерење, Капацитет 3кг, Градуација 1гр, високо прецизни сензори з..
999 Ден. Цена:999 Ден.
Zelmer ZKS14500
Zelmer ZKS14500, 2 во 1 Дигитална вага + чаша за мерење, ЛЦД Дисплеј, лесна за чистење, капацитет 3кг храна и 1.2л течност, TARE функција..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY KS 25
Beurer GERMANY KS 25, Дигитална кујнска вага, сива боја, Вклучен сад за мерење со капацитет од 1.2л, Осветлен ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 3кг, TARE функција, градуација 1г..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Beurer GERMANY KS 51
Beurer GERMANY KS 51, Дигитална кујнска вага, правоаголен дизајн, целосно изработена од нерѓосувачки челик, Голем ЛЦД дисплеј на допир, капацитет 5кг, ултра тенка - 19мм, ..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
Zelmer ZKS15500
Zelmer ZKS15500, Дигитална кујнска вага, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 5кг капацитет, градуација 1гр, TARE функција..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Beurer GERMANY KS 52
Beurer GERMANY KS 52, Ѕидна Дигитална кујнска вага, бела, стаклен дел за мерење, Голем ЛЦД дисплеј на допир, специјлани функции- аларм и тајмер, капацитет 5кг, TARE функциј..
1,449 Ден. Цена:1,449 Ден.
Tefal BC5122V0
Tefal BC5122V0, Кујнска вага, Optiss Delicious Cupcakes, Капацитет до 5 кг, стаклена побршина, Мерење на течности, Функција Тара, Дигитален дисплеј, Батерија ААА..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Xavax 104983 2 во 1 Дигитална кујнска вага + сад за мерење
Xavax 104983 2 во 1 Дигитална кујнска вага + сад за мерење, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, Вклучен сад за мерење, Капацитет 3кг, Градуација 1гр, високо прецизни сензори за м..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Tefal BC5119V0
Tefal BC5119V0, Кујнска вага, Optiss Delicious SWEETS, Капацитет до 5 кг, стаклена побршина, Мерење на течности, Функција Тара, Дигитален дисплеј, Батерија ААА..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Tefal BC5120V0
Tefal BC5120V0, Кујнска вага, Optiss Delicious PIE, Капацитет до 5 кг, стаклена побршина, Мерење на течности, Функција Тара, Дигитален дисплеј, Батерија ААА..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Tefal BC5121V0
Tefal BC5121V0, Кујнска вага, Optiss Delicious CAKE POPS, Капацитет до 5 кг, стаклена побршина, Мерење на течности, Функција Тара, Дигитален дисплеј, Батерија ААА..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Tefal BC5004V1
Tefal BC5004V1, Кујнска вага, Боја Сива, Капацитет до 5 кг, стаклена побршина, Мерење на течности, Функција Тара, Дигитален дисплеј, Батерија ААА..
1,549 Ден. Цена:1,549 Ден.
Tefal BC5220V0
Tefal BC5220V0, Кујнска вага, Боја Црвено-бела, Капацитет до 5 кг, Пластична вага со сад, Мерење на течности, Функција Тара, Дигитален дисплеј, Батерија ААА..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
Gorenje KT 05 GW
Gorenje KT 05 GW, Кујнска вага, Бела боја, Максимална тежина: 5 кг, Ultra Slim дизајн, Калено стакло, Лесно чистење..
1,790 Ден. Цена:1,790 Ден.
Beurer GERMANY KS 59
Beurer GERMANY KS 59, Дигитална кујнска вага, правоаголен дизајн, сива боја, Голем ЛЦД дисплеј на допир, XXL капацитет 20кг, TARE функција, градуација 1гр, автоматско исклучу..
1,849 Ден. Цена:1,849 Ден.
Gorenje KT 03 NC
Gorenje KT 03 NC, Кујнска вага, Inox, Максимална тежина: 3 кг, Индикатор: ЛЦД дисплеј, Лесно чистење..
2,190 Ден. Цена:2,190 Ден.
Платежни картички