Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
SAPIR ZEPHYR Z-1227-B
SAPIR ZEPHYR Z-1227-B, Електрична мелница за зачини со ЛЕД светло, 4хАА батерии (не се вклучени), капаче на дното..
399 Ден. Цена:399 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1172-D
SAPIR ZEPHYR Z-1172-D, Електрична мелница за кафе, црно/бела боја, сечила од нерѓосувачки челик, пулс функција, 35г капацитет, 150W..
749 Ден. Цена:749 Ден.
BOMANN KSW 445 CB
BOMANN KSW 445 CB, Електрична мелница за кафе, сребрена боја, капак за заштита на аромата, 40г капацитет, 120W..
799 Ден. Цена:799 Ден.
BOSCH MKM6000
BOSCH MKM6000, Мелница за кафе и шејкер во прав, Бела боја , 180W, за 75gr кафе во зрно, нерѓосувачки челичен сад за мелење и нож ..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
BOSCH MKM6003
BOSCH MKM6003, Мелница за кафе и шејкер во прав, Црна боја , 180W, за 75gr кафе во зрно, нерѓосувачки челичен сад за мелење и нож ..
1,199 Ден. Цена:1,199 Ден.
Gorenje SMK 150 W
Gorenje SMK 150 W, Мелница за кафе , Бела боја, Моќност 150W, Капацитет 40g, Нож Inox, Рачно собирање на кабел, Должина на кабел 1,5 М..
1,650 Ден. Цена:1,650 Ден.
Gorenjе SMK 150 B
Gorenjе SMK 150 B, Black up Line Мелница за кафе, Црна боја, Моќност 150W, Капацитет 40g,Нож Inox, Рачно собирање на кабел, Должина на кабел 1,5 М..
1,650 Ден. Цена:1,650 Ден.
De Longhi KG40
De Longhi KG40, Мелница за кафе, 90гр транспарентен контејнер кој се отстранува, за 12 шолји кафе, Четка за чистење, Сечила од нерѓосувачки челик, 170W..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
De Longhi KG49
De Longhi KG49, Мелница за кафе, 90гр транспарентен контејнер кој се отстранува, за 12 шолји кафе, Четка за чистење, Сечила од нерѓосувачки челик, 170W..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
De Longhi KG79
De Longhi KG79, Професионална Мелница за кафе, Контрола на финоста на мелење, 120гр транспарентен контејнер кој се отстранува, за 12 шолји кафе, Четка за чистење, Двоен ..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Платежни картички