Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
CLATRONIC MZ 3579 WHITE
CLATRONIC MZ 3579 WHITE, 2 во 1 уред - Мулти сецко и кршач на мраз, бела боја, 1л капацитет, Нож од нерѓосувачки челик кој се вади, Сигурна база..
999 Ден. Цена:999 Ден.
CLATRONIC MZ 3579 GREEN
CLATRONIC MZ 3579 GREEN, 2 во 1 уред - Мулти сецко и кршач на мраз, бело зелена боја, 1л капацитет, Нож од нерѓосувачки челик кој се вади, Сигурна база..
999 Ден. Цена:999 Ден.
CLATRONIC MZ 3579 ORANGE
CLATRONIC MZ 3579 ORANGE, 2 во 1 уред - Мулти сецко и кршач на мраз, бело портокалова боја, 1л капацитет, Нож од нерѓосувачки челик кој се вади, Сигурна база..
999 Ден. Цена:999 Ден.
CLATRONIC MZ 3579 PINK
CLATRONIC MZ 3579 PINK, 2 во 1 уред - Мулти сецко и кршач на мраз, бело розева боја, 1л капацитет, Нож од нерѓосувачки челик кој се вади, Сигурна база..
999 Ден. Цена:999 Ден.
BOMANN MZ 449 CB
BOMANN MZ 449 CB, 2 во 1 уред - Мулти сецко и кршач на мраз, бела боја, 1л капацитет, Нож од нерѓосувачки челик кој се вади, Сигурна база, 250W..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
KING K716 Сецко
KING K716 Сецко, 1л сад од огноотпорно стакло, 400W..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
Sinbo SHB-3058 Multi praktik robot - Food processor
Sinbo SHB-3058 Multi praktik robot - Food processor, Blender (1.5l), Grinder (0,245l), Low noise, 5 speeds and pulse control, 800W..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
BOMANN KM 345 CB
BOMANN KM 345 CB, Процесор за храна мултипрактик + Блендер, сребрена боја, 5 брзини и пулс функција, 1.5л капацитет на блендер, 0.8л капацитет на мултипрактик, 550W..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
SAPIR SP-1985-A5
SAPIR SP-1985-A5, Мултифункцсики готвач, сребрено црна боја, ЛЦД Дисплеј во боја со 24 часовен тајмер, СМАРТ управување со 11 вградени програми: ориз/пилав, вриење, пржењ..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
Moulinex FP212131
Moulinex FP212131, Кујнски Робот, Боја Црвено-бела, Моќност 700W, Запремнина 1,5л, Инокс нож, Диск за нережување, диск за пасирање, пластичен диск за лесни смеси,Магацин за ..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
BOSCH MCM2050
BOSCH MCM2050, Кујнски робот, Бела боја, 450W, 2 брзини, систем за заклучување, пластичен сад за мешање за најмногу 500g брашно + додатоци за најмногу 1kg тесто, повеќенамен..
3,599 Ден. Цена:3,599 Ден.
Kenwood FPP220
Kenwood FPP220, Мултифункционален процесор за храна, бела боја, 2.1л капацитет на садот, 1.2л блендер, 2 брзини и пулс функција, 750W..
4,299 Ден. Цена:4,299 Ден.
BOSCH MCM21B2
BOSCH MCM21B2, Kујнски робот, Црна боја, 450W, 2 брзини, систем за заклучување, Пластичен сад без BPA за мешање за најмногу 500g брашно + додатоци за најмногуи 1kg тесто, повеќе..
4,399 Ден. Цена:4,399 Ден.
BOSCH MCM3100W
BOSCH MCM3100W, MultiTalent 3 Кујнски робот со 20 функции, Модел 2016, бело сива боја, 800W мотор, 2 брзини + пулс функција, диск за нарежување со две лица, два различни ножа од нерѓ..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
BOSCH MCM2150
BOSCH MCM2150, Кујнски робот, Бела боја, Блендер со капацитет од 1 литар, 450W, 2 брзини, достапни над 35 различни функции, систем за заклучување, пластичен сад за мешање с..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
PANASONIC SR-TMH501HXE
PANASONIC SR-TMH501HXE, Мултифункцсики готвач, сребрено бела боја, ЛЦД Дисплеј во боја со тајмер, СМАРТ управување со 6 вградени програми и целосно пратење на готвењето с..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
BOSCH MCM4000
BOSCH MCM4000, Kујнски робот, Бела боја, 700W, 2 брзини, систем за заклучување, пластичен сад за мешање за најмногу 500g брашно, за најмногу 1kg тесто, повеќе наменски нож и п..
5,199 Ден. Цена:5,199 Ден.
Philips HR7628/00
Philips HR7628/00, Кујнски робот, 650W, Боја бела, Сад 2,1L, Блендер 1,75L, Сецко, додатоци за повеќе од 25 функции: Kneading tool, Emulsifying disk, Disc insert: granulating, Disc insert: shredding(coarse), Disc insert: slicing(..
5,359 Ден. Цена:5,359 Ден.
BOSCH MCM3200W
BOSCH MCM3200W, MultiTalent 3 Кујнски робот со 30 функции и додаток Блендер, Модел 2016, бело сива боја, 800W мотор, 2 брзини + пулс функција, можност за правење smoothie, Два диска за н..
5,399 Ден. Цена:5,399 Ден.
PANASONIC SR-TMX530WXE
PANASONIC SR-TMX530WXE, Мултифункцсики готвач, Инокс, ЛЦД Дисплеј во боја со тајмер, СМАРТ управување со 20 вградени програми и целосно пратење на готвењето со вграден ми..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
BOSCH MCM3401M
BOSCH MCM3401M, MultiTalent 3 Кујнски робот со 30 функции и со додаток Мини сецко со MultiLevel 6 нож, Модел 2016, Инокс црна боја, 800W мотор, 2 брзини + пулс функција, Два диска за нареж..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Electrolux EFP5300
Electrolux EFP5300, Мултифункционален процесор за храна од ИНОКС, 700W, 3 различни диксови за употреба + мултифункциски нож за мелење и сецкање, додаток за тесто, 2 брзини ..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
BOSCH MCM4100
BOSCH MCM4100, Kујнски робот, Бела боја, 800W, нагодување на брзините без степени, LED осветлување, систем за заклучување, пластичен сад за мешање за најмногу 500g брашно, з..
6,199 Ден. Цена:6,199 Ден.
BOSCH MUM4600
BOSCH MUM4600, Kујнски робот, Бела боја, 550W, ProffiMix 46 electronic, 4 брзини, повеќе наменска погонска рачка, пластичен сад за мешање за најмногу 1kg брашно + додатоци за најмногу ..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
BOSCH MUM44R1
BOSCH MUM44R1, Kујнски робот, Црвена боја, 500W, MultiMotion drive мотор со 3Д систем на мешање за идеални резултати, 4 брзини, повеќе наменска погонска рачка, Сад од нерѓосувачки..
6,899 Ден. Цена:6,899 Ден.
BOSCH MCM4200
BOSCH MCM4200, Kујнски робот, Бела боја, 800W, нагодувањена брзините без степени, LED осветливање, систем за заклучување, пластичен сад за месањеза најмногу 500g брашно + д..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
Kenwood FP735
Kenwood FP735, Мултифункционален процесор за храна, сребрена боја, 3л капацитет на садот, 1.5л блендер, мелница за зачини и кафе, 2 брзини и пулс функција, 1000W..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
BOSCH MUM4830
BOSCH MUM4830, Kујнски робот, Бела боја, 600W, 4 брзини, повеќенаменска погонска рачка, пластичен сад за мешање за најмногу 1kg брашно + додатоци за најмногу 2.7kg тесто, бока..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
De Longhi FH1130 Young
De Longhi FH1130 Young, Multufry The Multicooker, сива боја, фритеза и повеќенаменски готвач за готвење со многу малку масло, само 14мл масло за 1кг компир, 1.5кг капацитет на храна (мес..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
BOSCH MUM4825
BOSCH MUM4825, Kујнски робот, Бела боја, 600W, 4 брзини, повеќенаменска погонска рачка, пластичен сад за мешање за најмногу 1kg брашно + додатоци за најмногу 3.9kg тесто, бока..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
BOSCH MCM64051
BOSCH MCM64051, Kујнски робот, Бела/сива боја, 1200W, повеќе од 40 функциии стружење, сечење, месење тесто и правење кремови, нагодување на брзините без степени, LED осветлу..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
Kenwood KM242
Kenwood KM242, Кујнски робот за подготовка на брашно + Блендер 1.8л + соковник, Бела боја, Капацитет на иноксниот сад 4.3 литри, Електронска регулација на брзини, Пулс фу..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
De Longhi FH1163 Classic
De Longhi FH1163 Classic, Multufry The Multicooker, сива/црна боја, фритеза и повеќенаменски готвач за готвење со многу малку масло, само 14мл масло за 1кг компир, 1.5кг капацитет на хра..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
BOSCH MUM4856EU
BOSCH MUM4856EU, Kујнски робот, Бела боја, 600W, 4 брзини, повеќенаменска погонска рачка, Инокс сад за мешање за најмногу 0.75kg брашно + додатоци за најмногу 2kg тесто, мелниц..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
BOSCH MUM52120
BOSCH MUM52120, Kујнски робот, Сиво Бела боја, Моќен мотор Multi motion drive 700W, 4 брзини + пулс функција, 3.9л Инокс сад, повеќенаменска погонска рачка со 3 позиции, Блендер со 1.25..
13,299 Ден. Цена:13,299 Ден.
De Longhi FH1363 Extra
De Longhi FH1363 Extra, Multufry The Multicooker, сива/црна боја, фритеза и повеќенаменски готвач за готвење со многу малку масло, само 14мл масло за 1кг компир, 1.7кг капацитет на хран..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
BOSCH MCM68885
BOSCH MCM68885, Kујнски робот, Бело/сива боја, 1250W, нагодување на брзините без степени, LED осветлување, систем за заклучување, пластичен сад за месeње со капацитет од 3.9л..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
BOSCH MUM54Q40
BOSCH MUM54Q40, Kујнски робот, Сиво Бела боја, Моќен мотор Multi motion drive 900W, 7 брзини + пулс функција, 3.9л Инокс сад (за 2кг брашно), повеќенаменска погонска рачка со 3 позиции..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
Philips HR7778/00
Philips HR7778/00, Кујнски робот, 1300W, Инокс, Сад 3.4L, Функции 32, Миксер, Блендер, Сецко, додатоци: Blade unit S-blade, Citrus press, Cleaning tool, Coarse shredding tool, Coarse slicing tool, Double balloon beater, Fine shredding t..
17,590 Ден. Цена:17,590 Ден.
BOSCH MUM54620
BOSCH MUM54620, Kујнски робот, сребрено жолта боја, 900W, 7 брзини + пулс функција, 3.9л сад, повеќенаменска погонска рачка, ЛЕД дисплеј, електронска контрола на брзината, п..
17,699 Ден. Цена:17,699 Ден.
BOSCH MUM56Z40
BOSCH MUM56Z40, Kујнски робот, Сиво Бела боја, Моќен мотор Multi motion drive 900W, 7 брзини + пулс функција, 3.9л Инокс сад, повеќенаменска погонска рачка со 3 позиции, Блендер со 1.25..
19,199 Ден. Цена:19,199 Ден.
BOSCH MUM54251
BOSCH MUM54251, Kујнски робот, Бел сива боја, 900W, 7 брзини + пулс функција, 3.9л сад, повеќенаменска погонска рачка, цедач за агруми, Инокс сад за мешање за најмногу 2кг бра..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
Kenwood KHH326WH
Kenwood KHH326WH, Кујнски робот за подготовка на брашно + Блендер + Процесор за храна + Соковник + Машина за мелење месо, Бела боја, Патентирано Планетарно движење - комб..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
Kenwood Chef Major Premier KMM770 + KAH357
Kenwood Chef Major Premier KMM770 + KAH357, Кујнски робот за подготовка на брашно + Блендер, Сребрена боја + Инокс, Патентирано Планетарно движење - комбинира 2 различни ротациони ..
29,999 Ден. Цена:29,999 Ден.
Платежни картички