Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
SAPIR SP-1560-F
SAPIR SP-1560-F, Висококвалитетно ренде со 6 страни, изработено од нерѓосувачки челик, гумеа долна површина за стабилност, горна дрвена рачка ..
229 Ден. Цена:229 Ден.
CLATRONIC ME 3484
CLATRONIC ME 3484, Мулти сецко апарат за рендање, 5 различни додатоци за рендање и сецкање, 1 брзина, 150W..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
BOSCH MAS4000W
BOSCH MAS4000W, Aпарат за нарежување, Модел 2016, Бела боја, 100W, моментално и трајно вклучување со сигурносно исклучување, електронско регулирање на брзината на вртежи, ..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
BOSCH MAS4201N
BOSCH MAS4201N, Aпарат за нарежување, Бела боја, 110W, моментално и трајно вклучување со сигурносно исклучување, електронско регулирање на брзината на вртежи, нож од не..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
BOSCH MAS4601N
BOSCH MAS4601N, Апарат за нарежување, Бела боја, 100W, моментално вклучување, сигурносен прекинувач, нож од нерѓосувачки челик, до 17mm дебелина на сечење, заштита за пале..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
Gorenje R 506 E
Gorenje R 506 E, Резач, Inox, Сечиво Inox, Моќност 150 W, Дебелина на рез од 0mm до 15mm, Пречник на сечиво 190 mm, Копче за моментално исклучување On/Off, Дожина на кабел 1м ..
3,690 Ден. Цена:3,690 Ден.
BOSCH MAS6200N
BOSCH MAS6200N, Апарат за нарежување, Сребрена металик боја, 110W, моментално вклучување, сигурносен прекинувач, ултра тивок режим на работа, нож од нерѓосувачки челик,..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
BOSCH MAS6151R
BOSCH MAS6151R, Апарат за нарежување, Црвена металик боја, 110W, 2во1 MultiCut нож со кој може да се сече секакви салами дури и шунка, сирење, зеленчук, леб, моментално вклучув..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
BOSCH MAS6151M
BOSCH MAS6151M, Апарат за нарежување, Сребрена металик боја, 110W, моментално вклучување, сигурносен прекинувач, ултра тивок режим на работа, нож од нерѓосувачки челик,..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
BOSCH MAS62R1N
BOSCH MAS62R1N, Апарат за нарежување, Црвена боја, 110W, моментално вклучување, сигурносен прекинувач, ултра тивок режим на работа, нож од нерѓосувачки челик, до 15mm дебе..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
BOSCH MAS9101N
BOSCH MAS9101N, Апарат за нарежување, метален, металик сребрена боја, 140W, моментално вклучување, сигурносен прекинувач, нож нерѓосувачки челик, целосно покриен нож, п..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
BOSCH MAS9454N
BOSCH MAS9454N, Апарат за нарежување, метален, металик сребрена боја, 140W, 2во1 MultiCut нож со кој може да се сече секакви салами дури и шунка, сирење, зеленчук, леб, момента..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Платежни картички