Сецкалници

ST C500-D Superior Technology

ST C500-D Superior Technology

ST C500-D Superior Technology, Сецко, сина боја, 500W моќност, 0.5л капацитет на садот, хромирани се..

Шифра: 65306

Редовна Цена 899 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

899 Ден.

SAPIR SP-1111-H

SAPIR SP-1111-H

SAPIR SP-1111-H, Електричен Сецко со стаклен сад, 1л капацитет на садот, 2 брзини, 300W мотор, Висок..

Шифра: 67279

Редовна Цена 1,099 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,099 Ден.

ST C-500GBD

ST C-500GBD

ST C-500GBD, Superior Technology, Сецко со стаклен сад, црна боја, Моќен 500W мотор, 1л капацитет на..

Шифра: 70997

Редовна Цена 1,199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,099 Ден.

Kenwood CH180

Kenwood CH180

Kenwood CH180, Сецко, бела боја, 2 брзини, 350мл капацитет на садот, 300W..

Шифра: 68059

Редовна Цена 2,099 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,469 Ден.

Gorenje S 300 W

Gorenje S 300 W

Gorenje S 300 W, Сецкалник, Сино-Бела боја, Моќност на моторот: 300 W, Стаклен сад (можност за корис..

Шифра: 66073

Редовна Цена 1,890 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,690 Ден.

Gorenje S 400 W

Gorenje S 400 W

Gorenje S 400 W, Бела боја, Моќност на моторот: 400 W, Стаклен сад (можност за користење во микробра..

Шифра: 67163

Редовна Цена 1,850 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,750 Ден.

BOSCH MMR08R2

BOSCH MMR08R2

BOSCH MMR08R2, мини сецко, црвена боја, 400W, моментално вклучување, 800ml стаклен сад, универзален ..

Шифра: 65975

Редовна Цена 1,899 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,899 Ден.

BOSCH MMR08А1

BOSCH MMR08А1

BOSCH MMR08А1, мини сецко, бела боја, 400W, моментално вклучување, 800ml стаклен сад, универзален не..

Шифра: 65974

Редовна Цена 1,899 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,899 Ден.

Philips HR1393/00

Philips HR1393/00

Philips HR1393/00, Сецко, Боја Бела, 450W, Пластичен сад 0.7л, лесно вклучување со притискање..

Шифра: 69134

Редовна Цена 2,099 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,099 Ден.

Gorenje S 400 B

Gorenje S 400 B

Gorenje S 400 B, Black up Line Сецкалник, Црна боја, Моќност на моторот: 400 W, Стаклена посуда (мож..

Шифра: 65519

Редовна Цена 2,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,290 Ден.

Tefal MB450B38

Tefal MB450B38

Tefal MB450B38, Сецко, Боја Бела, 500W, Пластичен сад 0.5л, лесно вклучување со притискање, 4 ножиња..

Шифра: 71298

Редовна Цена 2,399 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,399 Ден.

Philips HR2505/90

Philips HR2505/90

Philips HR2505/90, Сецко, Боја Црна, 500W, Пластичен сад 1.1л, лесно вклучување со притискање, 2 брз..

Шифра: 69455

Редовна Цена 3,599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,519 Ден.

Sinbo SMS-5610 Food slicer

Sinbo SMS-5610 Food slicer

Sinbo SMS-5610 Food slicer, Complete metal base, Adjusting cutting feed from 0-15mm, Stainless steel..

Шифра: 64218

Редовна Цена 2,899 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,799 Ден.

BOSCH MMR15А1

BOSCH MMR15А1

BOSCH MMR15А1, мини сецко, бела боја, 550W, моментално вклучување, 1500ml стаклен огноотпорен сад, у..

Шифра: 67220

3,199 Ден.

Philips HR1388/80

Philips HR1388/80

Philips HR1388/80, Сецко, Боја Бела, 200 W, Апарат за правење салати, 6 дискови за разни облици на с..

Шифра: 72133

Редовна Цена 5,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

5,299 Ден.

Прикажани 1 - 15 од 15 пронајдени (1 Страници)