Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Тип
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST CMP-100
ST CMP-100 Black, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе, капучино, црна боја, 80мл сад, Тивка работа, 45W, Заштита од прегревање..
499 Ден. Цена:499 Ден.
ST CMP-100 White
ST CMP-100 White, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе, капучино, црна боја, 80мл сад, Тивка работа, 45W, Заштита од прегревање..
499 Ден. Цена:499 Ден.
ST HM-N250W
ST HM-N250W, Superior Technology, Рачен Миксер за матење, 2 пара мешалки ( стандардни + за брашно), 5 брзини, 250W, Бела боја, ултра тивок, заштита од прегревање..
799 Ден. Цена:799 Ден.
SAPIR SP-1110-GP
SAPIR SP-1110-GP, Рачен миксер + стапчест блендер 2во1, 5 брзини, бела боја, 200W, 2 маталки за шлаг и 2 маталки за тесто, ..
999 Ден. Цена:999 Ден.
ST NCM-100
ST NCM-100 White, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе со подножје, Бела боја, 2 брзини, 450мл сад, 100W, Ултра тивка работа..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
ST NCM-100 Black
ST NCM-100 Black, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе со подножје, Црна боја, 2 брзини, 450мл сад, 100W, Ултра тивка работа..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
ST NCM-100 Inox
ST NCM-100 Inox, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе со подножје, Инокс, 2 брзини, 450мл сад, 100W, Ултра тивка работа..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
ST HM-500DWR
ST HM-500DWR, Superior Technology, Бела/црвена боја, Рачен Миксер за матење, 2 пара мешалки ( стандардни + за брашно), 5 брзини, 500W, Бела боја, ултра тивок, заштита од прегревање ..
1,299 Ден. Цена:1,299 Ден.
BOMANN HM 381 CB
BOMANN HM 381 CB, Рачен миксер + стапчест блендер, бела боја, 2 маталки за шлаг и 2 маталки за брашно, 300W, 5 брзини, турбо функција..
1,449 Ден. Цена:1,449 Ден.
ST HMRB-500W Superior Technology
ST HMRB-500W, Superior Technology, Рачен миксер со Ротирачки сад, бело/сива боја, 500W, 5 брзини + турбо функција, хромирани матаалки за шлаг и брашно - 2 пара, заштита од прегревањ..
1,499 Ден. Цена:1,499 Ден.
Gorenje ME 500 N
Gorenje ME 500 N, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 425 W, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците во машина за садо..
1,590 Ден. Цена:1,590 Ден.
Moulinex ABM11A3E
Moulinex ABM11A3E, Миксер, Боја бела, Моќност 200W, 2 брзини, Маталки за миксирање..
1,599 Ден. Цена:1,599 Ден.
BOSCH MFQ3010
BOSCH MFQ3010S, Рачен миксер, Бела боја, 300W, 2 брзини + турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Gorenje ME 510 W
Gorenje ME 510 W, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 425 W, Турбо копче, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците во м..
1,750 Ден. Цена:1,750 Ден.
Gorenje ME 501 N
Gorenje ME 501 N, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 425 W, Турбо копче, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците во м..
1,790 Ден. Цена:1,790 Ден.
ST HMRB-500DWR
ST HMRB-500DWR, Superior Technology, Бела/црвена боја, Рачен миксер со Ротирачки сад, бело/сива боја, 500W, 5 брзини + турбо функција, хромирани матаалки за шлаг и брашно - 2 пара, за..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
BOSCH MFQ3020S
BOSCH MFQ3020S, Рачен миксер, Бела боја, 300W, 4 брзини турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
Gorenje M 450 W
Gorenje M 450 W, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 450 W, Турбо копче, Број на брзини: 5, AC мотор, Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста, Пулсно работе..
1,850 Ден. Цена:1,850 Ден.
Gorenje M 600 S
Gorenje M 600 S, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 425 W, Број на брзини: 3, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците во машина за садо..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Electrolux EHM1250
Electrolux EHM1250, Рачен миксер, бела боја, 300W, 5 брзини, турбо функција, два пара маталки за брашно и шлаг..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Gorenje M 605 W
Gorenje M 605 W, Рачен миксер, Бело- Сива боја, Моќност на моторот: 425 W, Турбо копче, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците..
1,950 Ден. Цена:1,950 Ден.
Gorenje MRP 275 EA
Gorenje MRP 275 EA, Рачен миксер, Бела боја, Моќност на моторот: 275 W, Турбо копче, 2 маталки за мешање и матење, 2 маталки за месење, Иноксна ногарка, Простор за намотување..
1,990 Ден. Цена:1,990 Ден.
 Gorenje M 450 B
Gorenje M 450 B, Рачен миксер, Црна боја, Моќност на моторот: 450 W, Турбо копче, Број на брзини: 5, AC мотор, Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста, Пулсно работ..
1,990 Ден. Цена:1,990 Ден.
BOSCH MFQ2210D
BOSCH MFQ2210D, Рачен миксер, Бело сина боја, 375W, 4 брзини турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Gorenje ME 501B
Gorenje ME 501B, Black up Line Рачен миксер, Црна боја, Моќност на моторот: 425 W, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоците во машина ..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH MFQ2210DS
BOSCH MFQ2210DS, Рачен миксер, Бело сина боја, 375W, 4 брзини + турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH MSM2410D
BOSCH MSM2410D, Стапчест миксер + сад за мерење, Модел 2016, минерално сива и сина боја, 400W, метална нога, специјална CleverMixx рачка..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH MFQ2210PS
BOSCH MFQ2210PS, Рачен миксер, Бело вилоетова боја, 375W, 4 брзини + турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Philips HR1459/00
Philips HR1459/00, Рачен миксер, Боја Бела, 300W, 5 брзини и Турбо, 2 типа маталки..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH MFQ2210YS
BOSCH MFQ2210YS, Рачен миксер, Бело жолта боја, 375W, 4 брзини + турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH MFQ3030S
BOSCH MFQ3030S, Рачен миксер, Бела боја, 350W, 4 брзини турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH MFQ22100S
BOSCH MFQ22100S, Рачен миксер, Бела боја, 375W, 4 брзини + турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Gorenje M 605 B
Gorenje M 605 B, Black up Line Рачен миксер, Црна боја, Моќност на моторот: 425 W, Турбо копче, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоци..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
BOSCH MSM2410DY
BOSCH MSM2410DY, Стапчест миксер + сад за мерење, Модел 2016, минерално сива и жолта боја, 400W, метална нога, специјална CleverMixx рачка..
2,049 Ден. Цена:2,049 Ден.
BOSCH MSM2410DP
BOSCH MSM2410DP, Стапчест миксер + сад за мерење, Модел 2016, минерално сива и розева боја, 400W, метална нога, специјална CleverMixx рачка..
2,049 Ден. Цена:2,049 Ден.
Gorenje MRP 330 EA
Gorenje MRP 330 EA, Рачен миксер, Бело-Сива боја, Моќност на моторот: 330 W, Турбо копче, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоцит..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
Tefal HT310138
Tefal HT310138, Миксер, Боја бела, Моќност 300W, 5 брзини, Турбо Брзина, Маталки за тесто, Маталки за миксирање..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
Tefal HT310838
Tefal HT310838, Миксер, Боја црна, Моќност 300W, 5 брзини, Турбо Брзина, Маталки за тесто, Маталки за миксирање..
2,099 Ден. Цена:2,099 Ден.
BOSCH MFQ36300I
BOSCH MFQ36300I, Ултра моќен Рачен миксер, Бело/портокалова боја, 400W, 5 брзини +турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање, Простор за намотување на кабелот, Ергономс..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Kenwood HM327
Kenwood HM327, Рачен миксер, сребрена боја, 2 пара маталки, 3 брзини, 250W..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
BOSCH MFQ36300S
BOSCH MFQ36300S, Ултра моќен Рачен миксер, Бело/црвена боја, 400W, 5 брзини +турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање, Простор за намотување на кабелот, Ергономски диз..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Philips HR3740/00
Philips HR3740/00, Рачен миксер, Боја Сива, 450W, 5 брзини и Турбо, 2 типа маталки..
2,249 Ден. Цена:2,249 Ден.
Gorenje MRP 330 B
Gorenje MRP 330 B, Black up Line Рачен миксер, Црна боја, Моќност на моторот: 330 W, Турбо копче, Број на брзини: 4, AC мотор, Додатоци маталки за тесто, Можност за перење на додатоц..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips HR1560/20
Philips HR1560/20, Рачен миксер, Боја Црна, 350W, 3 брзини и Турбо, 2 типа маталки..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
BOSCH MFQ3540S
BOSCH MFQ3540S, Рачен миксер, 4во1, Бела боја, 450W, стандардни мешалки за матење + мешалки за брашно, стапчест миксер додаток, сад за мерење и пасирање, 5 брзини, турбо коп..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Tefal HT410138
Tefal HT410138, Миксер, Боја бела, Моќност 450W, 5 брзини, Турбо Брзина, Маталки за тесто, Маталки за миксирање..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
BOSCH MFQ36400S
BOSCH MFQ36400S, Рачен миксер, Бело/Сива боја, 450W, Нова технологија на моторот - подолготраен и тивок, 5 брзини турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за мешање, Ерго рачка, ..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
BOSCH MSM66110I
BOSCH MSM66110I, Стапчест миксер + сад за мерење, Модел 2016, бело портокалова боја, 600W, метална нога, нож со 4 острици QUATTRO BLADE technology, Турбо функција..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Electrolux ESTM1456
Electrolux ESTM1456, Стапчест миксер 2 во1 + сецко, Бел, 600W моќност, можност за дробење мраз, сечила од нерѓосувачки челик, систем на заклучување, патент систем против прс..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
BOSCH MSM6B500
BOSCH MSM6B500, Стапчест миксер со сецко и сад за мерење, сиво Бела боја, 350W, ИНОКС нога за матење издржлива на високи температури, опција за кршење мраз..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
Платежни картички