Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Боја
Mоќност
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
SAPIR SP-1215-AE
SAPIR SP-1215-AE, Уред за подобрување на месо, Прави мали канали во месото или рибата кои овозможуваат полесно навлегување на топлината во месото и подобро печење, Ис..
349 Ден. Цена:349 Ден.
ST MG-2000J Superior Technology
ST MG-2000J Superior Technology, Електричнa машина за мелење месо, бела боја, 2000W Моќност, реверзибилна функција, Додатоци: 3 дискови (3мм + 5мм + 7мм), додаток за правење колбаси, ..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
ST MG-1500W
ST MG-1500W, Superior Technology, Електрична машина за мелење месо, 1500W, реверзибилна функција, Инокс бела боја, 3 дискови за мелење - крупно, средно и фино мелење, додаток за ко..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
SAPIR SP-1991-BT800
SAPIR SP-1991-BT800, Електрична машина за мелење месо, бела боја, 800W, реверзибилна функција, 3 различни дискови за мелење, додаток за колбаси, додаток за правење салце од..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
BOMANN FW 447 CB
BOMANN FW 447 CB, Електрична машина за мелење месо, сребрена боја, делот за месо е целосно од нерѓосувачки челик, 3 дискови за мелење месо од нерѓосувачки челик, обратн..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
BOMANN FW 443 CB
BOMANN FW 443 CB, Електрична машина за мелење месо, сребрена боја, делот за месо е целосно од нерѓосувачки челик, 3 дискови за мелење месо од нерѓосувачки челик, обратн..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
Moulinex ME20513E
Moulinex ME20513E, Машина за мелење месо, Боја Бела, Моќност 1300W, Капацитет 1кг/мин, 2 решетки за за големина на мелење (дијаметар 62мм),Нож Инокс, Магацин за сместување на ..
3,699 Ден. Цена:3,699 Ден.
Zelmer ZMM1084S
Zelmer ZMM1084S, Електрична машина за мелење месо, бела боја, 1500W, 4 дискови вклучени, додаток за колбаси, ..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
Electrolux EMM1000
Electrolux EMM1000, Електрична машина за мелење месо, Инокс - црна боја, 1500W, реверзибилна функција, метален дел за месо, 3 различни дискови за мелење, додаток за правење ..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
Gorenje MG 1800 TJW
Gorenje MG 1800 TJW, Апарат за мелење на месо, Боја: Бела, 1800 W, Управување: Механичко, Реверзибилна функција, Решетка за мелење месо: 2, Капацитет на мелење: 1,8 kg/min, Нож од н..
5,599 Ден. Цена:5,599 Ден.
Braun G1300
Braun G1300, Машина за мелење месо, GERMAN TECHNOLOGY, бела боја, 3 метални дискови -3, 4 и 8.2мм, додаток за колбаси, 1300W, реверзибилна функција, сечила од неѓосувачки челик, мест..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
BOSCH MFW45020 Pro Power
BOSCH MFW45020 Pro Power, Електрична машина за мелење месо , ИНОКС Бела боја, 500W, големина 5, 140mm висина на подножјето, голем отвор..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
Kenwood MG450
Kenwood MG450, Машина за мелење месо број 8, бела боја, 3 метални дискови -3, 4 и 8мм, додаток за колбаси, реверзибилна функција, 1400W, сечила од неѓосувачки челик..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
Gorenje MG 1800 SJW
Gorenje MG 1800 SJW, Апарат за мелење на месо, Боја: Инокс, 1800 W, Управување: Механичко, Реверзибилна функција, Решетка за мелење месо: 2, Капацитет на мелење: 2,2 kg/min, Нож од ..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
Moulinex ME61013E
Moulinex ME61013E , Машина за мелење месо, Боја Бела, Моќност 1700W, Капацитет 2,9кг/мин, 3 решетки за за големина на мелење (дијаметар 62мм),Нож Инокс, Магацин за сместување н..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
BOSCH MFW67440 Pro Power
BOSCH MFW67440 Pro Power, Електрична машина за мелење месо , ИНОКС црна боја, 700W, големина 8, голем отвор, 10 функции меѓу кои мелеење месо, риба, сецкање зеленчук, 3.5кг/мин пр..
9,399 Ден. Цена:9,399 Ден.
BOSCH MFW68660 Pro Power
BOSCH MFW68660 Pro Power, Електрична машина за мелење месо, Инокс Црна боја, 800W, 4 додатоци, капацитет 4.3кг во минута мелење месо, голем отвор, додатоци за приготвување кол..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
Платежни картички