Електрични бокали

Преглед во грид:
Има залиха
-35%
Брз преглед

Tristar WK-1312
Шифра: 66050

Нарачки (0)

Tristar WK-1312, Електричен бокал за вода, црна боја, 1.2 литри капацитет, автоматско исклучување, 500W..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
649 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17W2200
Шифра: 67819

Нарачки (0)

ST WK-F17W2200, Superior Technology, Електричен бокал за вода, бела боја, 2200W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

BOMANN WK 560
Шифра: 66484

Нарачки (0)

BOMANN WK 560, Електричен бокал за вода, Бела/Ванила боја, 1.7Л капацитет, греач од нерѓосувачки челик, филтер кој може да се извади, заштита од прегревање, светло за индикација, безбедносен поклопец, 2200W..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17W22V2
Шифра: 70416

Нарачки (0)

ST WK-F17W22V2, Superior Technology, Електричен бокал за вода, бела боја, 2200W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17I2200
Шифра: 67820

Нарачки (0)

ST WK-F17I2200, Superior Technology, Електричен бокал за вода, ИНОКС, 2200W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17G24LED
Шифра: 70418

Нарачки (0)

ST WK-F17G24LED, Superior Technology, Електричен бокал за вода, Стаклен со ЛЕД осветлување, 2400W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17I22V2
Шифра: 70417

Нарачки (0)

ST WK-F17I22V2, Superior Technology, Електричен бокал за вода, ИНОКС, 2200W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-31%
Брз преглед

BOMANN WKS 1356 CB
Шифра: 67967

Нарачки (0)

BOMANN WKS 1356 CB, Електричен бокал за вода, Инокс, 1.7Л капацитет, греач од нерѓосувачки челик, филтер кој може да се извади, заштита од прегревање, светло за индикација, безбедносен поклопец, 2200W..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,249 Ден.
Има залиха
-32%
Брз преглед

Braun WK300BK
Шифра: 68052

Нарачки (0)

Braun WK300BK, Електричен бокал за вода, GERMAN TECHNOLOGY, црна боја, 2200W, , 1.6 литри капацитет, зовривање за 45 секунди, лесен за чистење, автоматско исклучување, филтер против бигор кој се мие, индикатор за ниво на вода..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Zelmer ZCK0279W
Шифра: 68702

Нарачки (0)

Zelmer ZCK0279W, Електричен бокал за вода, бела боја со уникатни орнаменти, 1.7л капацитет, 2200W, отстранлив филтер против бигор, двостран индикатор за вода, автоматско исклучување, заштита против вклучување на празно, скриени греачи..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje K 17 I
Шифра: 69842

Нарачки (0)

Gorenje K 17 I, Термо Бокал, Сиво-Бела боја, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.200 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,350 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje K 17 WII
Шифра: 68661

Нарачки (0)

Gorenje K 17 WII, Термо Бокал, Бела боја, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.200 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,350 Ден.
Има залиха
-22%
Брз преглед

BOMANN WK 1566 CB
Шифра: 68634

Нарачки (0)

BOMANN WK 1566 CB, Електричен бокал за вода, Црн, 1.7Л капацитет, скриен греач од нерѓосувачки челик , филтер против бигор кој може да се извади, заштита од прегревање, автоматско исклучување, светло за индикација, осветлено сино копче за вклучување, безбедносен поклопец, 2200W..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Брз преглед

Gorenje K 10 W
Шифра: 65527

Нарачки (0)

Gorenje K 10 W, Термо Бокал, Бела боја, Запремнина 1 л, Моќност на загревање 1.300 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,550 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,550 Ден.
-9%
Брз преглед

Gorenje K 15 BK
Шифра: 68662

Нарачки (0)

Gorenje K 15 BK, Термо Бокал, Црна боја, Запремнина 1,5 л, Моќност на загревање 2.200 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,550 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje K 17 BK
Шифра: 72078

Нарачки (0)

Gorenje K 17 BK, Термо Бокал, Црна боја, Запремнина 1.7 л, Моќност на загревање 1850 W, Ротација 360°, Автоматско исклучување, Индикатор за нивото на водата, Филтер на одлив, Strix Термостат, Заштита од прегревање, Сигурносен систем, Должина на приклучен кабел: 1 m..

Редовна Цена 1,550 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,550 Ден.
Брз преглед

Gorenje BW330BY
Шифра: 70379

Нарачки (0)

Gorenje BW330BY, Baby Collection Грејач за храна и шишиња, Бела боја, Моќност на грејачот: 330 W, Топли и Стерилизира, Нема врели точки, Дополнете го апаратот со вода по неколку употреби, Гумени ногарки за стабилност..

Редовна Цена 1,590 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,590 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

Gorenje K 17 W
Шифра: 65526

Нарачки (0)

Gorenje K 17 W, Термо Бокал, Бела боја, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.400 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,750 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,650 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

Philips HD9350/91
Шифра: 71547

Нарачки (0)

Philips HD9350/91, Термо бокал, Inox, Моќност 2200W, Запремнина 1,7 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, одржување на температура, индикатор на ниво на водата, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 2,249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD4646/00
Шифра: 70316

Нарачки (0)

Philips HD4646/00, Термо бокал, Боја бела, Моќност 2400W, Запремнина 1,5 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, индикатор на ниво на водата, anti-calc филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje K 17 GWE
Шифра: 72079

Нарачки (0)

Gorenje K 17 GWE, Термо Бокал, Бела боја, Стаклен, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.200 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, Индикатор за нивото на водата, Филтер против бигор кој се отстранува, Гумена подлога на садот за поголема стабилност..

Редовна Цена 1,950 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,950 Ден.
Брз преглед

Philips HD9300/13
Шифра: 69114

Нарачки (0)

Philips HD9300/13, Термо бокал, Боја бела, Моќност 2400W, Запремнина 1,6 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, индикатор на ниво на водата, anti-calc филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Брз преглед

Philips HD9300/90
Шифра: 69115

Нарачки (0)

Philips HD9300/90, Термо бокал, Боја црна, Моќност 2400W, Запремнина 1,6 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, индикатор на ниво на водата, anti-calc филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Electrolux EEWA5300
Шифра: 68264

Нарачки (0)

Electrolux EEWA5300, Електричен бокал за вода, Инокс, 1.5л капацитет, 2400W, филтер за бигор кој се вади, индикатор за преполнетост, заштита од работа без вода, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9336/21
Шифра: 69965

Нарачки (0)

Philips HD9336/21, Термо бокал, Боја бела, Моќност 2200W, Запремнина 1,5 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, индикатор на ниво на водата една чаша, anti-calc филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 2,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal KO299830
Шифра: 64573

Нарачки (0)

Tefal KO299830, Термо бокал, Боја црна, Моќност 2200W, Запрамнина 1,5 Л, Автоматско исклучување, 2ва индикатора на ниво на водата, Подвижен филтер, заклучување на капак...

Редовна Цена 2,159 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,159 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje K 12 E
Шифра: 65525

Нарачки (0)

Gorenje K 12 E, Термо Бокал, Inox-Црна боја, Запремнина 1,2 л, Моќност на загревање 1.500 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,250 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

Gorenje K 10 C
Шифра: 68425

Нарачки (0)

Gorenje K 10 C, Термо Бокал, Бела боја, Куќиште: Керамика, Запремнина 1 л, Моќност на загревање 1.630 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, Заштита од работа без вода, Филтер против каменец..

Редовна Цена 2,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,390 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH TWK3A011
Шифра: 65970

Нарачки (0)

BOSCH TWK3A011, Eлектричен бокал за вода , бела/светло сива боја, 2400W, 1.7l сад за вода, покриени греачи, заштита од прегревање, филтер кој се вади..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje K 17 GW
Шифра: 69946

Нарачки (0)

Gorenje K 17 GW, Термо Бокал, Бела боја, Стаклен, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.200 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, Индикатор за нивото на водата, Филтер против бигор кој се отстранува, Гумена подлога на садот за поголема стабилност..

Редовна Цена 2,490 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,490 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH TWK3A014
Шифра: 65345

Нарачки (0)

BOSCH TWK3A014, Eлектричен бокал за вода , црвен, 2400W, 1.7l сад за вода, покриени греачи, заштита од прегревање, филтер кој се вади..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD4649/00
Шифра: 69740

Нарачки (0)

Philips HD4649/00, Термо бокал, Боја бела, Моќност 2400W, Запремнина 1,7 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, индикатор на ниво на водата една чаша, anti-calc филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 2,559 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,559 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH TWK6001
Шифра: 66447

Нарачки (0)

BOSCH TWK6001, Eлектричен бокал за вода , сива и бела боја, 2400W, 1.7l сад за вода, покриени греачи, заштита од прегревање, автоматско исклучување кога ќе зоврие водата и кога ќе се тргне од базата, променлив филтер против бигор, двостран приказ на нивото на вода, организатор на кабелот, 360 степени база..

Редовна Цена 2,599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal KI140D11
Шифра: 71243

Нарачки (0)

Tefal KI140D11, Термо бокал, Боја Inox, Моќност 2400W, Запрамнина 1,7Л, Метално тело, Автоматско исклучување, индикатор за ниво на водата на рачката, филтер против бигор, заклучување на капак..

Редовна Цена 2,599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9305/21
Шифра: 71907

Нарачки (0)

Philips HD9305/21, Термо бокал, Inox, Моќност 2200W, Запремнина 1.5 Л, Автоматско исклучување, одржување на температура, индикатор на ниво на водата, широко отворање на капакот, филтер..

Редовна Цена 2,659 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,659 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH TWK6003V
Шифра: 67688

Нарачки (0)

BOSCH TWK6003V, Eлектричен бокал за вода, private collection серија, crna боја, 2400W, 1.7l сад за вода, покриени греачи, заштита од прегревање, автоматско исклучување кога ќе зоврие водата и кога ќе се тргне од базата, променлив филтер против бигор, двостран приказ на нивото на вода, организатор на кабелот, 360 степени база..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9351/91
Шифра: 71580

Нарачки (0)

Philips HD9351/91, Термо бокал, Inox, Моќност 2200W, Запремнина 1,7 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, одржување на температура, индикатор на ниво на водата, широко отворање на капакот, филтер..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Брз преглед

Gorenje ST550BY
Шифра: 70380

Нарачки (0)

Gorenje ST550BY, Baby Collection Стерилизатор, Бела боја, Приклучна моќ: 600 W, Стерилизирањето со пареа е без хемикалии, Прилагодливи делови за најразлична употреба и лесно складирање, Транспарентен капак, Целосна контрола на процесот на стерилизација, Повеќенаменски, Покрај стерилизирање: топлење млеко, вода и храна..

Редовна Цена 3,190 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,190 Ден.
Брз преглед

Philips HD9352/50
Шифра: 71546

Нарачки (0)

Philips HD9352/50, Термо бокал, Inox, Боја Златна, Моќност 2200W, Запремнина 1,7 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, одржување на температура, индикатор на ниво на водата, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 3,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje K 15 KARIM
Шифра: 72081

Нарачки (0)

Gorenje K 15 KARIM, Термо Бокал, Боја: Бела боја, Запремнина 1.5 л, Моќност на загревање 1850 W,Ротација 360°, Дигитален, Автоматско исклучување, индикатор за вода, On/Off Копче, Заштита од прегревање, Сигурносен систем, Должина на приклучен кабел: 1 m..

Редовна Цена 3,590 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,590 Ден.
Брз преглед

Gorenje K 17 TRE
Шифра: 72080

Нарачки (0)

Gorenje K 17 TRE, Термо Бокал, INOX со Црна боја, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 1850 W,Ротација 360°, Дигитален, Автоматско исклучување, индикатор за вода, Одржување на температурата, Филтер против бигор кој се отстранува, Заштита од прегревање, Сигурносен систем, Должина на приклучен кабел: 1 m..

Редовна Цена 3,590 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,590 Ден.
Брз преглед

Philips HD9355/90
Шифра: 71548

Нарачки (0)

Philips HD9355/90, Термо бокал, Inox, Боја Титаниум, Моќност 2060W, Запремнина 1,7 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, одржување на температура, индикатор на ниво на водата, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 4,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9359/90
Шифра: 72181

Нарачки (0)

Philips HD9359/90, Термо бокал, Inox, Моќност 2200W, Запремнина 1,7 Л, Одбирање температура 40, 60, 80 and 100 степени, Автоматско исклучување, заштита од претекување, одржување на температура, индикатор на ниво на водата, филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 5,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9326/20
Шифра: 69230

Нарачки (0)

Philips HD9326/20, Термо бокал, Inox, Моќност 2200W, Запремнина 1,7 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, одржување на температура. индикатор на ниво на водата, anti-calc филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 6,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,099 Ден.
Прикажани 1 - 44 од 44 пронајдени (1 Страници)