Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST BM-H01
ST BM-H01, Superior Technology, Апарат за печење леб, Бела боја, Голем ЛЦД Дисплеј, 12 дигитални програми, 13ч тајмер, програм за одржување топлина 60 мин, 3 нивоа на печење леб: к..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
CLATRONIC BBA 3505
CLATRONIC BBA 3505, Апарат за правење леб, Бела боја, ЛЦД Дисплеј, 2л капацитет или 1кг леб, тајмер, 12 програми за подготвување леб, 600W..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST BM-H03
ST BM-H03, Superior Technology, Апарат за печење леб со ексклузивен дизајн, Сива/Бела боја, Голем ЛЦД Дисплеј, 12 дигитални програми, 13ч тајмер, програм за одржување топлина 60 ..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
SAPIR ZEPHYR Z-1446-D
SAPIR ZEPHYR Z-1446-D, Апарат за правење леб, ЛЦД Дисплеј, Капацитет 900-1150грама, 12 програми за правење леб, 13 часа тајмер, 15 минути меморија, 60 минути одржување топло, избо..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
Sinbo SBM-4713
Sinbo SBM-4713, Bread maker, Stainless steel, Capacity 1.5-2.1LB, 11 baking programs, Electronic control panel with LCD display, 13hour timer, Variable crust browning control (light, medium, dark), warming function, Removable non-stick coated baking form, 600W `` ..
4,099 Ден. Цена:4,099 Ден.
Gorenje BM 900 W II
Gorenje BM 900 W II, Апарат за печење леб, Бела боја, Моќност: 550 W, LCD екран,Големина на лебот: 750 - 900 g, Управување: со копче, Автоматско исклучување, Одложен старт, Програм ..
4,590 Ден. Цена:4,590 Ден.
Gorenje BM 900 BKC
Gorenje BM 900 BKC, Апарат за печење леб, Црна боја, Моќност: 550 W, LCD екран,Големина на лебот: 750 - 900 g, Управување: со копче, Автоматско исклучување, Одложен старт, Програм ..
4,690 Ден. Цена:4,690 Ден.
Gorenje BM 900 W
Gorenje BM 900 W, Апарат за печење леб, Бела боја, Моќност: 600 W, LCD екран,Големина на лебот: 750 - 900 g, Управување: со копче, Автоматско исклучување, Одложен старт, Програм з..
4,699 Ден. Цена:4,699 Ден.
Zelmer ZBM0990X
Zelmer ZBM0990X, Апарат за правење леб, Инокс, 12 програми, нелеплива површина за печење, 450W, 0.9кг капацитет, тајмер..
5,899 Ден. Цена:5,899 Ден.
Gorenje BM 1200 BK
Gorenje BM 1200 BK, Апарат за печење леб, Црна боја, Моќност: 800 W, LCD екран, Избор на големината на лебот: 900 - 1200 g, Продолжено печење во случај да снема ел. енергија, Функци..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Tefal PF210138
Tefal PF210138, Апарат за правење леб, Боја бела, Моќност 650W, 12 Програми, безглутенска програма, Опции за грамажа за леб-500g / 750g / 1000g , 3 степени на печење, дигитален дисп..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
Philips HD9015/30
Philips HD9015/30, Апарат за правење леб, Боја бела, 12 Програми, Опции за грамажа за леб-750гр/1000гр, 3 степени на печење, одложен старт, дигитален дисплеј, прозорец на капа..
7,599 Ден. Цена:7,599 Ден.
Gorenje BM 900 AL
Gorenje BM 900 AL, Апарат за печење леб, Инокс, Моќност: 615 W, LCD екран, Управување: Управување на допир, Одложен старт, Големина на лебот: 750 - 900 g, Осветлена внатрешност, Бр..
8,099 Ден. Цена:8,099 Ден.
Tefal PF220838
Tefal PF220838, Апарат за правење леб, Боја црна, Моќност 650W, 17 Програми, 3 безглутенски програми, Опции за грамажа за леб-500g / 750g / 1000g , 3 степени на печење, дигитален дис..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
Philips HD9016/30
Philips HD9016/30, Апарат за правење леб, Боја бела, 12 Програми, Опции за грамажа за леб-750гр/1000гр, 3 степени на печење, одложен старт, дигитален дисплеј, прозорец на капа..
8,744 Ден. Цена:8,744 Ден.
Tefal PF240E38
Tefal PF240E38, Апарат за правење леб, Боја Инокс-црна, Моќност 700W, 20 Програми, Опции за грамажа за леб-500g / 750g / 1000g , 3 степени на печење, дигитален дисплеј, прозорец на к..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
Gorenje BM 1400 E
Gorenje BM 1400 E, Апарат за печење леб, Нерѓосувачки челик, Избор на големината на лебот: 1.000 - 1.400 g, Дводелен сад за печење, Тефлонска посуда која се отстранува, Функци..
9,199 Ден. Цена:9,199 Ден.
PANASONIC SD-2500WXE
PANASONIC SD-2500WXE, Aпарат за печење леб, бела боја, дигитални контроли, 1300гр леб, Тајмер 13 часа, 10 програми за леб и тесто, Мод за подготовка без ГЛУТЕН, италијански леб,..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
Philips HD9046/90
Philips HD9046/90, Апарат за правење леб, Боја Црна, 14 Програми, Опции за грамажа за леб-750гр/1000гр, 3 степени на печење, одложен старт до 13h, дигитален дисплеј, прозорец на ..
10,699 Ден. Цена:10,699 Ден.
Tefal PF610138
Tefal PF610138, Апарат за правење леб и багети, Боја бела, Моќност 1600W, 16 Програми, безглутенска програма, Опции за грамажа за леб-750g / 1000g / 1500g , 3 степени на печење, 2 садо..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Платежни картички