Блендери

Преглед во грид:
Има залиха
-9%
Брз преглед

BOSCH MSM6B100
Шифра: 64350

Нарачки (0)

BOSCH MSM6B100, Стапчест миксер, сиво Бела боја, 300W,,Нога за матење од пластика издржлива на високи температури..

Редовна Цена 1,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

BOSCH MSM6B150
Шифра: 65617

Нарачки (0)

BOSCH MSM6B150, Стапчест миксер со сад за мерење, сиво Бела боја, 300W,Нога за матење од пластика издржлива на високи температури..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Moulinex DD101143
Шифра: 64605

Нарачки (0)

Moulinex DD101143, Стапчест Миксер, Боја Инокс-бела, моќност 350W, 1 брзина, Турбо копче, 800 мл, Додаток за пасирање , закачалка..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,189 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HBCE-B400
Шифра: 67811

Нарачки (0)

ST HBCE-B400, Superior Technology, 3 во 1 стапчест блендер, сецко и маталка, 2 брзини, Вклучен дополнителен сад за мерење и миксање 0.7л, Бела боја, капацитет на садот за сецкање 0.5л, стапчестиот блендер има нога од нерѓосувачки челик, 400W, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,199 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM6b150
Шифра: 64347

Нарачки (0)

BOSCH MSM6b150, Стапчест миксер со сад за мерење, сиво Бела боја, 300W,Нога за матење од пластика издржлива на високи температури..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST TB-N450W
Шифра: 67813

Нарачки (0)

ST TB-N450W, Superior Technology, Блендер, 4 брзини, 450W, 1.5л капацитет на садот..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje HB 400 W
Шифра: 69837

Нарачки (0)

Gorenje HB 400 W, Стапчест миксер, Моќност 450 W, Бело-Црна боја, Inox Нож, Број на брзини: 8, Капацитет на садот за сецкање: 0,8 Литри, Турбо копче,..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,350 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM14100
Шифра: 69757

Нарачки (0)

BOSCH MSM14100, Стапчест миксер со сад за мерење , Белa боја, 400W, супер тивок и со ниски вибрации, Турбо копче, нога за матење од специјална пластика отпорна на високи температури, Нов нож со 4 оштрици, со отрсранлив нож и капак..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Moulinex DD102142
Шифра: 65719

Нарачки (0)

Moulinex DD102142, Стапчест Миксер, Боја Инокс-бела, моќност 350W, 1 брзина..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HBCE-450J Superior Technolo
Шифра: 34347

Нарачки (0)

ST HBCE-450J Superior Technology, Стапчест блендер + сецко 3 во 1, бела/зелена боја, Моќност 450W, 2 брзини, сад за мерење + сецко, метална нога од нерѓосувачки челик отпорна на високи температури, изработка од висококвалитетна ABS пластика, сечила од нерѓосувачки челик, ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HBCE-450JG Superior Technol
Шифра: 34368

Нарачки (0)

ST HBCE-450JG Superior Technology, Бел со сиви делови, Стапчест блендер + сецко 3 во 1, бела/зелена боја, Моќност 450W, 2 брзини, сад за мерење + сецко, метална нога од нерѓосувачки челик отпорна на високи температури, изработка од висококвалитетна ABS пластика, сечила од нерѓосувачки челик, ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HBCE-450JR Superior Technol
Шифра: 34369

Нарачки (0)

ST HBCE-450JR Superior Technology, Бел со црвени делови, Стапчест блендер + сецко 3 во 1, бела/зелена боја, Моќност 450W, 2 брзини, сад за мерење + сецко, метална нога од нерѓосувачки челик отпорна на високи температури, изработка од висококвалитетна ABS пластика, сечила од нерѓосувачки челик, ултра тивка работа..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal HB100138
Шифра: 71297

Нарачки (0)

Tefal HB100138, Стапчест Миксер, Боја Бела, моќност 350W, 1 брзина, отвор на рачката за закачување..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
-32%
Брз преглед

Kenwood HB680
Шифра: 66802

Нарачки (0)

Kenwood HB680, Стапчест блендер + Сад, тројно сечило, бела боја, 1 брзина + турбо, 450W..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,499 Ден.
-3%
Брз преглед

Gorenje HB 451 W
Шифра: 65445

Нарачки (0)

Gorenje HB 451 W, Стапчест миксер, Моќност 450 W, Бела боја, Inox Нож, Број на брзини: 8, Капацитет на садот за сецкање: 0,8 Литри, Турбо копче,..

Редовна Цена 1,599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,550 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Moulinex DD104142
Шифра: 65718

Нарачки (0)

Moulinex DD104142, Стапчест Миксер, Боја бела, моќност 350W, 1 брзина, Турбо копче, Сад 800 мл, Сад за пасирање, Додаток сецко..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,679 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje HBX 481 QW
Шифра: 71054

Нарачки (0)

Gorenje HBX 481 QW, Стапчест миксер, Моќност 480 W, Бело-Црна боја, Inox Нож, DC мотор за економична употреба и долготрајност, Тивка работа (SilentPower), Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста, Пулсно работење за пократки циклуси на мешање, Пригоден за подготовка на каши, Ефикасно четиристрано сечило, Должина на приклучен кабел: 1 m..

Редовна Цена 1,690 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,690 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR SP 1162 DST
Шифра: 67664

Нарачки (0)

SAPIR SP 1162 DST, Блендер + Мелница за кафе 2 во 1, 1.6л капацитет, бела боја, 2 брзини и пулс функција, Високо ефикасен и ултра тивок мотор, заштита од прегревање, 300W..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST TB-K510WG
Шифра: 70675

Нарачки (0)

ST TB-K510WG, Superior Technology, Блендер, бела боја, 500W, Стаклен сад со капацитет од 1.5л, 4 брзини + пулс функција, заштита од прегревање, сечила од нерѓосувачки челик, 1.5м должина на кабел..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal HB101138
Шифра: 71296

Нарачки (0)

Tefal HB101138, Стапчест Миксер, Боја Бела, моќност 350W, 1 брзина, сад 800 мл, отвор на рачката за закачување..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

Gorenje HBX 601 QB
Шифра: 69918

Нарачки (0)

Gorenje HBX 601 QB, Стапчест миксер, Моќност 600 W, Inox-Црна боја, Inox Нож, сад за матење, Капацитет на садот за матење 0,8 Литри, Турбо копче, Постоље за складирање на стапниот миксер и садовите..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,850 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HR2052/00
Шифра: 69117

Нарачки (0)

Philips HR2052/00, Блендер, 350W, Боја Бела, капацитет на садот 1,5л, цврста пластика отпорна на кршење, 1 брзина и Пулс, заштита од презагревање, кршење на мраз..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Брз преглед

Philips HR2052/90
Шифра: 71908

Нарачки (0)

Philips HR2052/90, Блендер, 350W, Боја Црна, капацитет на садот 1,5л, цврста пластика отпорна на кршење, 1 брзина и Пулс, заштита од презагревање, кршење на мраз..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM14200
Шифра: 69756

Нарачки (0)

BOSCH MSM14200, Стапчест миксер со сецко и сад за мерење , Белa боја, 400W, супер тивок и со ниски вибрации, Турбо копче, нога за матење од специјална пластика отпорна на високи температури, Нов нож со 4 оштрици, со отрсранлив нож и капак..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM64010
Шифра: 66284

Нарачки (0)

BOSCH MSM64010, Стапчест миксер со сад за мерење, Ексклузивна Бело/црвена боја со апликации, 450W, Нога за матење од пластика издржлива на високи температури, Мотор со ниски вибрации, Турбо копче, Quattro blade сечило..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HR1600/00
Шифра: 69133

Нарачки (0)

Philips HR1600/00, Стапчест Блендер, Боја бела, 550W, сад 0.5л, 1 брзина..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST TB-K500XG
Шифра: 70676

Нарачки (0)

ST TB-K500XG, Superior Technology, Блендер, Инокс, 500W, Стаклен сад со капацитет од 1.25л, 4 брзини + пулс функција, заштита од прегревање, сечила од нерѓосувачки челик, 1.5м должина на кабел..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Electrolux ESB2350
Шифра: 68255

Нарачки (0)

Electrolux ESB2350, Блендер, бела боја, 450W, 1.5л капацитет на сад, Стаклен сад, Quattro blade сечила, Пулс функција, 2 брзини..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,029 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje BSM 600 W
Шифра: 68204

Нарачки (0)

Gorenje BSM 600 W, Блендер Моќност 250 W, Бела боја, AC мотор, ДВА Пластични сада за мешање, Гумирани ногарки, Сигурносен прекинувач..

Редовна Цена 2,090 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,090 Ден.
-30%
Брз преглед

Braun MR320
Шифра: 65786

Нарачки (0)

Braun MR320, Рачен блендер, боја бела, моќност 450 W, две брзини, додаток сад за пасирање, иноксна маталка, мини сецко 350ml..

Редовна Цена 3,049 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,134 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM7151
Шифра: 65616

Нарачки (0)

BOSCH MSM7151, Стапчест миксер со сад за мерење, Бела боја со апликации, 500W, Нога за матење од пластика издржлива на високи температури, Мотор со ниски вибрации, Турбо копче..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,199 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

Gorenje HB 802 W
Шифра: 69838

Нарачки (0)

Gorenje HB 802 W, Стапчест миксер, Моќност 800 W, Бело-Црна боја, Inox Нож, сад за матење, Капацитет на садот за матење 0,8 Литри, Турбо копче..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,250 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM6253
Шифра: 66340

Нарачки (0)

BOSCH MSM6253, Стапчест миксер со сад за мерење, Rock N Roll специјална едиција, Кафеава боја, 400W, Турбо копче, нога за матење од не рѓосувачки челик, нож со 4 оштрици, со отрсранлив нож и капак..

Редовна Цена 2,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HR1602/00
Шифра: 71917

Нарачки (0)

Philips HR1602/00, Стапчест Блендер, Боја бела, 550W, сад 0.5л, Сецко, 1 брзинa..

Редовна Цена 2,659 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,659 Ден.
Брз преглед

Philips HR1621/00
Шифра: 71918

Нарачки (0)

Philips HR1621/00, Стапчест Блендер, Боја бела, 650W, метал, сад 0.5л, 2 брзини..

Редовна Цена 2,659 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,659 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje B 600 W
Шифра: 68071

Нарачки (0)

Gorenje B 600 W, Блендер Моќност 600 W, Бела боја, AC мотор, Стаклен сад за блендирање, Гумирани ногарки, Можност за перење на додатоците во машина за садови, Мелница за кафе, Стаклен сад за блендирање, Стаклена посуда (можност за користење во микробранова печка), Поклопец со дихтунг, Сад за мерење,..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,690 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje HBX 485 QW
Шифра: 69945

Нарачки (0)

Gorenje HBX 485 QW, Стапчест миксер, Моќност 480 W, Бело-Црна боја, DC мотор за економична употреба и долготрајност, Тивка работа (SilentPower), Лесно чистење, Вклучување со притискање на копче, Регулација на брзината, Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста, Пулсно работење за пократки циклуси на мешање, Пригоден за подготовка на каши, Ка..

Редовна Цена 2,690 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,690 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje HBX 604 QB
Шифра: 72072

Нарачки (0)

Gorenje HBX 604 QB, Стапчест миксер, Моќност 600 W, Inox-Црна боја, Inox Нож, Маталка, сад за сецкање, сад за матење, Капацитет на садот за матење 0,8 Литри, Турбо копче, Број на брзини за лесно ракување: 12, Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање, Ефикасно четиристрано сечило..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,690 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje HBX 883 QW
Шифра: 72236

Нарачки (0)

Gorenje HBX 883 QW, Стапчест миксер, Моќност 880 W, Бело-Црна боја, Inox Нож, Додаток блендер: Сецко со сад, Додаток за сецкање, Сад за миксање, Додаток за миксање, Капацитет на садот за матење 0,8 l, Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l, Турбо копче, Постоље за складирање на стапниот миксер и садовите..

Редовна Цена 2,990 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,690 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal BL300138
Шифра: 71262

Нарачки (0)

Tefal BL300138, Блeндер, Боја Бела, Моќност 400W, 4 ножиња, пластичен сад, капацитет на садот 1,25л, 2 брзини и пулс..

Редовна Цена 2,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal BL300838
Шифра: 71263

Нарачки (0)

Tefal BL300838, Блeндер, Боја Црна, Моќност 400W, 4 ножиња, пластичен сад, капацитет на садот 1,25л, 2 брзини и пулс..

Редовна Цена 2,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,699 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Kenwood SB255 Блендер за праве
Шифра: 68600

Нарачки (0)

Kenwood SB255 Блендер за правење SMOOTHIE, сребрена боја, 500W моќен мотор, 1.5л капацитет на садот, 3 брзини + пулс функција, вклучени 2x 500мл портавл шишиња за носење, можност за кршење мраз, вклучени рецепти, идеален за правење шејкови, сосови и коктели..

Редовна Цена 3,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HR2100/00
Шифра: 69118

Нарачки (0)

Philips HR2100/00, Блендер, 400W, Боја Бела, капацитет на садот 1,5л, цврста пластика отпорна на кршење, 2 брзини и Пулс, заштита од презагревање, кршење на мраз..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Брз преглед

Philips HR2100/40
Шифра: 71909

Нарачки (0)

Philips HR2100/40, Блендер, 400W, Боја Жолта, капацитет на садот 1,5л, цврста пластика отпорна на кршење, 2 брзини и Пулс, заштита од презагревање, кршење на мраз..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Брз преглед

Philips HR2100/50
Шифра: 71910

Нарачки (0)

Philips HR2100/50, Блендер, 400W, Боја Црвена, капацитет на садот 1,5л, цврста пластика отпорна на кршење, 2 брзини и Пулс, заштита од презагревање, кршење на мраз..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal BL1A0D38
Шифра: 71264

Нарачки (0)

Tefal BL1A0D38, Блeндер, Smoothie, Боја Инокс-црна, Моќност 300W, 4 ножиња, пластичен сад кој може да се носи со себе, капацитет на садот 700мл, 1 брзина..

Редовна Цена 2,889 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,889 Ден.
-10%
Брз преглед

Gorenje HB 803 W
Шифра: 69839

Нарачки (0)

Gorenje HB 803 W, Стапчест миксер, Моќност 800 W, Бела боја, Inox Нож, Маталка, сад за сецкање, сад за матење, Капацитет на садот за матење 0,8 Литри, Турбо копче, Постоље за складирање на стапниот миксер и садовите..

Редовна Цена 3,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,890 Ден.
-7%
Брз преглед

Gorenje MPE 700 EA
Шифра: 65441

Нарачки (0)

Gorenje MPE 700 EA, Стапчест миксер Моќност 700 W, Бела боја, Број на брзини: 8, Капацитет на садот за сецкање: 0,8 Литри, Турбо копче, Капацитет на садот за сецкање: 0,8 Литри..

Редовна Цена 3,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,990 Ден.
Има залиха
Брз преглед

BOSCH MSM6B700
Шифра: 64918

Нарачки (0)

BOSCH MSM6B700, Стапчест миксер со сецко, сад за мерење и маталка, , Бела боја, 350W, супер тивок и со ниски вибрации, Турбо копче, нога за матење од не рѓосувачки челик, нож со 4 оштрици, со отстранлив нож и капак..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST Nutri Blender 800HC
Шифра: 70682

Нарачки (0)

ST Nutri Blender 800HC, Superior Technology, Нутри блендер со 10 делови, 800W, Вклучени делови: База, 2 различни сечила, 1 висока чаша, 2 ниски чаши, 2 капачиња, 1 рачка, упатство за употреба, Сите делови се безбедни со BPA Free сертификат, Брзина на вртежи 13000-16000 rpm, 1 брзина..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Прикажани 1 - 50 од 99 пронајдени (2 Страници)