Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST MTG-800WYR
ST MTG-800WYR, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, Бела боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плочите..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST MTG-800BA
ST MTG-800BA, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, црна боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во црвена боја, заклучување на грил плочите..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST TTL-T100W Superior Technology
ST TTL-T100W, Superior Technology, Тостер за топли лепчиња, Бел, 750W, Фиока за трошки, Електронска контрола на печењето, Заштита од прегревање..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST TTL-T150K
ST TTL-T150K, Superior Technology, Тостер за топли лепчиња, Бел, 800W, Фиока за трошки, Електронска контрола на печењето, Заштита од прегревање..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST MTG-800W
ST MTG-800W, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, бела боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плочите..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST MTG-800WGA
ST MTG-800WGA, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, бела боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во црвена боја, заклучување на грил плочите ..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST MTG-800WA2
ST MTG-800WA2, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, Бела боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плочите..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST MTG-800BGA
ST MTG-800BGA, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, црна боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во црвена боја, заклучување на грил плочите ..
799 Ден. Цена:799 Ден.
ST TTL-T100BI Superior Technology
ST TTL-T100BI, Superior Technology, Тостер за топли лепчиња, Инокс/црн, 750W, Фиока за трошки, Електронска контрола на печењето, Заштита од прегревање..
949 Ден. Цена:949 Ден.
ST MTG-800XBYR
ST MTG-800XBYR, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, Инокс - црна боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил плоч..
999 Ден. Цена:999 Ден.
ST WM-850XA
ST WM-850XA, Superior Technology, Апарат за правење вафли, за 4 вафли, 850W, Инокс, нелепливи грил плочи, прилагодлив термостат..
999 Ден. Цена:999 Ден.
ST MTG-800I INOX
ST MTG-800I INOX, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, Инокс - црна боја, нелепливи грил плочи, индикатор за работа во сина боја, заклучување на грил пло..
999 Ден. Цена:999 Ден.
ST DM-1300WA
ST DM-1300WA, Superior Technology, Апарат за правење крофни, бела боја, Место за 7 крофни, Нелепливи плочи, Термостат, Индикатор за напон, Моќност 1300W..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
ST DM-1300BT
ST DM-1300BT, Superior Technology, Апарат за правење крофни, бела боја, Место за 7 крофни, Нелепливи плочи, Термостат, Индикатор за напон, Моќност 1300W..
1,099 Ден. Цена:1,099 Ден.
Gorenje SM701I
Gorenje SM701I, Тостер, Боја: Шампањ, Приклучна моќ: 700 W, Материјал на плочата: Алуминиум, Сигурносно затварање, Едноставно печење, Сигурносно затварање, Индикатор за ..
1,290 Ден. Цена:1,290 Ден.
Gorenje T 850 WE
Gorenje T 850 WE, Tостер за лепчиња, Бела боја, Моќност 720W, Функција на одмрзнување, функција на загревање, Број на степени на загревање 7, Термостат, Осветлени копчиња ..
1,690 Ден. Цена:1,690 Ден.
Tristar SA-1124
Tristar SA-1124, Апарат за правење американски пити и мафини, два оддели за пити со 2 различни термостати, нелеплива површина, 1000W..
1,799 Ден. Цена:1,799 Ден.
ST BTG-T1800I Superior Technology
ST BTG-T1800I, Superior Technology, Голем Грил Тостер, Инокс, нелепливи плочи, 1800W, термоизолирана рачка, автоматско исклучување, резервоар за собирање отпадно масло..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Tefal SM157236
Tefal SM157236, Тостер сендвич, Боја Инокс-црна, Моќност 700W, Нелепливи плочи, Светлосни индикатори, ногарки што не лизгаат, вертикално складирање..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Philips HD2581/00
Philips HD2581/00, Тостер за лепчиња, Боја Бела, 830W, одмрзнување, загревање, место за 2 лепчиња со прилагодлива ширина, Стоп Функција, 8 прилагодувања на тостот ..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
Gorenje T 930 BK
Gorenje T 930 BK, Тостер за лепчиња, Црно -Бела боја, Моќност 930W, Функција на одмрзнување, функција на загревање, Број на степени на загревање 6, Термостат, Големина на к..
1,950 Ден. Цена:1,950 Ден.
Tefal SM155233
Tefal SM155233, Тостер сендвич, Боја Инокс-црна, Моќност 700W, Термо регулатор, Една подвижна плотна за миење, Отварање 180 степени, заклучување на држачите...
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
ST BTG-H2000I
ST BTG-H2000I, Superior Technology, ИНОКС Голем Грил тостер, за 4 тостови одеднаш, нелепливи плочи, 2000W, копче за селекција на соодветна температура, секогаш ладна рачка, посебе..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
Gorenje T 930 W
Gorenje T 930 W, Тостер за лепчиња, Бела боја, Моќност 930W, Функција на одмрзнување, функција на загревање, Број на степени на загревање 6, Термостат, Големина на комора ..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
ST BTG-2200HCX
ST BTG-2200HCX, Superior Technology, ИНОКС Голем Грил тостер, за 4 тостови одеднаш, нелепливи плочи, 2200W, копче за селекција на соодветна температура, секогаш ладна рачка, посеб..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Gorenje T 900 E
Gorenje T 900 E, Тостер за лепчиња, Сиво-Црна боја, Моќност 870W, Функција на одмрзнување, функција на загревање, Број на степени на загревање 6, Термостат, Големина на ко..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Tefal TT130130
Tefal TT130130, Тостер за лепчиња, Боја бела, Моќност 850W, 7 степени на работа, Одмрзнување, притоплување, Стоп Функција, Подвижна тавичка за трошки..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
Philips HD4825/00
Philips HD4825/00, Тостер за лепчиња, Боја Инокс бело, 800W, одмрзнување, загревање, место за 2 лепчиња, Стоп Функција..
2,259 Ден. Цена:2,259 Ден.
Philips HD4825/90
Philips HD4825/90, Тостер за лепчиња, Боја Инокс црно,800W, одмрзнување, загревање, место за 2 лепчиња, Стоп Функција..
2,259 Ден. Цена:2,259 Ден.
Philips HD2515/00
Philips HD2515/00, Тостер за лепчиња, Боја Бела, 830W, одмрзнување, загревање, место за 2 лепчиња со прилагодлива ширина, Стоп Функција, 8 прилагодувања на тостот ..
2,259 Ден. Цена:2,259 Ден.
ST BTG-T2200X
ST BTG-T2200X, Superior Technology, ИНОКС Голем Грил тостер, за 4 тостови одеднаш, нелепливи плочи, 2200W, копче за селекција на соодветна температура, секогаш ладна рачка, посебе..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips HD2392/90
Philips HD2392/90, Тостер сендвич, Боја Црна, 820W, ладна рачка, On/off копче, брзо загревање, гумирани ногарки..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips HD2392/00
Philips HD2392/00, Тостер сендвич, Боја бела, 820W, ладна рачка, On/off копче, брзо загревање, гумирани ногарки..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Philips HD2392/40
Philips HD2392/40, Тостер сендвич, Боја Бело Црвена, 820W, ладна рачка, On/off копче, брзо загревање, гумирани ногарки..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
Gorenje T 1000 E
Gorenje T 1000 E, Tостер за лепчиња, Боја: Метал, Моќност 1000W, Функција на одмрзнување, функција на загревање, Број на степени на загревање 7, Термостат, On/Off Копче, Осветл..
2,350 Ден. Цена:2,350 Ден.
Tefal TT360131
Tefal TT360131, Тостер за лепчиња, Боја бела, Моќност 850W, 7 степени на работа, Одмрзнување, притоплување, Стоп Функција,1/2 функција, Подвижна тавичка за трошки. ..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
Tefal TT420D30
Tefal TT420D30, Тостер за лепчиња, Боја Инокс-црна, Моќност 900W, 7 степени на работа, Одмрзнување, притоплување, Стоп Функција, Подвижна тавичка за трошки..
2,489 Ден. Цена:2,489 Ден.
BOSCH TАТ3А011,Toстер
BOSCH TАТ3А011,Toстер, бела/светло сива боја, compact class, 980W, за 2 парчиња тост, електронско регулирање на степенот на пречење, отстранлив сад за трошки, вграден продолже..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
BOSCH TAT6101
BOSCH TAT6101, Tостер , светло сива боја, private collection серија, 900W,за 2 парчиња тост, електронско регулирање на степенот на печење, oтстранлив сад за трошки, oтстранлива мре..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Tefal SM193D34
Tefal SM193D34, Тостер сендвич, Боја Инокс-црна, Моќност 700W, Прекинувач, Нелепливи плочи, Светлосни индикатори, ногарки што не лизгаат, вертикално складирање..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Gorenje T 900 W
Gorenje T 900 W, Тостер за лепчиња, Бела боја, Моќност 870W, Функција на одмрзнување, функција на загревање, Број на степени на загревање 6, Термостат, Големина на комора ..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Philips HD2516/90
Philips HD2516/90, Тостер за лепчиња, Боја Инокс црно, 830W, одмрзнување, загревање, место за 2 лепчиња со прилагодлива ширина, Стоп Функција, 8 прилагодувања на тостот ..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
Philips HD2395/00
Philips HD2395/00, Тостер, Боја бела, 820W, ладна рачка, On/off копче, брзо загревање, гумирани ногарки..
2,599 Ден. Цена:2,599 Ден.
Gorenje WCM 702 PW
Gorenje WCM 702 PW, апарат за правење вафли, Алуминиум, Приклучна моќ: 700 W, Затворена положба, Индикатор за температура, Едноставно печење, Гумена подлога на садот за по..
2,650 Ден. Цена:2,650 Ден.
BOSCH TАТ3А014,Toстер
BOSCH TАТ3А014,Toстер, црвена боја, compact class, 980W, за 2 парчиња тост, електронско регулирање на степенот на пречење, отстранлив сад за трошки, вграден продолжеток за зем..
2,699 Ден. Цена:2,699 Ден.
Philips HD2586/20
Philips HD2586/20, Тостер за лепчиња, Боја Инокс црно, 950W, одмрзнување, загревање, место за 2 лепчиња со прилагодлива ширина, Стоп Функција, 7 прилагодувања на тостот ..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
ST BTGD-GA2400X
ST BTGD-GA2400X, Superior Technology, Голем Грил Тостер, Инокс, нелепливи плочи што се вадат , 2400W, термоизолирана рачка, автоматско исклучување, резервоар за собирање отпадно м..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
Kenwood TTP230
Kenwood TTP230, Тостер за топли лепчиња со осветлени контроли, Бела боја, за 4 лепчиња одеднаш, Одбирање нивоа на печење, фиока за трошки, термостат за одбирање степен..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
Philips HD2637/90
Philips HD2637/90, Тостер за лепчиња, Боја Инокс црно, 950W, одмрзнување, загревање, место за 2 лепчиња со прилагодлива ширина, Стоп Функција, 7 прилагодувања на тостот ..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
Tefal WM310D11
Tefal WM310D11, Апарат за правење вафли, 1000W, облик на срце, Термостат, Нелепливи плочи, светлосни индикатори..
3,019 Ден. Цена:3,019 Ден.
Платежни картички