Кујнски апарати

Направете пребарување


SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA

SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA

SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA, Нож за лупење компири - компиролупачка, керамичко обложување, рачка од издр..

Шифра: 68832

Редовна Цена 79 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

79 Ден.

NITEC F06

NITEC F06

NITEC F06, Универзален Филтер за фритези, 18 x 20цм..

Шифра: 66555

Редовна Цена 109 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

Xavax 111132 4 Метални кутии з

Xavax 111132 4 Метални кутии з

Xavax 111132 4 Метални кутии за чување кафе, шеќер, зачини, чај и слично, заштитени од светлост, мож..

Шифра: 55049

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

SAPIR SP-1560-F

SAPIR SP-1560-F

SAPIR SP-1560-F, Висококвалитетно ренде со 6 страни, изработено од нерѓосувачки челик, гумеа долна п..

Шифра: 68227

Редовна Цена 229 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

229 Ден.

Hama 123142 Силиконски Аналоге

Hama 123142 Силиконски Аналоге

Hama 123142 Силиконски Аналоген часовник за на маса, идеален за употреба дома и на патување, Аларм з..

Шифра: 55051

Редовна Цена 249 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

249 Ден.

Krups F054001A

Krups F054001A

Krups F054001A, Сет против бигор за кафемати, 2 пакувања..

Шифра: 71397

Редовна Цена 279 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

279 Ден.

Hama 95302 Тајмер за варење ја

Hama 95302 Тајмер за варење ја

Hama 95302 Тајмер за варење јајца ,изработен од нерѓосувачки челик, аналоген..

Шифра: 55046

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

Olympia IV 14 Mosquito killer

Olympia IV 14 Mosquito killer

Olympia IV 14 Mosquito killer small for AC socket, non polluting, no vapours or odours, LED indicato..

Шифра: 67092

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

SAPIR SP-1215-AK

SAPIR SP-1215-AK

SAPIR SP-1215-AK, Мултифункицски рачен СОКОВНИК, за цедење сок од лимони и сите цитрусни овошја, јаг..

Шифра: 67293

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

SAPIR SP-1215-AL

SAPIR SP-1215-AL

SAPIR SP-1215-AL, Машина за правење чипс од компир, Нарежете многу тенок чипс од секаков компир, зел..

Шифра: 67291

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

Xavax 111169 Термос чаша

Xavax 111169 Термос чаша

Xavax 111169 Термос чаша, Идеална за топли и ладни напитоци, 350мл, погодна за чување во стандарден ..

Шифра: 55048

Редовна Цена 299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

299 Ден.

Nescafe Dolce Gusto CafeAuLait

Nescafe Dolce Gusto CafeAuLait

Nescafe Dolce Gusto CafeAuLait 16Cap 3x160g XG..

Шифра: 71589

Редовна Цена 330 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

310 Ден.

Nescafe Dolce Gusto Crtd EspMa

Nescafe Dolce Gusto Crtd EspMa

Nescafe Dolce Gusto Crtd EspMac 16Cap3x100.8gXG..

Шифра: 71588

Редовна Цена 330 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

310 Ден.

Nescafe Dolce Gusto EspRistArd

Nescafe Dolce Gusto EspRistArd

Nescafe Dolce Gusto EspRistArdenza16Cap3x112g..

Шифра: 71590

Редовна Цена 330 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

310 Ден.

SAPIR SP-1215-AE

SAPIR SP-1215-AE

SAPIR SP-1215-AE, Уред за подобрување на месо, Прави мали канали во месото или рибата кои овозможува..

Шифра: 67292

Редовна Цена 349 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

349 Ден.

SAPIR ZEPHYR Z-1500-J

SAPIR ZEPHYR Z-1500-J

SAPIR ZEPHYR Z-1500-J, Отварач за вино, лесно и без напор отварање, компактен дизајн..

Шифра: 70140

Редовна Цена 349 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

349 Ден.

SAPIR ZEPHYR Z-1227-B

SAPIR ZEPHYR Z-1227-B

SAPIR ZEPHYR Z-1227-B, Електрична мелница за зачини со ЛЕД светло, 4хАА батерии (не се вклучени), ка..

Шифра: 70147

Редовна Цена 399 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

399 Ден.

SAPIR ZEPHYR Z-1500-JC

SAPIR ZEPHYR Z-1500-JC

SAPIR ZEPHYR Z-1500-JC, Отварач за вино, лесно и без напор отварање, компактен дизајн, сечач на фоли..

Шифра: 70141

Редовна Цена 449 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

449 Ден.

ST CMP-100 Black

ST CMP-100 Black

ST CMP-100 Black, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе, капучино, црна боја, 80мл сад, Тив..

Шифра: 67810

Редовна Цена 499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

499 Ден.

ST CMP-100 White

ST CMP-100 White

ST CMP-100 White, Superior Technology, Миксер за матење нес кафе, капучино, црна боја, 80мл сад, Тив..

Шифра: 70029

Редовна Цена 499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

499 Ден.

Xavax 106993 Milla Дигитална к

Xavax 106993 Milla Дигитална к

Xavax 106993 Milla Дигитална кујнска вага, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, Вклучен сад за мерење, Капаци..

Шифра: 68357

Редовна Цена 599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

499 Ден.

ST ATK-200 INOX

ST ATK-200 INOX

ST ATK-200 INOX, Superior Technology, Електрично ѓезве за турско кафе, Инокс, 800W моќност, 0.5л кап..

Шифра: 44114

Редовна Цена 1,399 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

599 Ден.

ST KS-E5

ST KS-E5

ST KS-E5, Superior Technology, Дигитална кујнска вага, Црна боја, темперно стакло 4мм, голем ЛЦД Дис..

Шифра: 40117

Редовна Цена 599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

599 Ден.

ST KS-E5W

ST KS-E5W

ST KS-E5W, Superior Technology, Дигитална кујнска вага, Бела боја, темперно стакло 4мм, голем ЛЦД Ди..

Шифра: 46291

Редовна Цена 599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

599 Ден.

ST MTG-800WGA

ST MTG-800WGA

ST MTG-800WGA, Superior Technology, Мал Грил тостер, за 2 тостови одеднаш, 800W, бела боја, нелеплив..

Шифра: 60399

Редовна Цена 799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

649 Ден.

Прикажани 1 - 25 од 525 пронајдени (21 Страници)