Мали Апарати

Направете пребарување

NITEC М41

NITEC М41

NITEC М41, Мирис за правосмукалка, Perfume..

Шифра: 66563

Редовна Цена 79 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

79 Ден.

NITEC М42

NITEC М42

NITEC М42, Мирис за правосмукалка, Anti tabac..

Шифра: 66564

Редовна Цена 79 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

79 Ден.

SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA

SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA

SAPIR ZEPHYR Z-1644-LPA, Нож за лупење компири - компиролупачка, керамичко обложување, рачка од издр..

Шифра: 68832

Редовна Цена 79 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

79 Ден.

NITEC F06

NITEC F06

NITEC F06, Универзален Филтер за фритези, 18 x 20цм..

Шифра: 66555

Редовна Цена 109 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

NITEC L03

NITEC L03

NITEC L03, Универзален Микро филтер за правосмукалки, Димензии 18x20цм..

Шифра: 68952

Редовна Цена 99 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

NITEC М30 Мини ароматизер DISC

NITEC М30 Мини ароматизер DISC

NITEC М30 Мини ароматизер DISCOVER FRESH, иделано за освежување на домот или канцеларијата..

Шифра: 55052

Редовна Цена 99 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

Tefal Bienvenue 2745112

Tefal Bienvenue 2745112

Tefal Bienvenue 2745112, Мала Шпатула, Боја Црна..

Шифра: 71654

Редовна Цена 109 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

109 Ден.

WHIRLPOOL WPRO Мирис за правос

WHIRLPOOL WPRO Мирис за правос

WHIRLPOOL WPRO Мирис за правосмукалка, 5 кертриџи, 484000008608..

Шифра: 55066

Редовна Цена 119 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

119 Ден.

Xavax 110764 2 килограми сол з

Xavax 110764 2 килограми сол з

Xavax 110764 2 килограми сол за машина за миење садови, ја штити машината од бигор, спречува создава..

Шифра: 55020

Редовна Цена 129 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

129 Ден.

Tefal Bienvenue 2743912

Tefal Bienvenue 2743912

Tefal Bienvenue 2743912, Лажица, Боја Црна..

Шифра: 71657

Редовна Цена 139 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

139 Ден.

NITEC Т313 Хартиени кеси за пр

NITEC Т313 Хартиени кеси за пр

NITEC Т313 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за BOSCH BSG 1400, 1500, 1800; BSN 1500, 1600, ..

Шифра: 66544

Редовна Цена 149 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

149 Ден.

NITEC Т407 Хартиени кеси за пр

NITEC Т407 Хартиени кеси за пр

NITEC Т407 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за ZANUSSI mod. ZAN 2400 - 2490 и ROWENTA COMP..

Шифра: 66550

Редовна Цена 149 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

149 Ден.

WHIRLPOOL WPRO Сол за машини з

WHIRLPOOL WPRO Сол за машини з

WHIRLPOOL WPRO Сол за машини за садови, 1кг, 484000008555..

Шифра: 55057

Редовна Цена 149 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

149 Ден.

NITEC Т263 Хартиени кеси за пр

NITEC Т263 Хартиени кеси за пр

NITEC Т263 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за GORENJE VCK 1800, 1801 RED vck 1611, 181..

Шифра: 66549

Редовна Цена 155 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

155 Ден.

NITEC T180 Хартиени кеси за пр

NITEC T180 Хартиени кеси за пр

NITEC T180 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за Electrolux mod. ZPFPARKETT, Vampyr CEALLFLDB..

Шифра: 68950

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

NITEC Т168 Хартиени кеси за пр

NITEC Т168 Хартиени кеси за пр

NITEC Т168 Хартиени кеси за правосмукалки 5 парчиња, за SAMSUNG serie VC 8800…, 8830, serie 8900…, 8..

Шифра: 66548

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

Tefal 2744312

Tefal 2744312

Tefal 2744312, Кутлача, Тефлон..

Шифра: 64717

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

Tefal 2744912

Tefal 2744912

Tefal 2744912, Шпатула за палачинки, Тефлон..

Шифра: 64719

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

Tefal Bienvenue 2743712

Tefal Bienvenue 2743712

Tefal Bienvenue 2743712, Шпатула, Боја Црна..

Шифра: 71656

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

Xavax 110798 Биоразградливо ср

Xavax 110798 Биоразградливо ср

Xavax 110798 Биоразградливо средство за отстранување бигор од автоматски кафе апарати, еспресо машин..

Шифра: 55024

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

SAPIR SP-1215-AD

SAPIR SP-1215-AD

SAPIR SP-1215-AD, Мини ренде за рендање сирење и кашкавал, со интегрирана чинија..

Шифра: 66653

Редовна Цена 179 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

179 Ден.

Xavax 110822 Аналоген термомет

Xavax 110822 Аналоген термомет

Xavax 110822 Аналоген термометар за фрижидер или замрзнувач, Опсег на мерење од -35 до +40 степени, ..

Шифра: 55026

Редовна Цена 179 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

179 Ден.

AQUAPHOR B300

AQUAPHOR B300

AQUAPHOR B300, Монтажа директно на чешма, Филтер за 1000л вода, 0.3л во минута - брзина на филтрациј..

Шифра: 66142

Редовна Цена 229 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

SAPIR SP-1215-AF

SAPIR SP-1215-AF

SAPIR SP-1215-AF, Ренде за рендање пармезан, сирење, со заштитна задна преграда која го олеснува рен..

Шифра: 66652

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

SAPIR SP-2011-B

SAPIR SP-2011-B

SAPIR SP-2011-B, Термос чаша, Инокс, Рачка која е топлотмо изолирана, погодна за во автомобил..

Шифра: 66639

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

Прикажани 1 - 25 од 1418 пронајдени (57 Страници)