Преглед во грид:
Има залиха
-14%
Брз преглед

ST IWH-3000SW
Шифра: 20243

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-3000SW, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, температура до 60 степени, контрола на температурата SRF208-C3..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST IWH-2000ST
Шифра: 20242

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-2000ST, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), моќност 2KW, Вертикална монтажа на лавабо, температура до 60 степени, контрола на температурата SRF206-D2..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST IWH-3000JW
Шифра: 20253

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-3000JW, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, температура до 60 степени, контрола на температурата..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,199 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

SAPIR
Шифра: 69628

(0)
Нарачки (0)

SAPIR, SP-7100-DE, Проточен бојлер со чешма за кујна, моќност 3000, вертикална монтажа, температура до 60 степени..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,299 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

SAPIR SP-7100-CE
Шифра: 69627

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-7100-CE, Проточен бојлер со чешма за кујна, моќност 3000, хоризонтална монтажа, температура до 60 степени..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,299 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

ST IWH-3000JT LCD
Шифра: 20254

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-3000JT LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, Дигитален дисплеј кој прикажува температура, температура до 60 степени, контрола на температурата..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST IWH-3100ST LCD
Шифра: 20244

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-3100ST LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, температура до 55 степени, контрола на температурата SRF210-D3..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST IWH-3100SW LCD
Шифра: 20245

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-3100SW LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, температура до 55 степени, контрола на температурата SRF210-C3..

Редовна Цена 2,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,399 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

SAPIR SP-7100-IE
Шифра: 70270

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-7100-IE, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, температура до 55 степени, контрола на температурата..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,599 Ден.
Има залиха
-4%
Брз преглед

SAPIR SP-7100-JE
Шифра: 70269

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-7100-JE, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, температура до 55 степени, контрола на температурата..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,699 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST KWH-10G2O
Шифра: 71433

(0)
Нарачки (0)

ST KWH-10G2O, Superior Technology, Бојлер за кујна Високомонтажен, Капацитет 10л, Моќност 2KW, Надворешен термостат за регулација на температура, Емајлирано казанче, Магнезиумска анода, Бакарен греач, Деклариран притисок: 0.8 Mpa, Минимален притисок за проток на вода: 0.02 Mpa, Максимална температура 75 степени, Водоотпотен со IPX4 стандард, сигурн..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,699 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST KWH-10G2U
Шифра: 71434

(0)
Нарачки (0)

ST KWH-10G2U, Superior Technology, Бојлер за кујна Нискомонтажен, Капацитет 10л, Моќност 2KW, Надворешен термостат за регулација на температура, Емајлирано казанче, Магнезиумска анода, Бакарен греач, Деклариран притисок: 0.8 Mpa, Минимален притисок за проток на вода: 0.02 Mpa, Максимална температура 75 степени, Водоотпотен со IPX4 стандард, сигурно..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje TEG 5 O
Шифра: 64956

(0)
Нарачки (0)

Gorenje TEG 5 O, Бојлер за во кујна, 5 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Високо Монтажен,Работен Притисок 0 Bar, Надворешен(Работен)Термостат, Пластичен Казан, Мотажа на зид, Димензии: Д/Ш/В 213 x 256 x 390 мм..

Редовна Цена 3,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,790 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje TEG 5 U
Шифра: 64955

(0)
Нарачки (0)

Gorenje TEG 5 U, Бојлер за во кујна, 5 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 0 Bar, Ниско Монтажен, Надворешен(Работен)Термостат, Пластичен Казан, Мотажа на зид, Димензии: Д/Ш/В 213 x 256 x 390 мм..

Редовна Цена 3,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,790 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

Fabbygo Кујнски Бојлер
Шифра: 69709

(0)
Нарачки (0)

Fabbygo Кујнски Бојлер, Нискомонтажен, 10л, 2KW греач..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST IWH-3100JTFP LCD
Шифра: 20258

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-3100JTFP LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија) со флексибилно црево за миење садови, Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, температура до 55 степени, контрола на температурата..

Редовна Цена 3,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

TESY GCA 1015 SRC
Шифра: 65788

(0)
Нарачки (0)

TESY GCA 1015 SRC, Бојлер за во кујна, Високомонтажен бојлер, 10 литри, стаклокерамичка изолација, Термостат, Магнезиумов аноден протектор, 1.5КВ, On/Off копче..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST IWH-3100JT LCD
Шифра: 20257

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-3100JT LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, температура до 55 степени, контрола на температурата..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST IWH-3100JW LCD
Шифра: 20256

(0)
Нарачки (0)

ST IWH-3100JW LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, температура до 55 степени, контрола на температурата..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,899 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

ARISTON ARKS 5 O
Шифра: 67444

(0)
Нарачки (0)

ARISTON ARKS 5 O, Високомонтажен Бојлер за во кујна 5 литри, MADE IN ITALY, 2KW, 0 бари, Надворешен Термостат за одбирање температура, Висококвалитетен резервоар отпорен на корозија, Систем за ресетирање, Сигурносен систем против превисоки температури, Анти вакуум, Максимална температура 75 степени, Загревање за 9 минути до 45 степени, бела боја, Д..

Редовна Цена 3,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,099 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 112 пронајдени (6 Страници)