Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

WHIRLPOOL WPRO Филтер за масно
Шифра: 55064

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL WPRO Филтер за маснотии за аспиратор, со индикатор, 484000008526..

Редовна Цена 179 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
179 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST Алуминиумско црево за аспир
Шифра: 70687

(0)
Нарачки (0)

ST Алуминиумско црево за аспиратор 150мм 1м должина..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST Карбонски филтер за аспират
Шифра: 69680

(0)
Нарачки (0)

ST Карбонски филтер за аспиратор, активен јаглен..

Редовна Цена 399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST Алуминиумски филтер за аспи
Шифра: 70249

(0)
Нарачки (0)

ST Алуминиумски филтер за аспиратор..

Редовна Цена 449 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
449 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

WHIRLPOOL WPRO Универзален јаг
Шифра: 55069

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL WPRO Универзален јаглен филтер за аспиратор, против миризби, 484000008525..

Редовна Цена 499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
449 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

TurboAir TILLY IX/F/60
Шифра: 67654

(0)
Нарачки (0)

TurboAir TILLY IX/F/60, Made in ITALIA, Традиционален Класичен аспиратор, INOX, 60цм, Контроли со лизгач - 3 брзини, Една халогена светилка 28W, 1 мотор, филтер за маснотии вклучен, активен јаглен филтер вклучен, 125мм отвор за воздух, Димензии 60x47x7,67 цм..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST ECR F6X 60
Шифра: 66255

(0)
Нарачки (0)

ST ECR F6X 60, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, INOX, Контрола со копче, 3 степени на брзина, 390м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Светло 15W Халогено осветлување, 2 xФилтери Алуминиумска касета, Бучност: 55dB, Димензии: 60 цм..

Редовна Цена 2,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST TH-60WM
Шифра: 71125

(0)
Нарачки (0)

ST TH-60WM, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, Бел, Контрола со копче, 3 степени на брзина, Капацитет 350м/3 на час, 1 Мотор 125W, 2 Вентилатори, Светло 2x 18W Халогено осветлување, 2 x Филтри Алуминиумска касета, Димензии: 60 цм..

Редовна Цена 2,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

ST TH-60XM
Шифра: 71126

(0)
Нарачки (0)

ST TH-60XM, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, Инокс, Контрола со копче, 3 степени на брзина, Капацитет 350м/3 на час, 1 Мотор 125W, 2 Вентилатори, Светло 2x 18W Халогено осветлување, 2 x Филтри Алуминиумска касета, Димензии: 60 цм..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-24%
Брз преглед

ST TH-60XM2
Шифра: 71124

(0)
Нарачки (0)

ST TH-60XM2, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, INOX, Контрола со копче, 3 степени на брзина, Капацитет 450м/3 на час, 2 Мотори 2x 125W, 2 Вентилатори, Светло 2x 18W Халогено осветлување, 2 x Филтри Алуминиумска касета, Димензии: 60 цм..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,199 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST F6X 60 2 Motors
Шифра: 66256

(0)
Нарачки (0)

ST F6X 60 2 Motors, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, INOX, Контрола со копче, 3 степени на брзина, 450м/3 на час, 2 Мотори, 2 Вентилатори, Светло 15W Халогено осветлување, 2 x Филтри Алуминиумска касета, Бучност: 55dB, Димензии: 60 цм..

Редовна Цена 2,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,399 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

AKPO WK-7 P-3060 White
Шифра: 72061

(0)
Нарачки (0)

AKPO WK-7 P-3060 White, Традиционален аспиратор, Бел, 60цм, Капацитет на вовлекување 220 м3/ч, Осветлување со халогена светилка 1x 28W, механички контроли, траен алуминиумски филтер кој се пере, бучност 50-61 дб, Моќност на мотор 136W, 2 мода на работа - екстрактирање или апсорбирање..

Редовна Цена 2,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,499 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

BOSCH DHZ5365
Шифра: 70384

(0)
Нарачки (0)

BOSCH DHZ5365, Кит за рециркулација за аспиратори, Компатибилен со BOSCH DIA098E50..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,499 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST TH-60GXM2
Шифра: 71123

(0)
Нарачки (0)

ST TH-60GXM2, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, INOX со стаклена лајсна, Контрола со копче, 3 степени на брзина, Капацитет 450м/3 на час, 2 Мотори 2x 125W, 2 Вентилатори, Светло 2x 18W Халогено осветлување, 2 x Филтри Алуминиумска касета, Димензии: 60 цм..

Редовна Цена 3,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje DU 6115 W
Шифра: 65482

(0)
Нарачки (0)

Gorenje DU 6115 W, Аспиратор Самостоен, Бела боја, Број на филтри:1, Јаглен филтер, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 173 m3/h, Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 70 m3/h, Јачина на моторот: 80 W, Халогенско осветлување: 1x28 W, Пречник на одводното црево: 125 mm, Начин н..

Редовна Цена 2,990 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,990 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

AKPO WK-7 LIGHT ECO
Шифра: 72063

(0)
Нарачки (0)

AKPO WK-7 LIGHT ECO, Телескопски аспиратор, Инокс, 60цм, Капацитет на вовлекување 220 м3/ч, Осветлување со халогена светилка 2x 18W, контрола на лизгач, траен алуминиумски филтер кој се пере, бучност 52-64 дб, Моќност на мотор 136W, 2 мода на работа - екстрактирање или апсорбирање..

Редовна Цена 3,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

AKPO WK-7 P-3060 Inox
Шифра: 72062

(0)
Нарачки (0)

AKPO WK-7 P-3060 Inox, Традиционален аспиратор, Инокс, 60цм, Капацитет на вовлекување 220 м3/ч, Осветлување со халогена светилка 1x 28W, механички контроли, траен алуминиумски филтер кој се пере, бучност 50-61 дб, Моќност на мотор 136W, 2 мода на работа - екстрактирање или апсорбирање..

Редовна Цена 3,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

ST CH-60XM
Шифра: 71127

(0)
Нарачки (0)

ST CH-60XM, Superior Technology, Аспиратор со оџак, INOX, Контрола со притискање на дугме, 3 степени на брзина, Капацитет 350м/3 на час, 1 Мотор 125W, 1 Вентилатор, Тотална моќност 190W, Светло 2x18W Халогено осветлување, 120мм отвор, Филтер Алуминиумска касета, Димензии: 60 цм..

Редовна Цена 3,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje DU 6115 EC
Шифра: 65483

(0)
Нарачки (0)

Gorenje DU 6115 EC, Аспиратор Самостоен, Inox, Број на филтри: 1, Јаглен филтер, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 173 m3/h, Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 70 m3/h, Јачина на моторот: 80 W, Халогенско осветлување: 1x28 W, Пречник на одводното црево: 125 mm, Начин на у..

Редовна Цена 3,190 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,190 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

ST GUSTO 60 Eco
Шифра: 66582

(0)
Нарачки (0)

ST GUSTO 60 Eco, Superior Technology, Аспиратор со оџак, INOX, Контрола со притискање на дугме, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Тотална моќност 190W, Светло 2x25W Халогено осветлување, 120мм отвор, Филтер Алуминиумска касета, Бучност: 56dB, Димензии: 60 цм..

Редовна Цена 3,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,199 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 96 пронајдени (5 Страници)