Преглед во грид:
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST 1550WA Superior Technology
Шифра: 69948

(0)
Нарачки (0)

ST 1550WA Superior Technology, Мини електричен шпорет, бел, 36 литри рерна, 2 електрични рингли 1000W (145mm) + 1500W (180mm), Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа, тајмер, термостат, горен и долен греач во рерната 650W + 650W, вклучена тава..

Редовна Цена 3,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,969 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST 1550XA Superior Technology
Шифра: 69949

(0)
Нарачки (0)

ST 1550XA Superior Technology, Мини електричен шпорет, сребрен, 36 литри рерна, 2 електрични рингли 1000W (145mm) + 1500W (180mm), Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа, тајмер, термостат, горен и долен греач во рерната 650W + 650W, вклучена тава..

Редовна Цена 3,699 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
3,139 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

ST 4550WA Superior Technology
Шифра: 71574

(0)
Нарачки (0)

ST 4550WA Superior Technology, Мини електричен шпорет, бел, 40 литри рерна, 2 електрични рингли, 1000W, 1500W, Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа, тајмер, термостат, горен и долен греач во рерната 650W + 650W, вклучена тава..

Редовна Цена 4,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
3,479 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST 1005X
Шифра: 66975

(0)
Нарачки (0)

ST 1005X, Superior Technology, Мини електричен шпорет, Инокс, 36Л Рерна, Врата на рерната со амортизер, 2 електрични рингли 1000W (145mm) + 1500W (180mm), Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа, тајмер, термостат, горен и долен греач во рерната 650W + 650W, скриени греачи, кружна и коцкеста тава вклучени..

Редовна Цена 3,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
3,579 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST 4550XA Superior Technology
Шифра: 71575

(0)
Нарачки (0)

ST 4550XA Superior Technology, Мини електричен шпорет, сребрен, 40 литри рерна, 2 електрични рингли, 1000W, 1500W, Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа, тајмер, термостат, горен и долен греач во рерната 650W + 650W, вклучена тава..

Редовна Цена 4,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
3,749 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

Gorenje ОM 33 HPX
Шифра: 60388

(0)
Нарачки (0)

Gorenje ОM 33 HPX, Мини електричен шпорет, Сребрена боја со Инокс врата, 2 рингли (185+150мм), 33л капацитет на рерна, Осветлена внатрешност, Двојно стакло на вратата, Индикатор за работа, 3 нивоа на печење, Жичана полица, Тава за печење, Рачка за извлекување на тавата, Тенка тава за трошки на извлекување, Приклучна моќ 1600W, Димензии 45x32.4x30 ц..

Редовна Цена 7,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
6,159 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Skladova Tehnika Rahovets 12
Шифра: 68984

(0)
Нарачки (0)

Skladova Tehnika Rahovets 12, Мини електричен шпорет со XXL ГОЛЕМА РЕРНА 37л, Голема врата со двојно црно транспарентно стакло, 4130W тотална моќност, електрична рингла (145мм) 1000W, електрична рингла (180мм) 1500W, Рерна 1630W, Димензии 58x48x38.5 цм..

Редовна Цена 7,799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
6,649 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

Мини самостоен Шпорет MBS
Шифра: 66926

(0)
Нарачки (0)

Мини самостоен Шпорет MBS, Крем, Вкупна моќност 3.7 KW, Работна површина опремена со Две Грејни полчи F145mm-1000W, F180mm-1500W, Грejaчи на рерна - горе/доле: 600W/600W,Димензиина рерна В:Ш:Д: 205 x 367 x 325mm, Димензии на шпоретот В:Ш:Д: 315 x 570 x 350mm..

Редовна Цена 7,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,149 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

Мини самостоен Шпорет MBS
Шифра: 64864

(0)
Нарачки (0)

Мини самостоен Шпорет MBS, Црн, Вкупна моќност 3.7 KW, Работна површина опремена со Две Грејни полчи F145mm-1000W, F180mm-1500W, Грejачи на рерна - горе/доле: 600W/600W, Димензиина рерна В:Ш:Д: 205 x 367 x 325mm, Димензии на шпоретот В:Ш:Д: 315 x 570 x 350mm..

Редовна Цена 7,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,149 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

Мини самостоен Шпорет MBS
Шифра: 64865

(0)
Нарачки (0)

Мини самостоен Шпорет MBS, Бел, Вкупна моќност 3.7 KW, Работна површина опремена со Две Грејни полчи F145mm-1000W, F180mm-1500W, Грejaчи на рерна - горе/доле: 600W/600W,Димензиина рерна В:Ш:Д: 205 x 367 x 325mm, Димензии на шпоретот В:Ш:Д: 315 x 570 x 350mm..

Редовна Цена 7,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,149 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST ESH50WHK
Шифра: 70936

(0)
Нарачки (0)

ST ESH50WHK, Superior Technology, Електричен шпорет со капак 50x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 електрични рингли, светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетка, А енергетска класа..

Редовна Цена 8,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,409 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST CSH50WHK
Шифра: 70938

(0)
Нарачки (0)

ST CSH50WHK, Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 50x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2 електрични рингли и 2 гасни рингли, СИГУРНОСНО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ГАСОТ, електронско палење на гасот, светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетка, А енергетска кл..

Редовна Цена 8,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,519 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST ESH60WHK Superior Technolo
Шифра: 70069

(0)
Нарачки (0)

ST ESH60WHK Superior Technology, Електричен шпорет со капак 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 електрични рингли, светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетка, А енергетска класа..

Редовна Цена 9,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,889 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST CSH60WHK Superior Technolog
Шифра: 70073

(0)
Нарачки (0)

ST CSH60WHK Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2 електрични рингли и 2 гасни рингли, СИГУРНОСНО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ГАСОТ, електронско палење на гасот, светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетка, А енергетска кла..

Редовна Цена 9,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,079 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

ST EF60WF
Шифра: 67158

(0)
Нарачки (0)

ST EF60WF, Superior Technology, Електричен шпорет 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 електрични рингли, светло во рерната, термостат, А енергетска класа..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,079 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST ESH50WHVK
Шифра: 70935

(0)
Нарачки (0)

ST ESH50WHVK, Superior Technology, Електричен шпорет со капак 50x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 електрични рингли, светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетка, А енергетска класа..

Редовна Цена 9,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,079 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST ESH50WHVRK
Шифра: 72092

(0)
Нарачки (0)

ST ESH50WHVRK, Superior Technology, Електричен шпорет со капак 50x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 електрични рингли(1 ТУРБО загревачка електрична рингла 14.5 цм), светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетка, А енергетска класа..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,369 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST CSH50WHVRK
Шифра: 72093

(0)
Нарачки (0)

ST CSH50WHVRK, Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 50x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2 електрични рингли(1 ТУРБО загревачка електрична рингла 14.5 цм) и 2 гасни рингли, СИГУРНОСНО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ГАСОТ, електронско палење на гасот,..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,459 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST CSH60BHK Superior Technolog
Шифра: 70449

(0)
Нарачки (0)

ST CSH60BHK Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, црна боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2 електрични рингли и 2 гасни рингли, СИГУРНОСНО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ГАСОТ, електронско палење на гасот, светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетка, А енергетска кла..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,459 Ден.
Има залиха
-23%
Брз преглед

ST EF60WVF
Шифра: 67159

(0)
Нарачки (0)

ST EF60WVF, Superior Technology, Електричен шпорет 60x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 електрични рингли, светло во рерната, термостат, А енергетска класа..

Редовна Цена 10,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,459 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 111 пронајдени (6 Страници)