Преглед во грид:
Има залиха
-9%
Брз преглед

ST BHSSEM-3010L
Шифра: 71533

(0)
Нарачки (0)

ST BHSSEM-3010L, Superior technology, Вградна ИНОКС електрична плоча, Домино 30цм, 2 зони за готвење, механички команди, заштита од прегревање..

Редовна Цена 3,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

HANSA BHEI30130010
Шифра: 66612

(0)
Нарачки (0)

HANSA BHEI30130010, Вградна електрична плотна Домино 30цм инокс, контрола на копчиња, со 2 грејни зони 1x14, 5цм + 1x18цм брза рингла, А енергетска класа, Димензии 4x30x51 цм..

Редовна Цена 3,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,399 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST BHSSGM-3005L
Шифра: 70940

(0)
Нарачки (0)

ST BHSSGM-3005L, Superior technology, Вградна ИНОКС плоча на гас, Домино 30цм, 2 зони на гас, сигурносен вентил, наменета за LPG гас + природен гас, механички команди, заштита од прегревање, кавдратест гусан држач за садови при готвење на гас..

Редовна Цена 3,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,399 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

HANSA BHGI32100020
Шифра: 68618

(0)
Нарачки (0)

HANSA BHGI32100020, Вградна гасна плотна Домино 30цм, инокс, контрола на копчиња, со 2 грејни зони, Автоматско палење на гасот преку копче, А енергетска класа, Димензии 4x30x51 цм..

Редовна Цена 4,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST BHVG-3430L
Шифра: 70942

(0)
Нарачки (0)

ST BHVG-3430L, Superior technology, Вградна гасна стаклокерамичка плотна, 2 зони на гас,Домино 30цм, стакло MADE IN ITALY, сигурносен вентил, наменета за LPG гас + природен гас, механички команди, заштита од прегревање, кружен гусан држач за садови при готвење на гас..

Редовна Цена 4,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,299 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Gorenje DF 6116 E
Шифра: 65484

(0)
Нарачки (0)

Gorenje DF 6116 E, Вграден Аспиратор (Телескопски), INOX, 60 cm, Халогенско осветлување, 2 мотори, Број на филтри: 1 , Алуминиумски филтер, Филтер за маснотии кој се мие, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 384 m3/h, Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 316 m3/h, Јачина на мо..

Редовна Цена 5,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,290 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST BHSSEM-6050L
Шифра: 70943

(0)
Нарачки (0)

ST BHSSEM-6050L, Superior technology, Вградна ИНОКС плоча, 60цм, 4 електрични рингли, 2 рингли за брзо готвење, механички команди, заштита од прегревање..

Редовна Цена 6,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,399 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

BOSCH DHL535C
Шифра: 65342

(0)
Нарачки (0)

BOSCH DHL535C, Вграден аспиратор 53цм, Метално сив, 2x 40W лампи, единечен мотор 170W, метален филтер, 3 брзини, 66 дб, Максимум од 280м кубни екстракција, Димензии 23.5 x 53 x 28цм..

Редовна Цена 6,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,699 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

HANSA BHCS31116
Шифра: 69769

(0)
Нарачки (0)

HANSA BHCS31116, Вградна стаклокерамичка плотна Домино 30цм црна, механички контролни копчиња, со 2 грејни зони 1x14, 5цм + 1x18цм, заштита од прегревање, Димензии 4.8x30x52 мм..

Редовна Цена 6,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,699 Ден.
Има залиха
-5%
Брз преглед

HANSA BHEI60130010
Шифра: 67003

(0)
Нарачки (0)

HANSA BHEI60130010, Вградна електрична плотна 60цм инокс, контрола на копчиња, со 4 грејни зони 2x14, 5цм + 2x18цм рингли, A енергетска класа, Димензии 4.5x60x53цм..

Редовна Цена 6,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

ST BHV-3250H
Шифра: 67645

(0)
Нарачки (1)

ST BHV-3250H, Superior technology, Вградна стаклокерамичка плотна, 30цм, 2 грејни зони, Сензорски команди на допир, Уникатно Одбирање на јачина од 1 до 9 со директни контроли на допир за секое ниво од 1 до 9 (без+/-), тајмер..

Редовна Цена 6,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

ST MWO BI7020XGG
Шифра: 60443

(0)
Нарачки (0)

ST MWO BI7020XGG, Superior Technology, Врадна микробранова печка, Инокс, 20Л, ЛЦД Дисплеј, Тајмер, Моќност 700W, Грил моќност 1000W, Механички контроли, 8 нивoа на моќност, Заштита од деца, функција одмрзнување, звучна сигнализација за крај на програмот, стаклена чинија, Димении 313x590x390мм..

Редовна Цена 6,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,999 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

HANSA BHKS31038
Шифра: 68619

(0)
Нарачки (0)

HANSA BHKS31038, Вградна стаклокерамичка плотна на гас Домино 30цм, црна, механички контролни копчиња, со 2 грејни зони 1x4цм + 1x9цм, сигорносен вентил за гас, Автоматско палење на гасот преку копче, резервни дизни, емајлирани решетки, Димензии 9.8x30x52 цм..

Редовна Цена 6,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,799 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

ST BHV-6450H
Шифра: 67644

(0)
Нарачки (0)

ST BHV-6450H, Superior technology, Вградна стаклокерамичка плотна, 60цм, 4 грејни зони, Сензорски команди на допир, Уникатно Одбирање на јачина од 1 до 9 со директни контроли на допир за секое ниво од 1 до 9 (без+/-), тајмер..

Редовна Цена 9,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

ST BOL-3410XF
Шифра: 69998

(0)
Нарачки (0)

ST BOL-3410XF, Superior technology, Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР, Инокс, сребрена рачка, сребрени механички копчиња, Механички Тајмер, 66л капацитет на фурна, горен и долен греач, Грил, светло во фурната, Врата со двојно стакло - лесночистечка со внатрешно стакло кое се вади, Лесно чистечки специјален емајл на ѕидовите во фурната, А енергетска..

Редовна Цена 9,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST MWO BI820XGM
Шифра: 60006

(0)
Нарачки (0)

ST MWO BI820XGM, Superior Technology, Врадна микробранова печка, Инокс, 20Л, ЛЦД Дисплеј, Тајмер, Моќност 800W, Грил моќност 1000W, Механички контроли, 8 нивoа на моќност, Заштита од деца, функција одмрзнување, звучна сигнализација за крај на програмот, стаклена чинија..

Редовна Цена 7,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST MWO BI920BGM
Шифра: 60007

(0)
Нарачки (0)

ST MWO BI920BGM, Superior Technology, Врадна микробранова печка, Црна боја, 20Л, ЛЦД Дисплеј, Тајмер, Моќност 800W, Грил моќност 1000W, Механички контроли, 8 нивoа на моќност, Заштита од деца, функција одмрзнување, звучна сигнализација за крај на програмот, стаклена чинија..

Редовна Цена 7,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

HANSA BHC36177 (BHC36233030)
Шифра: 66609

(0)
Нарачки (0)

HANSA BHC36177 (BHC36233030), Вградна стаклокерамичка плотна Домино, 30цм црна, сензорска, со 2 грејни зони 1x14, 5цм + 1x18цм, заштита од прегревање..

Редовна Цена 7,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,499 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST BHVG-6530L
Шифра: 70941

(0)
Нарачки (0)

ST BHVG-6530L, Superior technology, Вградна гасна стаклокерамичка плотна, 4 зони на гас, 60цм, стакло MADE IN ITALY, сигурносен вентил, наменета за LPG гас + природен гас, механички команди, заштита од прегревање, кружен гусан држач за садови при готвење на гас..

Редовна Цена 8,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,599 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

TELEFUNKEN TH K22
Шифра: 66986

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TH K22, Вградна стаклокерамичка плотна, Без рамка, Со црни копчиња, 4 грејни зони (2x 145 I 2x 180)..

Редовна Цена 9,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,999 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 292 пронајдени (15 Страници)