Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG HAFEX/EXP
Шифра: 71953

(0)
Нарачки (0)

SAMSUNG HAFEX/EXP, Надворешен филтер за вода, капацитет 2000 литри, се монтира надоврешно на цевка, за сите Samsung RS модели..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST MB-50M Superior Technology
Шифра: 68563

(0)
Нарачки (0)

ST MB-50M Superior Technology, Мини бар фрижидер со внатрешна комора, бела боја, 50Л, 42л фрижидерски дел, 6л замрзнувачки дел, 1 полица, термостат за регулација на температурата, Димензии 44.5x48.5x49.5 цм, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 5,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,499 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

TELEFUNKEN TF 1002W
Шифра: 69776

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TF 1002W, Фрижидер за одржување, бела боја, Direct cooling, 86л, 85цм, бела боја, А+ енергетска класа, Бучавост 39дб, ВxШXД 85x54x65 цм..

Редовна Цена 7,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,499 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

ST SLR-85WM Superior Technolog
Шифра: 69975

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-85WM Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 85x50x54 цм..

Редовна Цена 7,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

TELEFUNKEN TF 1101W
Шифра: 69892

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TF 1101W, Фрижидер со внатрешна комора, бела боја, Direct cooling, 76л/10л, 85цм, бела боја, А+ енергетска класа, Бучавост 39дб, ВxШXД 85x54x65 цм..

Редовна Цена 7,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST RF-85WM Superior Technology
Шифра: 68735

(0)
Нарачки (0)

ST RF-85WM Superior Technology, Фрижидер со внатрешна комора, бела боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л 84л/14л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШX..

Редовна Цена 7,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,499 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST SLR-85SM Superior Technolog
Шифра: 71091

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-85SM Superior Technology, Фрижидер за одржување, сребрена боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 85x50x54..

Редовна Цена 7,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,499 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST RF-85SM Superior Technology
Шифра: 69976

(0)
Нарачки (1)

ST RF-85SM Superior Technology, Фрижидер со внатрешна комора, сребрена боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л 84л/14л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ..

Редовна Цена 8,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje RB 3090 AWV
Шифра: 65500

(0)
Нарачки (0)

Gorenje RB 3090 AWV, фрижидер со внатрешна комора, Бела боја, Метална рачка на врата, 3 стаклени полици, Голем сад за зеленчук и овошје, 3 полици на врата, Енергетска класа: А, Бруто капацитет: 134 Литри, Нето капацитет: 131 Литри, Димензии (В x Ш x Д): 850 x 500 x 600mm (50cm)..

Редовна Цена 10,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,990 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje RB 3091 ANV
Шифра: 72002

(0)
Нарачки (0)

Gorenje RB 3091 ANV, Фрижидер со внатрешна комора, Бела боја, 2 стаклени полици, PullOut полици на извлекување, Голем сад за зеленчук и овошје, 3 полици на врата, Енергетска класа: А+, Бруто капацитет: 102 Литри, Нето капацитет: 98 Литри, Разладен дел 87л, Замрзнувачки дел 15л, Димензии (В x Ш x Д): 845 x 501 x 540mm (50cm)..

Редовна Цена 10,290 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,990 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST RF-2601WH Superior Technolo
Шифра: 71171

(0)
Нарачки (0)

ST RF-2601WH Superior Technology, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, Тотал капацитет 212л, дел за одржување 171л, замрзнувачки дел 47л, стаклени полици, ЛЕД осветлување,променлива врата, А++ енергетска класа, Димензии 141x55x58 цм..

Редовна Цена 10,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,299 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 2601W
Шифра: 66976

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 2601W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 11,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,399 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR263W
Шифра: 71787

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR263W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 171л, замрзнувачки дел 42л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x57 цм..

Редовна Цена 11,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,399 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST RF-2601SH Superior Technolo
Шифра: 71172

(0)
Нарачки (0)

ST RF-2601SH Superior Technology, Фрижидер со горна комора, сребрена боја, Direct cooling, Тотал капацитет 212л, дел за одржување 171л, замрзнувачки дел 47л, стаклени полици, ЛЕД осветлување,променлива врата, А++ енергетска класа, Димензии 141x55x58 цм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,799 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

SHARP SJ-T1227M4W
Шифра: 70240

(0)
Нарачки (0)

SHARP SJ-T1227M4W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,999 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

ST RF-2601WM Superior Technolo
Шифра: 68785

(0)
Нарачки (0)

ST RF-2601WM Superior Technology, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x55 цм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,999 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

TELEFUNKEN TLR 265W
Шифра: 66980

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TLR 265W, Фрижидер за одржување, бела боја, 250л, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 11,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,499 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

SHARP SJ-T1227M4S
Шифра: 70241

(0)
Нарачки (0)

SHARP SJ-T1227M4S, Фрижидер со горна комора, сребрен, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

ST SLR-265WH Superior Technolo
Шифра: 71956

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-265WH Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Нето капацитет 240л, Транспарентни фиоки, 5 Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А+ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 143x55x58 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

ST SLR-265WM Superior Technolo
Шифра: 69972

(0)
Нарачки (1)

ST SLR-265WM Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Нето капацитет 235л, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 142x55x55 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 150 пронајдени (8 Страници)