Преглед во грид:
Има залиха
-8%
Брз преглед

WHIRLPOOL WPRO Универзален мон
Шифра: 55067

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL WPRO Универзален монтажен кит за машина за перење + сушара, 60цм, 484000008881..

Редовна Цена 2,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,299 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

TELEFUNKEN TCD7
Шифра: 71837

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TCD7, Кондензациска машина за сушење алишта, Капацитет 7кг, Бела боја, 15 програми, Тајмер, Индикатори за препрол резервоар, време за чистење и преполн фитер, Звучен сигнал за крај на програмата, Автоматска функција против гужвање, Заштита од деца, Б енергетска класа, Димензии 845x596x563 мм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

CANDY GCC 581NB-S
Шифра: 68377

(0)
Нарачки (0)

CANDY GCC 581NB-S, Машина за сушење алишта, GrandO Comfort серија, XXL транспарентна врата, бела боја, Кондензациска, 8кг капацитет, Б енергетска класа, Тајмер, ЛЕД индикатори, сензорски надзор на влагата со 3 сензорски програми, 7 временски програми, 5 дополнителни програми, Fuzzy електроника, ладење со заштита од гужвање, едноставно чистење на фи..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

INDESIT IDC 75 B (EU)
Шифра: 68676

(0)
Нарачки (0)

INDESIT IDC 75 B (EU), Кондензациска сушара, Бела, 7кг, Електронски програматор, Автоматски нивоа на сушење, Индикатор за празнење на садот за вода, 16 програми, Eco time, тајмер, Бучност: 68дб, Енергетска класа Б, Димензии: 85x59.5x61 цм..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

TELEFUNKEN TCD8
Шифра: 71998

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TCD8, Кондензациска машина за сушење алишта, Капацитет 8кг, Бела боја, 15 програми, Тајмер, Индикатори за препрол резервоар, време за чистење и преполн фитер, Звучен сигнал за крај на програмата, Автоматска функција против гужвање, Заштита од деца, Б енергетска класа, Димензии 845x596x563 мм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-22%
Брз преглед

CANDY GVC D913B-S Машина за су
Шифра: 70859

(0)
Нарачки (0)

CANDY GVC D913B-S Машина за сушење алишта, бела боја со Хромирана врата, Кондензациска, XXL транспарентна врата, 9кг капацитет, Тајмер, ЛЦД Дисплеј, сензорски надзор на влагата со 3 сензорски програми, 18 програми, Fuzzy електроника, ладење со заштита од гужвање, едноставно чистење на филтерот, индикатор за состојбата на филтерот, Бучност 68 дб, Ди..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,995 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

INDESIT IDCL G5 B H (EU)
Шифра: 69501

(0)
Нарачки (0)

INDESIT IDCL G5 B H (EU), Кондензациска сушара, Бела, 8кг, Електронски програматор, Автоматски нивоа на сушење, 3 нивоа на сушење, Индикатори за сушење, звучен сигнал за крај на програма, Индикатор за празнење на садот за вода, 15 програми, Eco time, тајмер, Бучност: 68дб, Енергетска класа Б, Димензии: 85x59.5x61 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

Gorenje DP7C
Шифра: 71828

(0)
Нарачки (0)

Gorenje DP7C, Вентилациска машина за сушење алишта, ЛЦД Дисплеј, 7кг, Реверзибилно движење на барабанот, Тајмер, Систем против туткање, Сензор на влажност, Бучност 64дб, Ц енергетска класа, Потрошувачка на енергија 475 kWh, Димензии 60×85×62,5 цм..

Редовна Цена 17,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,990 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

CANDY GCC 781NBT-S
Шифра: 68378

(0)
Нарачки (0)

CANDY GCC 781NBT-S, Машина за сушење алишта, GrandO Comfort серија, XXL транспарентна врата, бела боја, ЛЦД Дисплеј, Кондензациска, 8кг капацитет, Б енергетска класа, Тајмер, ЛЕД индикатори, сензорски надзор на влагата со 3 сензорски програми, 8 временски програми, 7 дополнителни програми, Fuzzy електроника, мемо фукција - меморира програм по избор..

Редовна Цена 17,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON FTCD 97B 6H (
Шифра: 69228

(0)
Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON FTCD 97B 6H (EU), Kондензациска сушара, Бела со црна врата, 9кг, Голем Дигитален LCD Дисплеј, 7 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот, Тајмер, Smart Dry 85 различни комбинации на програми, 16+1 програма меѓу кои: Woolmarк silver care програма за сушење..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

INDESIT IDCE G45 B (EU)
Шифра: 66263

(0)
Нарачки (0)

INDESIT IDCE G45 B (EU), Кондензациска сушара, Бела, 8кг, Електронски програматор, LCD Дисплеј, Автоматски нивоа на сушење, 6 нивоа на сушење, Eco Time, Индикатор за празнење на садот за вода, 16 програми, тајмер, Бучност: 68dB, Енергетска класа Б, Димензии: 85x59.5x61 цм..

Редовна Цена 19,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
16,999 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

Gorenje D 724 BL
Шифра: 65496

(0)
Нарачки (0)

Gorenje D 724 BL, Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 7кг, Електронски програматор, Senso Care, Sensor IQ, 15 програми, Функција за смалување на гужвање, Одложен почеток на перење (24 часа) , Енергетска класа: B, Димензии (Ш x В x Д): 600 x 850 x 600mm (60cm)..

Редовна Цена 22,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,999 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

WHIRLPOOL DDLX 80114
Шифра: 69878

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL DDLX 80114, Кондензациска машина за сушење алишта, 8кг капацитет, бела боја, Транспарентна врата, ЛЦД Дисплеј, 6th SENSE Infinite Care Dual Sensor ја адаптира темепратурата и влажноста во барабанот за идеални резултати, Инокс барабан, Тајмер, Индикатор за преполнетост, бебе програма, опција против гужвање, Бучност 70дб, Б енергетска класа..

Редовна Цена 23,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,999 Ден.
Има залиха
-5%
Брз преглед

Gorenje DP7B
Шифра: 72085

(0)
Нарачки (0)

Gorenje DP7B, Кондензациска машина за сушење алишта, ЛЦД Дисплеј, 7кг, Реверзибилно движење на барабанот, Тајмер, Систем против туткање, Сигнал за полн сад за кондензатор, Сензор на влажност, Бучност 65дб, Заклучување - заштита за деца (CDP), Б енергетска класа, Потрошувачка на енергија 504 kWh, Димензии 60×85×62,5 цм..

Редовна Цена 20,990 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
19,990 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON TDHP 871 RP (
Шифра: 70232

(0)
Нарачки (3)

HOTPOINT ARISTON TDHP 871 RP (UK), Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА, Нов Модел 2017, Бела со црна врата, 8кг, LCD Дисплеј, 7 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот, 31 програма за сушење меѓу кои: Woolmarк silver care програма за сушење алишта кои се перат само ра..

Редовна Цена 24,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
19,999 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

Gorenje D 74 SY2W
Шифра: 66679

(0)
Нарачки (0)

Gorenje D 74 SY2W, Simplicity 2 Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 7кг, Електричен, ЛЕД дисплеј, Сервисна дијагностика, Заклучување - заштита од деца (CDP), Одложен старт 24 часа, Звучен сигнал, Сензорско и временско сушење, 2 степени на влажност, AdaptDry: Интелигентен систем на памтење, Намалување на температурата, Систем против ту..

Редовна Цена 24,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
22,990 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

Gorenje D 744 BJ
Шифра: 68295

(0)
Нарачки (0)

Gorenje D 744 BJ, Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 7кг, ЛЕД дисплеј, LED осветлување на барабанот, Прикажување на преостанато време на сушење на ЛЦД, Електронски програматор, Senso Care, Sensor IQ, 15 програми, Функција за смалување на гужвање, Одложен почеток на перење (24 часа) , Енергетска класа: B, Димензии (Ш x В x Д): 600 x 85..

Редовна Цена 24,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
22,990 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON TCD 971 6CY1
Шифра: 72250

(0)
Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON TCD 971 6CY1 (EU), Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА, Бела со сребрена врата, 9кг, Голем Дигитален LCD Дисплеј, 7 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот, Тајмер, Smart Dry 85 различни комбинации на програми, 16+1 програми меѓу кои: програма против ..

Редовна Цена 25,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
23,999 Ден.
Има залиха
-4%
Брз преглед

Gorenje D 854 BJ
Шифра: 68564

(0)
Нарачки (0)

Gorenje D 854 BJ, Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 8кг, Електронски програматор, Сервисна дијагностика, ЛЕД дисплеј, Сензорско и временско сушење, Функција за смалување на гужвање, Број на степени на влажност 8, SensoCare прилагоден начин на сушење, Sensor IQ, 15 програми, Одложен почеток на перење (24 часа) , LED осветлување на бар..

Редовна Цена 25,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
24,990 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON AQC9 4F5 T/Z1
Шифра: 70233

(0)
Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON AQC9 4F5 T/Z1 EU, Kондензациска сушара со Топлотна пумпа, AQUALTIS серија, Бело-Сребрена со црна врата, 9кг, Голем ЛЦД Дисплеј, 3 автоматски нивоа на сушење, Тајмер, 16 програми меѓу кои: програма против алергии, бебе програма, плишани играчки програма, памучни и деликатни ткаенини програма, студен воздух програма, Child lock, Би р..

Редовна Цена 30,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
27,999 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 25 пронајдени (2 Страници)