Преглед во грид:
Има залиха
-50%
Брз преглед

NITEC М51 Универзално црево за
Шифра: 68953

(0)
Нарачки (0)

NITEC М51 Универзално црево за довод за перални, должина 2 метри..

Редовна Цена 199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
99 Ден.
Има залиха
Брз преглед

NITEC М61 Универзално црево за
Шифра: 68954

(0)
Нарачки (0)

NITEC М61 Универзално црево за перални за одвод на валкана вода, должина 2 метри..

Редовна Цена 149 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
149 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST WM 6080MWS2 Superior Techno
Шифра: 69616

(0)
Нарачки (0)

ST WM 6080MWS2 Superior Technology, SLIM Машина за перење алишта, Бела боја, 6кг, 800 вртежи, XL Многу голем барабан, Енергетска класа А+, 22 програми + програма за самочистење, Tемпературна селекција, Интелигентни контроли, Димензии: 595x450x855 мм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,299 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

INDESIT EWSD 60851 W EU Машина
Шифра: 68799

(0)
Нарачки (0)

INDESIT EWSD 60851 W EU Машина за перење алиштa СЛИМ , ЛЦД Дисплеј, Бела, 6кг, 800 вртежи, слим 40цм, My Time - единствена машина со 6 секојдневни програми под 59 минути, 16 програми, електронско управување, intelligent control, eco time, тајмер, заштита од протекување вода, Бучност 60 дб, А енергетска класа, Димензии 85x59.5x42.4 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST WM 7100MWS2 Superior Techno
Шифра: 71525

(0)
Нарачки (0)

ST WM 7100MWS2 Superior Technology, Машина за перење алишта, Бела боја, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1000 вртежи, XL Многу голем барабан, Енергетска класа А++, 23 програми + програма за самочистење, Tемпературна селекција, Интелигентни контроли, Димензии: 595x470x855 мм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

INDESIT IWC 71051 C ECO
Шифра: 64886

(0)
Нарачки (0)

INDESIT IWC 71051 C ECO, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1000 вртежи, 3 потенциометри на контролната табла, Eco time, А+ енергетска класа, 16 програми, тајмер за одложено перење, 54x60x85цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

SHARP ES-FA7103W3
Шифра: 69939

(0)
Нарачки (0)

SHARP ES-FA7103W3, Машина за перење алишта, бела боја, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1000 вртежи, Тајмер, Копче за одбирање температура, 18 програми, Анти алергиска програма, Бучавост 58дб, А+++ Енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,7x52,7 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

TELEFUNKEN TWM 1049
Шифра: 66982

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TWM 1049, Машина за перење алишта, бела боја, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1000 вртежи, Тајмер, Копче за одбирање број на вртежи, Копче за одбирање температура, 15 програми, Бучавост 58дб, А++ Енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,7x52,7 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

CANDY CS4 1061D3
Шифра: 69532

(0)
Нарачки (0)

CANDY CS4 1061D3, Машина за перење алишта СЛИМ 40цм, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Smart серија, 6кг, 1000 вртежи, ЛЕД Дисплеј, 16 програми, тајмер, А+++ енергетска класа, Потрошувачка на ел. енергија 0.79 kWh, Бучност 58дб, Димензии 60x85x40 цм..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,799 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

CANDY CS4 1072D3/2-S
Шифра: 69533

(0)
Нарачки (0)

CANDY CS4 1072D3/2-S, Машина за перење алишта СЛИМ 40цм, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Smart серија, 7кг, 1000 вртежи, ЛЦД Дисплеј, 16 програми, тајмер, А+++ енергетска класа, Потрошувачка на ел. енергија 0.79 kWh, Бучност 58дб, Димензии 60x85x40 цм..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

INDESIT BWA 61252 W EU
Шифра: 71944

(0)
Нарачки (0)

INDESIT BWA 61252 W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 6кг, 1200 вртежи, LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30 степени, Регулација на број на вртежи, 16 програми, Специјални програми: Полиестер, Goretex, најлон, микрофибер, Специјлани спорт програми, Програма за обувки, Golde..

Редовна Цена 14,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

INDESIT BWA 71052X W EU
Шифра: 70887

(0)
Нарачки (0)

INDESIT BWA 71052X W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 100 вртежи, LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30 степени, Water Balance Plus сензор кој ја оптмизриа потрошувачката на вода при секое перење користејќи вода клку што е потребно и ни капка повеќе, Регулација на број..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

INDESIT IWC 81051 C ECO
Шифра: 69302

(0)
Нарачки (0)

INDESIT IWC 81051 C ECO, Машина за перење алишта, Бела, 8кг, 1000 вртежи, 3 потенциометри на контролната табла, Eco time, А+ енергетска класа, 16 програми, тајмер за одложено перење, 54x60x85цм..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

INDESIT IWSD 61081 C ECO (EU)
Шифра: 65680

(0)
Нарачки (0)

INDESIT IWSD 61081 C ECO (EU), Машина за перење алиштa со ИНВЕРТЕРСКИ МОТОР СЛИМ Модел, Бела, 6кг, 1000 вртежи, ЛЦД Дисплеј, слим 40цм, 3 потенциометри на контролната табла, 16 програми, електронско управување, intelligent control, eco time, тајмер, заштита од протекување вода, енергетска класа А+..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

PANASONIC NA-126GB1WGN
Шифра: 70336

(0)
Нарачки (0)

PANASONIC NA-126GB1WGN, SLIM Машина за перење алишта, Модел 2017, ЛЦД Дисплеј, Бела боја, 6кг, 1200 вртежи во минута, голем XXL барабан и врата со двојно стакло, Програма за ладно перење, Програма за перење на 20 степени, Сензор за полнење и сензор за пена, Систем против протекување, Заштита од деца, Бучност 58дб, Годична потрошувачка на ел. енерги..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST WM 8120MW Superior Technolo
Шифра: 71526

(0)
Нарачки (0)

ST WM 8120MW Superior Technology, Машина за перење алишта, Бела боја, ЛЦД Дисплеј, 8кг, 1200 вртежи, XL Многу голем барабан, Енергетска класа А+++, 23 програми + програма за самочистење, Tемпературна селекција, Интелигентни контроли, Димензии: 595x470x855 мм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

TELEFUNKEN TWM 1054
Шифра: 71716

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TWM 1054, Машина за перење алишта, бела боја, ЛЦД Дисплеј, 8кг, 1000 вртежи, Тајмер, Копче за одбирање број на вртежи, Копче за одбирање температура, 15 програми, Бучавост 58дб, А++ Енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,7x52..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

Gorenje W 6101/S
Шифра: 69494

(0)
Нарачки (0)

Gorenje W 6101/S, Senso Care SLIM Машина за перење алишта, Бела боја, 1-6 kg, 1000 вртежи, Електронски програматор, 18 програми, Регулирање на температурата, Регулација на вртежи, Заштита за деца, Економично перење, Автоматско регулирање на количеството на вода, Сензорска технологија (SensorIQ), Енергетска класа: A+, Економичен програм 30С, Димензи..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,499 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

INDESIT BWSA 61053
Шифра: 70886

(0)
Нарачки (0)

INDESIT BWSA 61053, INNEX Series, Модел 2017, Ултра тенка Машина за перење алишта, Бела, 6кг, 1000 вртежи, Голем LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30 степени, ater Balance Plus сензор кој ја оптмизриа потрошувачката на вода при секое перење користејќи вода клку што е потребно и ни капка п..

Редовна Цена 14,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,499 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST WM-8120MLB Superior Technol
Шифра: 69978

(0)
Нарачки (0)

ST WM-8120MLB Superior Technology, Машина за перење алишта , Бела боја, ЛЦД Дисплеј, 8кг, 1200 вртежи, XL Голема врата и Многу голем барабан, Енергетска класа А+++-30%, 16 програми, бебешка програма, Тајмер, Самодијагностика и проверка за грешки, Авто балансирање, Редуцирање на пена, Заштита од деца,Tемпературна селекција, Интелигентни контроли, Ди..

Редовна Цена 16,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,499 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 117 пронајдени (6 Страници)