Дознајте први за сите новости!

Филтри

Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST IWH-2000ST
ST IWH-2000ST, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), моќност 2KW, Вертикална монтажа на лавабо, температура до 60 степени, контрола на температурата S..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
ST IWH-3000SW
ST IWH-3000SW, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, температура до 60 степени, контрола на температурата SRF..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
ST IWH-3000JW
ST IWH-3000JW, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, температура до 60 степени, контрола на температурата ..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
ST IWH-3100ST LCD
ST IWH-3100ST LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, темп..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
ST IWH-3100SW LCD
ST IWH-3100SW LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, темпе..
2,399 Ден. Цена:2,399 Ден.
ST IWH-3000JT LCD
ST IWH-3000JT LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, Дигитален дисплеј кој прикажува температура, темп..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
SAPIR SP-7100-CE
SAPIR SP-7100-CE, Проточен бојлер со чешма за кујна, моќност 3000, хоризонтална монтажа, температура до 60 степени..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
SAPIR
SAPIR, SP-7100-DE, Проточен бојлер со чешма за кујна, моќност 3000, вертикална монтажа, температура до 60 степени..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
SAPIR SP-7100-JE
SAPIR SP-7100-JE, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, температура до 55 с..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
SAPIR SP-7100-IE
SAPIR SP-7100-IE, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, температура до 55 ..
2,799 Ден. Цена:2,799 Ден.
ST IWH-3100JW LCD
ST IWH-3100JW LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Хоризонтална Монтажа на ѕид, темпе..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
ST IWH-3100JT LCD
ST IWH-3100JT LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија), Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност 3KW, Вертикална монтажа на лавабо, темп..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
ST IWH-3100JTFP LCD
ST IWH-3100JTFP LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија) со флексибилно црево за миење садови, Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
ST IWH-3100JWFP LCD
ST IWH-3100JWFP LCD, Superior technology, Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија) со флексибилно црево за миење садови, Дигитален дисплеј кој прикажува температура, моќност..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
Wijas Perfect Mix 5.5/150
Wijas Perfect Mix 5.5/150, Проточен бојлер со интегрирана чешма/славина, 5.5KW, Електронски систем на контролирање, Switch on притисок 0.5 бари, Минимален проток за активација 1.6л..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
TESY IWH 70 X01 IL
TESY IWH 70 X01 IL, Проточен бојлер, 7KW, Монофазен, Држач, 0.6 МПа, 4 л/мин, Универзална монтажа од 360 степени, Инсталација од затворен тип..
3,899 Ден. Цена:3,899 Ден.
ST INSTANT BOOST 7E
ST INSTANT BOOST 7E, Superior Technology, Монофазен Проточен електричен бојлер со црево и чешма, 7KW, А енергетска класа, 4 нивоа на заштита - од струен удар, прегревање, пад на прит..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
CLAGE M4
CLAGE M4, Нискомонтажен Проточен бојлер Хидрауличен, Моќност 4.4KW, Максимален работен притисок 0 бари, Потребен проток за старт 1.8л/мин, Макисмален проток 2.5л/мин, М..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
CLAGE M3
CLAGE M3, Нискомонтажен Проточен бојлер, Хидрауличен, Моќност 3.5KW, Максимален работен притисок 0 бари, Потребен проток за старт 1.3л/мин, Макисмален проток 2л/мин, Ма..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
CLAGE MBH3
CLAGE MBH3, Нискомонтажен Проточен бојлер, Хидрауличен, Моќност 3.5KW, Максимален работен притисок 10 бари, Потребен проток за старт 1.3л/мин, Макисмален проток 2л/мин, 1..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
CLAGE M3/SMB
CLAGE M3/SMB, Високомонтажен Проточен бојлер со вклучена чешма, Хидрауличен, Моќност 3.5KW, Максимален работен притисок 0 бари, Потребен проток за старт 1.3л/мин, Макис..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
CLAGE MBH4
CLAGE MBH4, Нискомонтажен Проточен бојлер, Хидрауличен, Моќност 4.4KW, Максимален работен притисок 10 бари, Потребен проток за старт 1.8л/мин, Макисмален проток 2.5л/мин,..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
CLAGE M3/SNM
CLAGE M3/SNM, Нискомонтажен Проточен бојлер со вклучена чешма, Хидрауличен, Моќност 3.5KW, Максимален работен притисок 0 бари, Потребен проток за старт 1.3л/мин, Макисм..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
CLAGE MBH6
CLAGE MBH6, Нискомонтажен Проточен бојлер, Хидрауличен, Моќност 5.7KW, Максимален работен притисок 10 бари, Потребен проток за старт 2.2л/мин, Макисмален проток 3.3л/мин,..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
SIEMENS Проточен бојлер за во кујна DE06101
SIEMENS Проточен бојлер за во кујна DE06101M, Електронски, 6KW, 2 in 1 System-можност за приклучување на сите комерцијално достапни вентили, Заштеда на вода и енергија до 20% в..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
CLAGE MCX4 SMARTRONIC
CLAGE MCX4 SMARTRONIC, Нискомонтажен Проточен бојлер, Електронски контроли, Моќност 4.4KW, Контроли на допир за избор на температура од 35, 38 или 45 степени, Максимален рабо..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
CLAGE MCX6
CLAGE MCX6, SMARTRONIC, Нискомонтажен Проточен бојлер, Електронски контроли, Моќност 5.7KW, Контроли на допир за избор на температура од 35, 38 или 45 степени, Максимален рабо..
10,499 Ден. Цена:10,499 Ден.
CLAGE CEX9?U
CLAGE CEX9?U, Нискомонтажен Проточен бојлер, Електронски со ЛЦД Дисплеј, Моќност 8.8KW, Две сетирања 6.6 и 8.8KW, Прецизен избор на температура од 20 до 60 степени, Максимале..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
Wijas POW H18
Wijas POW H18, Проточен бојлер, 18KW, Електронски систем на контролирање, Опсег на работен притисок 0.2-0.6 MPa, Switch on притисок 1 бари, 5 нивоа на работа: 1 ниво(6-9KW), 2 ниво(6-12KW), ..
12,299 Ден. Цена:12,299 Ден.
Wijas POW H21
Wijas POW H21, Проточен бојлер, 21KW, Електронски систем на контролирање, Опсег на работен притисок 0.2-0.6 MPa, Switch on притисок 1 бари, 5 нивоа на работа: 1 ниво(7-10.5KW), 2 ниво(7-14KW..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
CLAGE DBX BASITRONIC 21KW
CLAGE DBX BASITRONIC 21KW, Проточен бојлер, Електронски, Моќност 21KW, Фабрички сетирана температура е 50 степени, сетирање со внатрешно отворање на уредот, Две копчиња за ме..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
CLAGE CEX-U ELECTRONIC MPS 11-13KW
CLAGE CEX-U ELECTRONIC MPS 11-13KW, 400V, Нискомонтажен Проточен бојлер, Електронски со ЛЦД Дисплеј, Моќност 11/13.5KW, Две сетирања 11 и 13.5KW, Прецизен избор на температура од 20 до 60 с..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
CLAGE DBX BASITRONIC 24kW
CLAGE DBX BASITRONIC 24kW, Проточен бојлер, Електронски, Моќност 2KW, Фабрички сетирана температура е 50 степени, сетирање со внатрешно отворање на уредот, Две копчиња за ме..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Wijas POW EKO 18/21/24
Wijas POW EKO 18/21/24, Проточен бојлер, 18/21/24KW (можнист за работа на која сакате јачина), Електронски систем на контролирање, Опсег на работен притисок 0.1-0.6 MPa, Switch on прити..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
Wijas POW LCD MULTI 18/21/24
Wijas POW LCD MULTI 18/21/24, Проточен бојлер, 18/21/24KW (можнист за работа на која сакате јачина), ЛЦД Дисплеј со приказ на потрошувачка, Електронски систем на контролирање, Ме..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
ARISTON ARK 24 SOLAR
ARISTON ARK 24 SOLAR, Електронски контролиран ПРОТОЧЕН бојлер со можност за СОЛАРНО поврзување, MADE IN GERMANY, 24KW, Бакарни греачи, Максимална температура 60 степени, Минимал..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
SIEMENS Проточен бојлер DH24100M
SIEMENS Проточен бојлер DH24100M, Модел 2017, 24KW, Хидрауличен, Бакарни цевки (греачите никогаш не доагаат во допир со вода ), Отпорни на корозија, воздушни меурчиња и биго..
18,499 Ден. Цена:18,499 Ден.
CLAGE DEX ELECTRONIC MPS 18?27kW
CLAGE DEX ELECTRONIC MPS 18?27kW, Проточен бојлер, Електронски со ЛЦД Дисплеј, Моќност 27KW, Сетирања 18, 21, 24 и 27KW, Прецизен избор на температура од 20 до 60 степени, Две копчиња за ..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
SIEMENS Проточен бојлер DE2124527M
SIEMENS Проточен бојлер DE2124527M, Нов електронски плус модел со ЛЦД Дисплеј,21/24 kw, работи на 0,25 bar (без притисок), дисплеј, заштеда до 30% на енергија и вода во споредба с..
22,499 Ден. Цена:22,499 Ден.
Платежни картички