Дознајте први за сите новости!

Филтри

Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
TESY GCA 1015 SRC
TESY GCA 1015 SRC, Бојлер за во кујна, Високомонтажен бојлер, 10 литри, стаклокерамичка изолација, Термостат, Магнезиумов аноден протектор, 1.5КВ, On/Off копче..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
ST KWH-10G2O
ST KWH-10G2O, Superior Technology, Бојлер за кујна Високомонтажен, Капацитет 10л, Моќност 2KW, Надворешен термостат за регулација на температура, Емајлирано казанче, Магнезиум..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
ST KWH-10G2U
ST KWH-10G2U, Superior Technology, Бојлер за кујна Нискомонтажен, Капацитет 10л, Моќност 2KW, Надворешен термостат за регулација на температура, Емајлирано казанче, Магнезиумс..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
Fabbygo Кујнски Бојлер
Fabbygo Кујнски Бојлер, Нискомонтажен, 10л, 2KW греач..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
Gorenje TEG 5 U
Gorenje TEG 5 U, Бојлер за во кујна, 5 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 0 Bar, Ниско Монтажен, Надворешен(Работен)Термостат, Пластичен Казан, Мотажа на зид, Димен..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
Gorenje TEG 5 O
Gorenje TEG 5 O, Бојлер за во кујна, 5 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Високо Монтажен,Работен Притисок 0 Bar, Надворешен(Работен)Термостат, Пластичен Казан, Мотажа на зид, Димен..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
Gorenje TEG10 U
Gorenje TEG10 U, Бојлер за во кујна, 10 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 0 Bar, Ниско Монтажен, Надворешен(Работен)Термостат, Пластичен Казан, Мотажа на зид, Димен..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
Atlantic O``pro Small 10О
Atlantic O``pro Small 10О, Кујнски бојлер, Монтажа над лавабо, 10л, Моќност 1.6KW, Механички термостат, ОПро технолгија на пасивна електроника против корозија, Квалитетена и..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
Gorenje TEG10 O
Gorenje TEG10 O, Бојлер за во кујна, 10 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 0 Bar, Високо Монтажен, Надворешен(Работен)Термостат, Пластичен Казан, Мотажа на зид, Диме..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
Atlantic O``pro Small 10U
Atlantic O``pro Small 10U, Кујнски бојлер, Монтажа под лавабо, 10л, Моќност 2KW, Механички термостат, ОПро технолгија на пасивна електроника против корозија, Квалитетена изо..
3,599 Ден. Цена:3,599 Ден.
ARISTON SHAPE 15 R/5
ARISTON SHAPE 15 R/5, Високомонтажен Бојлер за во кујна 15 литри, MADE IN ITALY, 1.2KW, Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари, Надворешен Термостат за одбирање температура, Макс..
3,699 Ден. Цена:3,699 Ден.
ANDRIS RS 10/3 EU
ARISTON ANDRIS RS 10/3 EU, Нов Модел 2016 со МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо, Високомонтажен Бојлер за во кујна 10 литри, MADE IN ITALY, Нов бакарен греач од 1.2KW, Хидрауличен сигур..
3,749 Ден. Цена:3,749 Ден.
ANDRIS RS 10U/3 EU
ARISTON ANDRIS RS 10U/3 EU, Нов Модел 2016 со МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо, Нискомонтажен Бојлер за во кујна 10 литри, MADE IN ITALY, Нов бакарен греач од 1.2KW, Хидрауличен сигур..
3,749 Ден. Цена:3,749 Ден.
ARISTON ARKS 5 O
ARISTON ARKS 5 O, Високомонтажен Бојлер за во кујна 5 литри, MADE IN ITALY, 2KW, 0 бари, Надворешен Термостат за одбирање температура, Висококвалитетен резервоар отпорен на ко..
3,899 Ден. Цена:3,899 Ден.
ARISTON ARKS 5 U
ARISTON ARKS 5 U, Нискомонтажен Бојлер за во кујна 5 литри, MADE IN ITALY, 2KW, 0 бари, Надворешен Термостат за одбирање температура, Висококвалитетен резервоар отпорен на кор..
3,899 Ден. Цена:3,899 Ден.
ARISTON BRAVO E 3323 U-F 7
ARISTON BRAVO E 3323 U-F 7, Проточен електричен бојлер со туш, 3.3KW, 14 Ампери, Минимален проток на вода 2л/мин - Максимален 7л/мин, Минимален работен притисок 0.1 бари - Максимал..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
ANDRIS LUX 10 OR /5 EU
ARISTON ANDRIS LUX 10 OR /5 EU, ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо, Високомонтажен Бојлер за во кујна 10 литри, MADE IN ITALY, Нов бакарен греач од 2KW, Титаниумско обложување на ка..
4,699 Ден. Цена:4,699 Ден.
ARISTON ANDRIS LUX 10 UR /5 EU
ARISTON ANDRIS LUX 10 UR /5 EU, ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо, Нискомонтажен Бојлер за во кујна 10 литри, MADE IN ITALY, Нов бакарен греач од 2KW, Титаниумско обложување на каз..
4,699 Ден. Цена:4,699 Ден.
ARISTON CLASSICO А4523
ARISTON CLASSICO А4523, Проточен електричен бојлер, 4KW, 19 Ампери, Минимален проток на вода 2л/мин - Максимален 7л/мин, Минимален работен притисок 0.1 бари - Максимален 3 бари, ..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ARISTON CLASSICO А7023
ARISTON CLASSICO А7023, Проточен електричен бојлер, 7KW, 30 Ампери, Минимален проток на вода 2.7л/мин - Максимален 7л/мин, Минимален работен притисок 0.1 бари - Максимален 3 бари..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
Платежни картички