Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Волумен
Позиција
Тип
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST PRO BOOST 80E
ST PRO BOOST 80E, Superior Technology, Eлектричен бојлер, 80л, MADE IN EU, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран со примеси на Циркониум за најголема издржливост, Голема Магнезиу..
4,799 Ден. Цена:4,799 Ден.
ELDOM 50 2KW 72267WG
ELDOM 50 2KW 72267WG, Eлектричен бојлер, 50л, MADE IN EU, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран со примеси на Циркониум за најголема издржливост, Голема Магнезиумска Анод..
4,799 Ден. Цена:4,799 Ден.
ELDOM 80M1 2KW 72265WG
ELDOM 80M1 2KW 72265WG, Eлектричен бојлер, 80л, MADE IN EU, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран со примеси на Циркониум за најголема издржливост, Голема Магнезиумска Ано..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
Atlantic O``Pro +
Atlantic O``Pro +, бојлер 50л, 2KW, 5 години гаранција, термометар, Долен потенциометар, 9 бари, лед контролни сијалички, сива боја во долниот и горниот дел..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
Atlantic Expert
Atlantic Expert, бојлер 50л, 2KW, 5 години гаранција, термометар, Преден голем потенциометар, 9 бари, лед контролни сијалички, сива боја во долниот и горниот дел..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
ELDOM 80M1 3KW 72265WG
ELDOM 80M1 3KW 72265WG, Eлектричен бојлер, 80л, MADE IN EU, 3 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран со примеси на Циркониум за најголема издржливост, Голема Магнезиумска Ано..
5,399 Ден. Цена:5,399 Ден.
ARISTON PRO R 50 V 2K
ARISTON PRO R 50 V 2K, Eлектричен бојлер, 50л, MADE IN ITALY, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Nanomix технологија која спречува ново..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
Atlantic O``Pro +
Atlantic O``Pro +, бојлер 80л, 2KW, 5 години гаранција, термометар, потенциометар, 9 бари, лед контролни сијалички, сива боја во долниот и горниот дел..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
Atlantic O``Pro + Turbo 3 50L
Atlantic O``Pro + Turbo 3 50L, бојлер 50л, 3KW, 5 години гаранција, Турбо брзо загревање на водата, термометар, Голем преден потенциометар, 9 бари, лед контролни сијалички, сива ..
5,599 Ден. Цена:5,599 Ден.
ARISTON PRO1 R 50 V 2K
ARISTON PRO1 R 50 V 2K, Eлектричен бојлер, Wave дизајн 2018, 50л, MADE IN ITALY, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Nanomix техно..
5,699 Ден. Цена:5,699 Ден.
Atlantic Expert
Atlantic Expert, бојлер 80л, 2KW, 5 години гаранција, термометар, Преден голем потенциометар, 9 бари, лед контролни сијалички, сива боја во долниот и горниот дел..
5,799 Ден. Цена:5,799 Ден.
ARISTON PRO1 R 80 V 2K
ARISTON PRO1 R 80 V 2K, Eлектричен бојлер, Wave дизајн 2018, 80л, MADE IN ITALY, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Nanomix техно..
5,799 Ден. Цена:5,799 Ден.
ARISTON PRO R 80 V 2K
ARISTON PRO R 80 V 2K, Eлектричен бојлер, 80л, MADE IN ITALY, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Nanomix технологија која спречува ново..
5,899 Ден. Цена:5,899 Ден.
Atlantic O``Pro + Turbo 3 80L
Atlantic O``Pro + Turbo 3 80L, бојлер 80л, 3KW, 5 години гаранција, Турбо брзо загревање на водата, термометар, Голем преден потенциометар, 9 бари, лед контролни сијалички, сива ..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ARISTON PRO R 50 V 3K
ARISTON PRO R EVO 50 V 3K, Eлектричен бојлер, 50л, MADE IN ITALY, 3 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Nanomix технологија која спречува но..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ARISTON LYDOS R 50 V 3K EU
ARISTON LYDOS R 50 V 3K EU, Eлектричен бојлер, 50л, MADE IN ITALY, 3 KW, ЛЕД Интерфејс на предна страна, Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумс..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Gorenje TG50NG
Gorenje TG50NG, Бојлер, 50 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Високо Монтажен, Внатрешен(Заштитен)Термостат, Емајлиран Казан, Температура на загревање од 15°C..
6,099 Ден. Цена:6,099 Ден.
Atlantic O``Pro +
Atlantic O``Pro +, бојлер 100л, 2KW, 5 години гаранција, термометар, потенциометар, 9 бари, лед контролни сијалички, сива боја во долниот и горниот дел..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
Gorenje TGR50NG
Gorenje TGR50NG, Бојлер, 50 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Високо Монтажен, Внатрешен(Заштитен)Термостат, Надворешен(Електромеханички) Термостат, Заштит..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
ARISTON PRO R 100 V 2K
ARISTON PRO R 100 V 2K EU, Eлектричен бојлер, 100л, MADE IN ITALY, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да с..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
ARISTON PRO1 R 100 V 2K
ARISTON PRO1 R 100 V 2K, Eлектричен бојлер, Wave дизајн 2018, 100л, MADE IN ITALY, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари, Nanomix технологија која спречува новов..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
Gorenje TG80NG
Gorenje TG80NG, Бојлер, 80 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Високо Монтажен, Внатрешен(Заштитен)Термостат, Емајлиран Казан, Температура на загревање од 15°C..
6,590 Ден. Цена:6,590 Ден.
ARISTON PRO R 80 V 3K
ARISTON PRO R 80 EVO 3K, Eлектричен бојлер, 80л, MADE IN ITALY, 3 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Nanomix технологија која спречува нов..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
ARISTON LYDOS R 80 V 3K EU
ARISTON LYDOS R 80 V 3K EU, Eлектричен бојлер, 80л, MADE IN ITALY, 3 КW, ЛЕД Интерфејс на предна страна, Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари, Голема Магнезиум..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
ARISTON LYDOS R 100 V 3K EU
ARISTON LYDOS R 100 V 3K EU, Eлектричен бојлер, 100л, MADE IN ITALY, 3 КW, ЛЕД Интерфејс на предна страна, Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари, Nanomix технологија..
6,899 Ден. Цена:6,899 Ден.
ARISTON PRO R 100 V 3K
ARISTON PRO R EVO 100 V 3K, Eлектричен бојлер, 100л, MADE IN ITALY, 3 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да ..
6,899 Ден. Цена:6,899 Ден.
Gorenje TGR80NG
Gorenje TGR80NG, Бојлер, 80 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Високо Монтажен, Внатрешен(Заштитен)Термостат, Надворешен(Електромеханички) Термостат, Заштит..
6,899 Ден. Цена:6,899 Ден.
TESY GCV 8047 20 P62 E
TESY GCV 8047 20 P62 E, Вертикален Бојлер, 80 литри, стаклокерамичка изолација, Дисплеј, Електронски Термостат, Електронско управување, Аноден тестер, Магнезиумов аноде..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
Atlantic STEATITE
Atlantic STEATITE, бојлер 80л, 2.1KW, 5 години гаранција, Керамички греач сместен во специјален емајлиран дел и со тоа греачот нема директен контакт со вода, Експресна про..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
ARISTON PRO1 R 80 VTD 1.8K
ARISTON PRO1 R 80 VTD 1.8K, Комбиниран бојлер за парно ДЕСЕН, 80л, MADE IN ITALY, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар, Голема Магнезиумска Анода, Полиуретанска..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
ARISTON PRO ECO EVO 80 V 2K
ARISTON PRO ECO EVO 80 V 2K, Eлектричен бојлер, Нов модел 2016, 80л, MADE IN ITALY, 2 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар резервоар тестиран до 16 бари, Голема Магнези..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
ARISTON PRO1 R 80 VTS 1.8K
ARISTON PRO1 R 80 VTS 1.8K, Комбиниран бојлер за парно ЛЕВ, 80л, MADE IN ITALY, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар, Голема Магнезиумска Анода, Полиуретанска и..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
ARISTON PRO R 80 VTD 1.8K
ARISTON PRO R 80 VTD 1.8K, Комбиниран бојлер за парно ДЕСЕН, 80л, MADE IN ITALY, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар, Голема Магнезиумска Анода, Полиуретанска ..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
ARISTON PRO R 80 VTS 1.8K
ARISTON PRO R 80 VTS 1.8K, Комбиниран бојлер за парно ЛЕВ, 80л, MADE IN ITALY, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар, Голема Магнезиумска Анода, Полиуретанска из..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
ARISTON PRO R 80 H 3K
ARISTON PRO R EVO 80 H 3K, Хоризонтален Eлектричен бојлер, 80л, MADE IN ITALY, 3 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Nanomix технологија која спречува нововлезената л..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
ARISTON PRO R 100 H 2K
ARISTON PRO R EVO 100 H 2K, Хоризонтален Eлектричен бојлер, 100л, MADE IN ITALY, 2 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Nanomix технологија која спречува нововлезената ..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
ARISTON PRO ECO 30 V SLIM 1.8K PL
ARISTON PRO ECO 30 V SLIM 1.8K PL, Eлектричен бојлер, 30л, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар резервоар тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Висо..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
ARISTON PRO R 100 H 3K
ARISTON PRO R EVO 100 H 3K, Хоризонтален Eлектричен бојлер, 100л, MADE IN ITALY, 3 КW , Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари, Nanomix технологија која спречува нововлезената ..
7,799 Ден. Цена:7,799 Ден.
Gorenje TG100NG
Gorenje TG100NG, Бојлер , 100 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Високо Монтажен, Внатрешен(Заштитен)Термостат, Емајлиран Казан, Температура на загревање од 15..
7,799 Ден. Цена:7,799 Ден.
ARISTON PRO R 100 VTD 1.8K
ARISTON PRO R 100 VTD 1.8K, Комбиниран бојлер за парно ДЕСЕН, Wave дизајн 2018, 100л, MADE IN ITALY, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар, Голема Магнезиумска Анода, ..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
ARISTON PRO R 100 VTS 1.8K
ARISTON PRO R 100 VTS 1.8K, Комбиниран бојлер за парно ЛЕВ, Wave дизајн 2018, 100л, MADE IN ITALY, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар, Голема Магнезиумска Анода, По..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Gorenje TGR100NG
Gorenje TGR100NG, Бојлер, 100 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Високо Монтажен, Внатрешен(Заштитен)Термостат, Надворешен(Електромеханички) Термостат, Зашти..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
Atlantic INGENIO 80L
Atlantic INGENIO 80L, бојлер 80л со голем ЛЦД Дисплеј, 2KW, 5 години гаранција, термометар, потенциометар, 9 бари, сива боја во долниот и горниот дел..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
ARISTON PRO ECO EVO 50 V SLIM
ARISTON PRO ECO EVO 50 V SLIM, Eлектричен бојлер, 50л, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар резервоар тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Високо ..
9,299 Ден. Цена:9,299 Ден.
DOM Pancevo 80
DOM Pancevo 80, Прохромски бојлер - Инокс Казан, 10 години гаранција на казан, 80 литри, Моќност 2kw, Притисок до 6 бари, Време на загревање вода до 75 степени - 180 минути, Теж..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
Gorenje OTG 80SLSIM
Gorenje OTG 80SLSIM, Бојлер, 80 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Високо Монтажен, Внатрешен(Заштитен)Термостат, Надворешен(Електромеханички) Термостат, Регу..
9,699 Ден. Цена:9,699 Ден.
ARISTON PRO ECO 80 V SLIM 1,8K PL EU
ARISTON PRO ECO 80 V SLIM 1,8K PL EU, Eлектричен бојлер, 80л, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар резервоар тестиран до 16 бари, Голема Магнезиумска Анода, Вис..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
Gorenje OTG 100SLSIM
Gorenje OTG 100SLSIM, Бојлер, 100 Л, Бела Боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Високо Монтажен, Внатрешен(Заштитен)Термостат, Надворешен(Електромеханички) Термостат, Рег..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
ARISTON SHAPE PREMIUM 80 V 1.8K EU
ARISTON SHAPE PREMIUM 80 V 1.8K EU, Квадратен Eлектричен бојлер со ЛЦД Дисплеј на допир, 80л, 1.8 КW , Титаниум Плус технологија на Емајлиран резервоар резервоар тестиран до 16 бар..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
Gorenje TGR50X
Gorenje TGR50X, Бојлер со Инокс прохром казан со 10 години гаранција, 50 Л, Бела боја, Моќност 2КW, Работен Притисок 6Bar, Надворешен термостат, Прилагодување на температур..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
Платежни картички