Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Волумен
Грил
ЛЦД Дисплеј
Тип
ЛЦД Диспеј
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST MWO 20WM
ST MWO 20WM, Superior Technology, Микробранова печка, Бела боја, 20Л, 700W, Механички контроли, 5 нивoа на моќност, Тајмер, функција одмрзнување, звучна сигнализација за крај на пр..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
ST MWO 20SM
ST MWO 20SM, Superior Technology, Микробранова печка, Сребрена боја, 20Л, 700W, Механички контроли, 5 нивoа на моќност, Тајмер, функција одмрзнување, звучна сигнализација за крај ..
3,399 Ден. Цена:3,399 Ден.
HANSA AMG17M70VH
HANSA AMG17M70VH, Микробранова печка, бела со црна предна страна, Мануелни команди, 17Л, 700W, тајмер, 6 програми..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
CANDY CMW 2070 M
CANDY CMW 2070 M, Микробранова печка, бела боја, 20л капацитет, 700W моќност, функција за одмрзнување, 6 нивоа на моќност, механички тајмер..
3,599 Ден. Цена:3,599 Ден.
CANDY CMG 2071 M
CANDY CMG 2071 M, Микробранова печка со грил, бела боја, 20л капацитет, 700W моќност, 900W моќност на грил, функција за одмрзнување, 6 нивоа на моќност, механички тајмер ..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
SHARP R200INE
SHARP R200INE, Микробранова печка, Сребрена боја, 20 литри, 800W, Механички команди ..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
SHARP R200WE
SHARP R200WE, Микробранова печка, Бела боја, 20 литри, 800W, Механички команди ..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
Gorenje MO 200 MW
Gorenje MO 200 MW, Микробранова печка, Бела боја, Mоќност 700W Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичко управување, Функција Одмрзнување, Р..
4,099 Ден. Цена:4,099 Ден.
SHARP R242WE
SHARP R242WE, Микробранова печка, Бела боја, 20 литри, 800W, Дигитални команди, ЛЦД Дисплеј, 11 нивоа, 8 програми за готвење и функција за одмрзнување, Мод за штедење енерг..
4,299 Ден. Цена:4,299 Ден.
ZANUSSI ZMF21110SA
ZANUSSI ZMF21110SA, Микробранова Печка, Сребрена боја, Бела врата, Капацитет 20л, Самостоечка, надворешна моќност (микробранови) 700W, Механичка контрола, отварање на врат..
4,299 Ден. Цена:4,299 Ден.
ZANUSSI ZFG21110WA
ZANUSSI ZFG21110WA, Микробранова Печка со грил, Бела боја, Капацитет 20л, Самостоечка, надворешна моќност (микробранови) 700W, грил моќност 800 W, Механичка контрола, отварањ..
4,399 Ден. Цена:4,399 Ден.
ZANUSSI ZM21M1
ZANUSSI ZM21M1, Микробранова Печка, Бела боја, Бела врата, Капацитет 20л, Самостоечка, надворешна моќност (микробранови) 700W, Механичка контрола, отварање на вратата со ..
4,399 Ден. Цена:4,399 Ден.
SHARP R242INE
SHARP R242INE, Микробранова печка, Сребрена боја, 20 литри, 800W, Дигитални команди, ЛЦД Дисплеј, 11 нивоа, 8 програми за готвење и функција за одмрзнување, Мод за штедење е..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
Gorenje MO 20 MW
Gorenje MO 20 MW, Микробранова печка, Бела боја, Mоќност 800W, Волумен: 20 Литри, 9 начини на готвење, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичко управување, Фун..
4,599 Ден. Цена:4,599 Ден.
Gorenje MO 200 MS
Gorenje MO 200 MS, Микробранова печка, Inox, Mоќност 700W Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичко управување, Функција Одмрзнување, Ротирачк..
4,799 Ден. Цена:4,799 Ден.
PANASONIC NN-E201WMEPG
PANASONIC NN-E201WMEPG, Микробранова печка, Бела боја, 20 литри, 800W моќност, 5 нивоа на јачина, механички контроли, емајлирана внатрешност, ротирачка чинија со дијаметар 25.5..
4,799 Ден. Цена:4,799 Ден.
CANDY CMG 2071 DS
CANDY CMG 2071 DS, Микробранова печка со Грил, сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, 20л капацитет, 800W моќност, 1000W моќност на грил, функција за одмрзнување, child lock заштита од деца, 6..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
PANASONIC NN-E221MMEPG
PANASONIC NN-E221MMEPG, Микробранова печка, Сребрена боја боја, 20 литри, 800W моќност, 5 нивоа на јачина, механички контроли, емајлирана внатрешност, ротирачка чинија со диј..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Electrolux EMM21150W
Electrolux EMM21150W, Микробранова Печка со грил, Црно/Бела боја, Капацитет 21.2л, Самостоечка, надворешна моќност (микробранови) 800W, грил моќност 1.000 W, Механичка контрола,..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Gorenje MO 20 DB
Gorenje MO 20 DB, Микробранова печка, Црна боја, Mоќност 700W Волумен: 20 Литри, LED Diplay Функција `` Smart display ``, Автоматско мени, Број на меморирани програми: 8 Дефиниран старт ..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Gorenje MMO 20 MWII
Gorenje MMO 20 MWII, Микробранова печка, Бела боја, Mоќност 800W Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичко управување, Функција Одмрзнување, ..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
SAMSUNG ME71A/BOL
SAMSUNG ME71A/BOL, Микробранова Печка, Бела боја, Бела врата, Капацитет 20л, Самостоечка, надворешна моќност (Микробранови) 800W, (1.150 W Max), Механичка контрола, отварање на ..
5,199 Ден. Цена:5,199 Ден.
Gorenje MMO 20 MBII
Gorenje MMO 20 MBII, Микробранова печка, Црна боја, Mоќност 800W Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичко управување, Функција Одмрзнување, ..
5,199 Ден. Цена:5,199 Ден.
Gorenje MO 17 DW
Gorenje MO 17 DW, Микробранова печка, Бела боја, Mоќност 700W Волумен: 17 Литри, LED Diplay Функција `` Smart display ``, Автоматско мени, Број на меморирани програми: 8 Дефиниран старт ..
5,299 Ден. Цена:5,299 Ден.
Gorenje MO 17 ME
Gorenje MO 17 ME, Микробранова печка, Inox, Mоќност 700W Волумен: 17 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичко управување, Функција Одмрзнување, Ротирачк..
5,299 Ден. Цена:5,299 Ден.
Gorenje MO 20 MGW
Gorenje MO 20 MGW, Микробранова печка со грил, Бела боја, Mоќност 1200W + Грил 800W, Волумен: 20 Литри, 9 начини на готвење, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичк..
5,299 Ден. Цена:5,299 Ден.
Gorenje MMO 20 DWII
Gorenje MMO 20 DWII, Микробранова печка, Бела боја, Mоќност 800W Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Електронско управување, Функција Одмрзнувањ..
5,299 Ден. Цена:5,299 Ден.
Gorenje MMO 20 MEII
Gorenje MMO 20 MEII, Микробранова печка, Inox боја, Mоќност 800W Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичко управување, Функција Одмрзнување, Ро..
5,399 Ден. Цена:5,399 Ден.
BOSCH HMT72M420
BOSCH HMT72M420, Микробранова печка, Бела боја, лакирана внатрешност 17л, Бр на степени на јачина 5, 800W,600W, 360W, 180W, 90W, Врата со сигурносно стакло, Едноставно управување со..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
Gorenje MMO 20 MGWII
Gorenje MMO 20 MGWII, Микробранова печка со грил, Бела боја, Mоќност 1000W + Грил 800W, Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Механичко управување, Функ..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
Gorenje MMO 20 DBII
Gorenje MMO 20 DBII, Микробранова печка, Црна боја, Mоќност 800W Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Електронско управување, Функција Одмрзнувањ..
5,599 Ден. Цена:5,599 Ден.
Electrolux EMS21400S
Electrolux EMS21400S, Микробранова Печка со грил, Сребрена боја, Капацитет 21.2л, Самостоечка, надворешна моќност (микробранови) 800W, грил моќност 1.000 W, Механичка контрола, ..
5,599 Ден. Цена:5,599 Ден.
SAMSUNG ME73A/BOL
SAMSUNG ME73A/BOL, Микробранова Печка, Бела боја, Бела врата, Капацитет 20л, Самостоечка, LED Дисплеј, надворешна моќност (Микробранови) 800W, (1.150 W Max), Мембранска контрола, ..
5,699 Ден. Цена:5,699 Ден.
Gorenje MO 17 DE
Gorenje MO 17 DE, Микробранова печка, Inox, Mоќност 700W Волумен: 17 Литри, LED Diplay Функција `` Smart display ``, Автоматско мени, Број на меморирани програми: 8 Дефиниран старт на готв..
5,799 Ден. Цена:5,799 Ден.
BOSCH HMT72M450
BOSCH HMT72M450, Микробранова печка, Инокс, лакирана внатрешност 17л, Бр на степени на јачина 5, 800W,600W, 360W, 180W, 90W, Врата со сигурносно стакло, Едноставно управување со кпч..
5,799 Ден. Цена:5,799 Ден.
Gorenje MMO 20 DGWII
Gorenje MMO 20 DGWII, Микробранова печка со грил, Бела боја, Mоќност 1000W + Грил 800W, Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5, Електронско управување, Фу..
5,799 Ден. Цена:5,799 Ден.
PANASONIC NN-S251WMEPG
PANASONIC NN-S251WMEPG, Микробранова печка, Бела боја, 20 литри, 800W моќност, ЛЦД Дисплеј, 5 нивоа на јачина, 8 автоматски програми, заклучување од деца, механички контроли, е..
5,799 Ден. Цена:5,799 Ден.
Gorenje MO 20 DGS
Gorenje MO 20 DGS, Микробранова печка со грил, Inox, Mоќност 800 W + Грил 1200W, Волумен: 20 Литри, LED Diplay Функција, Автоматско мени, Crust функција, 9 начини на готвење, Нивоа на моќн..
5,899 Ден. Цена:5,899 Ден.
Gorenje MMO 20 DEII
Gorenje MMO 20 DEII, Микробранова печка, Inox боја, Mоќност 800W Волумен: 20 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 7, Електронско управување, Функција Одмрзнување, ..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
SAMSUNG GE71A/BOL
SAMSUNG GE71A/BOL, Микробранова Печка со Грил, Бела боја, Бела врата, Капацитет 20л, Самостоечка, надворешна моќност (Микробранови) 750W, (2.250 W Max), Грил грејач со облога, Гр..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
BOSCH HMT75M421
BOSCH HMT75M421, Микробранова печка, Бела боја, лакирана внатрешност 17л, Авто пилот7, Бр на степени на јачина 5, 800W,600W, 360W, 180W, 90W, Врата со сигурносно стакло, Едноставно у..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
SAMSUNG GE86V-SS/BOL
SAMSUNG GE86V-SS/BOL, Микробранова Печка со Грил, Сребрена боја, Сребрена врата, Капацитет 23л, Самостоечка, LED BAR Дисплеј, надворешна моќност (Микробранови) 800W, (2.300 W Max), Г..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
SAMSUNG GE73A/BOL
SAMSUNG GE73A/BOL, Микробранова Печка со Грил, Бела боја, Бела врата, Капацитет 20л, Самостоечка, LED Дисплеј, надворешна моќност (Микробранови) 750W, (2.250 W Max), Грил грејач со..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
SAMSUNG GE76V-WW/BOL
SAMSUNG GE76V-WW/BOL, Микробранова Печка со Грил, Бела боја, Бела врата, Капацитет 20л, Самостоечка, LED BAR Дисплеј, надворешна моќност (Микробранови) 750W, (2.050 W Max), Грил греја..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
SAMSUNG MS23F301TAW/O
SAMSUNG MS23F301TAW/O, Микробранова Печка, бела боја, сива рачка, Капацитет 23л, Самостоечка, надворешна моќност (Микробранови) 800W, (1.150 W Max), електронска контрола, керамич..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
SAMSUNG MS23F301TAK/OL
SAMSUNG MS23F301TAK/OL, Микробранова Печка, црна боја, сива рачка, Капацитет 23л, Самостоечка, надворешна моќност (Микробранови) 800W, (1.150 W Max), електронска контрола, керамич..
7,399 Ден. Цена:7,399 Ден.
Gorenje SMO 20 DGB
Gorenje SMO 20 DGB, Simplicity Микробранова печка со грил , Црна боја, Mоќност 800 W + Грил 1200W, Волумен: 20 Литри, LED Diplay Функција, Автоматско мени, Crust функција, 8 начини на готвење,..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
Gorenje SMO 20 DGW
Gorenje SMO 20 DGW, Simplicity Микробранова печка со грил , Бела боја, Mоќност 800 W + Грил 1200W, Волумен: 20 Литри, LED Diplay Функција, Автоматско мени, Crust функција, 8 начини на готвење,..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
BOSCH HMT75M451
BOSCH HMT75M451, Микробранова печка, Инокс, не рѓосувачки челик, лакирана внатрешност 17л,Авто пилот7, Бр на степени на јачина 5, 800W,600W, 360W, 180W, 90W, Врата со сигурносно стак..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
SAMSUNG GS89F-1S/BOL
SAMSUNG GS89F-1S/BOL, Микробранова Печка со Грил, Црна боја, Црна врата, Капацитет 20л, Самостоечка, LED Дисплеј, надворешна моќност (Микробранови) 800W, (2.300 W Max), Грил грејач ..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Платежни картички