Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Боја
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
WHIRLPOOL WPRO Филтер за маснотии за аспиратор
WHIRLPOOL WPRO Филтер за маснотии за аспиратор, со индикатор, 484000008526..
179 Ден. Цена:179 Ден.
NITEC A03
NITEC A03, Филтер за аспиратор со активен јаглен и индикатор за менување, целулоза, 470мм x 570мм..
299 Ден. Цена:299 Ден.
ST Алуминиумско црево за аспиратор 150мм 1м должина
ST Алуминиумско црево за аспиратор 150мм 1м должина..
299 Ден. Цена:299 Ден.
ST Карбонски филтер за аспиратор
ST Карбонски филтер за аспиратор, активен јаглен..
399 Ден. Цена:399 Ден.
ST Алуминиумски филтер за аспиратор
ST Алуминиумски филтер за аспиратор..
449 Ден. Цена:449 Ден.
WHIRLPOOL WPRO Универзален јаглен филтер за аспиратор
WHIRLPOOL WPRO Универзален јаглен филтер за аспиратор, против миризби, 484000008525..
499 Ден. Цена:499 Ден.
ST ECR F4W 60
ST ECR F4W 60, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, Бел, Контрола со копче, 3 степени на брзина, 390м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Светло 15W Халогено осветл..
1,899 Ден. Цена:1,899 Ден.
TurboAir TILLY WH/F/60
TurboAir TILLY WH/F/60, Made in ITALIA, Традиционален Класичен аспиратор, бел, 60цм, Контроли со лизгач - 3 брзини, Една халогена светилка 28W, 1 мотор, филтер за маснотии вклучен, ак..
1,999 Ден. Цена:1,999 Ден.
TurboAir TILLY IX/F/60
TurboAir TILLY IX/F/60, Made in ITALIA, Традиционален Класичен аспиратор, INOX, 60цм, Контроли со лизгач - 3 брзини, Една халогена светилка 28W, 1 мотор, филтер за маснотии вклучен, акт..
2,199 Ден. Цена:2,199 Ден.
ST ECR F6X 60
ST ECR F6X 60, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, INOX, Контрола со копче, 3 степени на брзина, 390м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Светло 15W Халогено осветлу..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
ST TH-60WM
ST TH-60WM, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, Бел, Контрола со копче, 3 степени на брзина, Капацитет 350м/3 на час, 1 Мотор 125W, 2 Вентилатори, Светло 2x 18W Х..
2,299 Ден. Цена:2,299 Ден.
ST TH-60XM
ST TH-60XM, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, Инокс, Контрола со копче, 3 степени на брзина, Капацитет 350м/3 на час, 1 Мотор 125W, 2 Вентилатори, Светло 2x 18W..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
AKPO WK-7 P-3060 White
AKPO WK-7 P-3060 White, Традиционален аспиратор, Бел, 60цм, Капацитет на вовлекување 220 м3/ч, Осветлување со халогена светилка 1x 28W, механички контроли, траен алуминиумски ..
2,699 Ден. Цена:2,699 Ден.
ST TH-60XM2
ST TH-60XM2, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, INOX, Контрола со копче, 3 степени на брзина, Капацитет 450м/3 на час, 2 Мотори 2x 125W, 2 Вентилатори, Светло 2x 18..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
ST F6X 60 2 Motors
ST F6X 60 2 Motors, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, INOX, Контрола со копче, 3 степени на брзина, 450м/3 на час, 2 Мотори, 2 Вентилатори, Светло 15W Халогено ос..
2,899 Ден. Цена:2,899 Ден.
Gorenje DU 6115 W
Gorenje DU 6115 W, Аспиратор Самостоен, Бела боја, Број на филтри:1, Јаглен филтер, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален проток на воздух при издувно функциони..
2,990 Ден. Цена:2,990 Ден.
BOSCH DHZ5365
BOSCH DHZ5365, Кит за рециркулација за аспиратори, Компатибилен со BOSCH DIA098E50..
2,999 Ден. Цена:2,999 Ден.
ST TH-60GXM2
ST TH-60GXM2, Superior Technology, Телескопски Аспиратор на извлекување, INOX со стаклена лајсна, Контрола со копче, 3 степени на брзина, Капацитет 450м/3 на час, 2 Мотори 2x 125W, 2 Вен..
3,099 Ден. Цена:3,099 Ден.
Gorenje DU 6115 EC
Gorenje DU 6115 EC, Аспиратор Самостоен, Inox, Број на филтри: 1, Јаглен филтер, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 17..
3,190 Ден. Цена:3,190 Ден.
AKPO WK-7 P-3060 Inox
AKPO WK-7 P-3060 Inox, Традиционален аспиратор, Инокс, 60цм, Капацитет на вовлекување 220 м3/ч, Осветлување со халогена светилка 1x 28W, механички контроли, траен алуминиумск..
3,199 Ден. Цена:3,199 Ден.
TurboAir TT14 LX/GRX/F/60
TurboAir TT14 LX/GRX/F/60, Made in ITALIA, Телексопски аспиратор, INOX, 60цм, Електронски контроли - 3 брзини, Две халогени светилки 2x 28W, 1 мотор, филтер за маснотии кој се мие - вклуче..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
AKPO WK-7 LIGHT ECO
AKPO WK-7 LIGHT ECO, Телескопски аспиратор, Инокс, 60цм, Капацитет на вовлекување 220 м3/ч, Осветлување со халогена светилка 2x 18W, контрола на лизгач, траен алуминиумски фи..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
WHIRLPOOL AKR 431 WH
WHIRLPOOL AKR 431 WH, Традиционален аспиратор, Бел, 60цм, 2 светилки, 2 брзини, капацитет 172м3, Механички команди, 7.5x59.8x47 цм..
3,699 Ден. Цена:3,699 Ден.
AKPO WK-7 LIGHT
AKPO WK-7 LIGHT, Телескопски аспиратор, Инокс, 60цм, Капацитет на вовлекување 220 м3/ч, Осветлување со халогена светилка 2x 35W, Механички контроли, траен алуминиумски филт..
3,899 Ден. Цена:3,899 Ден.
ST GUSTO 60 Eco
ST GUSTO 60 Eco, Superior Technology, Аспиратор со оџак, INOX, Контрола со притискање на дугме, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Тотална моќност 190W, Светло 2x25W Х..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
ST CH-60XM
ST CH-60XM, Superior Technology, Аспиратор со оџак, INOX, Контрола со притискање на дугме, 3 степени на брзина, Капацитет 350м/3 на час, 1 Мотор 125W, 1 Вентилатор, Тотална моќност 190W, С..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
TurboAir CERTOSA IX/A/60/PB
TurboAir CERTOSA IX/A/60/PB, Made in ITALIA, Оџак аспиратор, INOX, 60цм, Контроли на притисок - 3 брзини, Две халогени светилки 2x 28W, 1 мотор, филтер за маснотии кој се мие - вклучен, актив..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
AKPO WK-4 CLASSIC ECO
AKPO WK-4 CLASSIC ECO, Аспиратор Оџак, 60цм, Инокс, Капацитет на вовлекување 450 м3/ч, Халогено осветлување 2x 35W, механички контроли, траен алуминиумски филтер кој се пере, б..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
TurboAir CERTOSA IX/A/90/PB
TurboAir CERTOSA IX/A/90/PB, Made in ITALIA, Оџак аспиратор, INOX, 90цм, Контроли на притисок - 3 брзини, Две халогени светилки 2x 28W, 1 мотор, филтер за маснотии кој се мие - вклучен, актив..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
AKPO WK-4 DANDYS 60
AKPO WK-4 DANDYS 60, Аспиратор Оџак - заоблен, 60цм, Инокс, Капацитет на вовлекување 400 м3/ч, Халогено осветлување 2x 35W, механички контроли, траен алуминиумски филтер кој с..
4,799 Ден. Цена:4,799 Ден.
ST MOD 36 60
ST MOD 36 60, Superior Technology, Аспиратор со оџак и овално транспарентно стакло, INOX, Контролни копчиња, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Тотална моќност..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
CANDY CBT625X
CANDY CBT625X, Телескопски аспиратор на извлекување, Инокс, 2 мотори, 2 x 110W, Капацитет 277 м3/ч, 12 цм дијамеар на излезот, 60цм, 28W Халогена сијалица, Бучност 51дб, 3 брзини..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
ST Ardo 60
ST Ardo 60, Superior Technology, Аспиратор со оџак, INOX, Контрола на копчиња, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Тотална моќност 190W, Светло 2x25W осветлување, 120м..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
AKPO WK-7 LIGHT PLUS
AKPO WK-7 LIGHT PLUS, Телескопски аспиратор, Инокс, 60цм, Капацитет на вовлекување 220 м3/ч, ЛЕД исветлување, Механички контроли осветлени контроли, траен алуминиумски фил..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
TurboAir PANTHEON IX/A/60
TurboAir PANTHEON IX/A/60, Made in ITALIA, Луксузен Оџак аспиратор со овално стакло, INOX, 60цм, Контроли на притисок - 3 брзини, Две халогени светилки 2x 20W, 1 мотор, филтер за маснотии ..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
HANSA OTS625IH
HANSA OTS625IH, Телескопски аспиратор на извлекување, Инокс, 60цм, 550м3 максимален капацитет на вовлекување, 125W сила на моторот, 3 брзини, Бучност 59дб, Осветлување 2x 125W л..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ST IBER 60 INOX
ST IBER 60 INOX, Superior Technology, Аспиратор со оџак и овално транспарентно стакло, INOX, Контрола на копчиња, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Тотална моќн..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ST MOD 36 90 INOX
ST MOD 36 90 INOX, Superior Technology, Аспиратор со оџак и овално транспарентно стакло, INOX, Контролни копчиња, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Тотална моќн..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
WHIRLPOOL WSLT 65 AS X
WHIRLPOOL WSLT 65 AS X, Традиционален аспиратор, Инокс, 60цм, 1 мотор со моќност од 140W, 1 светилкa, 2 брзини, капацитет 172м3, Механички команди, 7.5x59.8x47 цм..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ST IBER 60 FULL WHITE
ST IBER 60 FULL WHITE, Superior Technology, Аспиратор со оџак и овално транспарентно стакло, Бела боја, Контрола на копчиња, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, То..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ST CHOG-60GXM
ST CHOG-60GXM, Superior Technology, Аспиратор со оџак и овално транспарентно стакло, Инокс, Механички контроли, 3 степени на брзина, Капацитет 450 м/3 на час, 1 Мотор 135W, Светло 2x18W ..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
AEG DPB1620S
AEG DPB1620S, Телескопски аспиратор, INOX, 60цм, управување со електронски прекинувачи, 3 брзини, капацитет на вовлекување 240 m3/h, 1 мотор, двоен филтер за мансотии од инок..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
AKPO WK-4 GAMMA ECO
AKPO WK-4 GAMMA ECO, Аспиратор со модерен кос дизајн, Црно стакло/Инокс дел, 60цм, Капацитет на вовлекување 450 м3/ч, Халогено осветлување 2x 35W, механички контроли, траен ал..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ZANUSSI ZHP615X
ZANUSSI ZHP615X, Аспиратор на извлекување, INOX, Контрола со лизгање на дугме, 3 степени на брзина, 220м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, Тотална моќност 180W, Светло 28W Халогено ..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
Gorenje WHC 623 E14 X
Gorenje WHC 623 E14 X, Самостоен ѕиден кујнски аспиратор, INOX, 60 cm, Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m3/h, Механичко управување, Број на степени на в..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
AKPO WK-4 KASTOS ECO
AKPO WK-4 KASTOS ECO, Аспиратор со модерен кос дизајн, Црно стакло/Инокс дел, 60цм, Капацитет на вовлекување 450 м3/ч, Халогено осветлување 2x 35W, механички контроли, траен а..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
ST IBER 60 FULL BLACK
ST IBER 60 FULL BLACK, Superior Technology, Аспиратор со оџак и овално транспарентно стакло, Црна боја, Контрола на копчиња, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор, То..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
HOTPOINT ARISTON AH 61 CM X/HA
HOTPOINT ARISTON AH 61 CM X/HA, Телескопски аспиратор на извлекување, INOX, 3 брзини, Висок одвод од 420м3 капацитет, Алуминиумски филтер, Двоен мотор, 67 децибели, 120мм отвор за во..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
AKPO WK-4 LARGO ECO
AKPO WK-4 LARGO ECO, Аспиратор со заоблено стакло, 60цм, Инокс, Капацитет на вовлекување 450 м3/ч, Халогено осветлување 2x 35W, механички контроли, траен алуминиумски филтер ..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
ST GRANADO 60
ST GRANADO 60, Superior Technology, Аспиратор со оџак и овално транспарентно стакло, INOX, Дигитални контроли со ЛЦД Дисплеј, 3 степени на брзина, 650м/3 на час, 1 Мотор, 1 Вентилатор,..
6,799 Ден. Цена:6,799 Ден.
Платежни картички