Дознајте први за сите новости!

Филтри

Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST 1550WA Superior Technology
ST 1550WA Superior Technology, Мини електричен шпорет, бел, 36 литри рерна, 2 електрични рингли 1000W (145mm) + 1500W (180mm), Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа, та..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST 1550XA Superior Technology
ST 1550XA Superior Technology, Мини електричен шпорет, сребрен, 36 литри рерна, 2 електрични рингли 1000W (145mm) + 1500W (180mm), Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни ниво..
3,699 Ден. Цена:3,699 Ден.
ST 1005X
ST 1005X, Superior Technology, Мини електричен шпорет, Инокс, 36Л Рерна, Врата на рерната со амортизер, 2 електрични рингли 1000W (145mm) + 1500W (180mm), Регулација на јачината на ринглит..
3,999 Ден. Цена:3,999 Ден.
ST 4550WA Superior Technology
ST 4550WA Superior Technology, Мини електричен шпорет, бел, 40 литри рерна, 2 електрични рингли, 1000W, 1500W, Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа, тајмер, тер..
4,299 Ден. Цена:4,299 Ден.
ST 4550XA Superior Technology
ST 4550XA Superior Technology, Мини електричен шпорет, сребрен, 40 литри рерна, 2 електрични рингли, 1000W, 1500W, Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа, тајмер,..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
Gorenje ОM 33 HPX
Gorenje ОM 33 HPX, Мини електричен шпорет, Сребрена боја со Инокс врата, 2 рингли (185+150мм), 33л капацитет на рерна, Осветлена внатрешност, Двојно стакло на вратата, Индик..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
Skladova Tehnika Rahovets 12
Skladova Tehnika Rahovets 12, Мини електричен шпорет со XXL ГОЛЕМА РЕРНА 37л, Голема врата со двојно црно транспарентно стакло, 4130W тотална моќност, електрична рингла (145мм) 1000..
7,799 Ден. Цена:7,799 Ден.
Мини самостоен Шпорет MBS
Мини самостоен Шпорет MBS, Црн, Вкупна моќност 3.7 KW, Работна површина опремена со Две Грејни полчи F145mm-1000W, F180mm-1500W, Грejачи на рерна - горе/доле: 600W/600W, Димензиина ре..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Мини самостоен Шпорет MBS
Мини самостоен Шпорет MBS, Бел, Вкупна моќност 3.7 KW, Работна површина опремена со Две Грејни полчи F145mm-1000W, F180mm-1500W, Грejaчи на рерна - горе/доле: 600W/600W,Димензиина рер..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Мини самостоен Шпорет MBS
Мини самостоен Шпорет MBS, Крем, Вкупна моќност 3.7 KW, Работна површина опремена со Две Грејни полчи F145mm-1000W, F180mm-1500W, Грejaчи на рерна - горе/доле: 600W/600W,Димензиина ре..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Платежни картички