Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Вентилатор
Изработка
Тип
Ширина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST GF60WF2
ST GF60WF2, Superior Technology, Гасен шпорет со рерна на гас Премиум Модел 2017, 60x60цм, Со метален капак, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST GF60WF
ST GF60WF, Superior Technology, Гасен шпорет со рерна на гас 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 гас..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST GF60WF2
ST GF60WF2, Superior Technology, Гасен шпорет со рерна на гас Премиум Модел 2017, 60x60цм, Со метален капак, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел..
10,499 Ден. Цена:10,499 Ден.
ST GF60XF
ST GF60XF2, Superior Technology, Гасен шпорет со рерна на гас 60x60цм, ИНОКС, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 гасни ..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST GSH60WHK
ST GSH60WHK, Superior Technology, Гасен шпорет со капак со рерна на гас 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning te..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
HANSA FCGW51001
HANSA FCGW51001, Шпорет на гас, 50цм, бела боја, 4 гасни зони и гасна рерна, 58 литри капацитет на рерна, Лесно чистечки емајл, Двојно стакло на вратата, Вклучена една тепс..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
Gorenje G 5112 WJ
Gorenje G 5112 WJ, Самостоечки плински шпорет, Бела боја, 50cm, Електрично палење на плинските горачи, Грејни места: 1 мал горач + 1 голем горач + 2 стандардни горачи лево на..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
HANSA FCGW621109
HANSA FCGW621109, Шпорет на гас, 60цм, бела боја, 4 гасни зони и гасна рерна, 58 литри капацитет на рерна, Тајмер, Автоматско палење на гасот преку копче, Сигурносна вентил ..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Платежни картички