Дознајте први за сите новости!

Филтри

Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST CSH50WHK
ST CSH50WHK, Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 50x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2 еле..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
ST CSH60WHK Superior Technology
ST CSH60WHK Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2 еле..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
ST CSH50WHVK
ST CSH50WHVK, Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 50x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење ..
9,799 Ден. Цена:9,799 Ден.
ST CF60WVF
ST CF60WVF, Superior Technology, Комбиниран шпорет 60x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning tech..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST CSH60BHK Superior Technology
ST CSH60BHK Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, црна боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2 еле..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST CSH50WHVRK
ST CSH50WHVRK, Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 50x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST CSH60SHK Superior Technology
ST CSH60SHK Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, сребрена боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2..
10,499 Ден. Цена:10,499 Ден.
ST CSH60WHVK Superior Technology
ST CSH60WHVK Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење E..
10,499 Ден. Цена:10,499 Ден.
ST CSH60WHVRK
ST CSH60WHVRK, Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
TELEFUNKEN TVEC 6060W
TELEFUNKEN TVEC 6060W, Комбиниран шпорет, 60цм, бела боја, 3 гасни рингли + 1 електрична рингла, Двојно стакло на вратата, Димензии 85x60x60цм..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST CSH60SHVK Superior Technology
ST CSH60SHVK Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, сребрена боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чист..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST CSH60SHVRK
ST CSH60SHVRK, Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, сребрена боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чис..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
ST CSH60SHVRK
ST CSH60SHVRK, Superior Technology, Комбиниран шпорет со капак 60x60цм, сребрена боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чис..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
ST CCS6060W PL
ST CCS6060W PL, Superior Technology PREMIUM LINE, Комбиниран шпорет 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 2 еле..
11,899 Ден. Цена:11,899 Ден.
ST CCS6060WF PL
ST CCS6060WF PL, Superior Technology PREMIUM LINE, Комбиниран шпорет со ВЕНТИЛАТОР 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cl..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
HANSA FCMW59119
HANSA FCMW59119, Комбиниран шпорет ГАС + СТРУЈА, 50цм, Бела боја, 2 гасни зони и 2 електрични зони на готвење, 9 функции, ВЕНТИЛАТОР во фурната, 66л фурна, Тајмер механички, ..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
HANSA FCMX58099
HANSA FCMX58099, Комбиниран шпорет ГАС + СТРУЈА, Модел 2017, 50цм, Инокс, Капак, 2 гасни зони и 2 електрични зони на готвење, 8 функции, ВЕНТИЛАТОР во фурната, 66л фурна, Тајме..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
HANSA FCMW68090
HANSA FCMW68090, Комбиниран ГАС + СТРУЈА 60цм, Бела боја, 3 гасни зони и 1 електрична зони на готвење, 8 функции, ВЕНТИЛАТОР во фурната, 65л фурна, Автоматско палење на гасо..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
Alfa SG-122.55.13 G/6
Alfa SG-122.55.13 G/6, Комбиниран шпорет, 55цм, бела боја, 2 рингли на струја (1 експрес рингла) + 2 гасни рингли, 5115W моќност, Димензии 55x85x60..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Gorenje K 6110 WG
Gorenje K 6110 WG, Самостоечки Комбиниран шпорет, Бела боја, Две Електрични плочи за готвење, Две Плински плочи за готвење, Конвенционална рерна - 65 Литри, 1 голем горач..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
Gorenje K 6121 SG
Gorenje K 6121 SG, Самостоечки Комбиниран шпорет, Сребрена боја, Две Електрични плочи за готвење, Две Плински плочи за готвење, Конвенционална рерна - 65 Литри, 1 голем г..
20,499 Ден. Цена:20,499 Ден.
HANSA FCMX69215
HANSA FCMX69215, Комбиниран стаклокерамички шпорет ГАС + СТРУЈА, 60цм, Инокс, 2 гасни зони и 2 електрични зони, ЛЦД Дисплеј, 10 функции на рерната, 65л капацитет, Вентилатор..
29,999 Ден. Цена:29,999 Ден.
Платежни картички