Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Вентилатор
Енергетска Класа
Изработка
Тип
Ширина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST EF60WF
ST EF60WF, Superior Technology, Електричен шпорет 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 електрични р..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
TELEFUNKEN TWE 6060W
TELEFUNKEN TWE 6060W, Електричен шпорет 60x60цм, бела боја, Врата со двојно стакло, 4 електрични рингли, светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетка, А енергетска класа..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST ESH60WHK  Superior Technology
ST ESH60WHK Superior Technology, Електричен шпорет со капак 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 еле..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST ESH60BHK Superior Technology
ST ESH60BHK Superior Technology, Електричен шпорет со капак 60x60цм, црна боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 еле..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST ESH60SHK Superior Technology
ST ESH60SHK Superior Technology, Електричен шпорет со капак 60x60цм, сребрена боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4..
10,499 Ден. Цена:10,499 Ден.
HANSA FCEW530009
HANSA FCEW530009, Електричен шпорет, бела боја, 50цм, 4 електрични рингли, една брзо загревачка, 69Л Рерна, 3 функции на рерната, со метален капак, Функција студена врата, Е..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST ECS6060W PL
ST ECS6060W PL, Superior Technology PREMIUM LINE, Електричен шпорет 60x60цм, бела боја, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology, 4 еле..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST EF60WVF
ST EF60WVF, Superior Technology, Електричен шпорет 60x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning tech..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
TELEFUNKEN TWE 6060WF
TELEFUNKEN TWE 6060WF, Електричен шпорет 60x60цм, бела боја, ВЕНТИЛАТОР во фурната, Врата со двојно стакло, 4 електрични рингли, светло во рерната, термостат, 1 тава + 1 решетк..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST ESH60WHVK  Superior Technology
ST ESH60WHVK Superior Technology, Електричен шпорет со капак 60x60цм, бела боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење ..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST EF60BVF
ST EF60BVF, Superior Technology, Електричен шпорет 60x60цм, црна боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning tech..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST ESH60SHVK  Superior Technology
ST ESH60SHVK Superior Technology, Електричен шпорет со капак 60x60цм, сребрена боја, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чис..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
ST EF60XV
ST EF60XV, Superior Technology, Електричен шпорет 60x60цм, инокс боја, 4 електрични рингли, вентилатор, светло во рерната, стаклен капак, термостат, двојно стакло на вратата, А е..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
ST EF60XVF
ST EF60XVF, Superior Technology, Електричен шпорет 60x60цм, ИНОКС, ТУРБО Вентилатор, Врата со ГОЛЕМО Двојно стакло кое се вади од внатрешниот дел за лесно чистење EASY Cleaning technology,..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
HANSA FCEW59009
HANSA FCEW59009, Електричен шпорет, бела боја, 50цм, 4 електрични рингли, една брзо загревачка, 65Л Рерна со вентилатор, 11 функции на рерната, 2 тави + решетка, со метален к..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
MBS Smederevac NL60
MBS Smederevac NL60, Електричен шпорет, 60цм, бела боја, 4 рингли, 2 се брзи рингли, 60л рерна, Горен и долен греач 1000W+1000W, емајлирана тава, пониклувана решетка, Димензии 85x60x60..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
HANSA FCEI54109
HANSA FCEI54109, Електричен шпорет, Инокс, 50цм, 4 електрични рингли, една брзо загревачка, 69Л Рерна, 4 функции на рерната, Тајмер, Функција студена врата, Црн капак, Енер..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
HANSA FCEW640009
HANSA FCEW640009, Електричен шпорет, Бела боја, 60цм, 4 електрични рингли, 69Л Рерна, 4 функции на рерната, Функција студена врата, Стаклен капак, Енергетска класа А, 60x60x85ц..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Gorenje Е 51102 AW
Gorenje Е 51102 AW, Електричен шпорет со капак , Бела боја, Електрични плочи за готвење 4, Конвенционална рерна - 53 Литри, Решетка, Длабока емајлирана тава, Двојно заста..
13,490 Ден. Цена:13,490 Ден.
INDESIT I5NSH2AE(W)/KZ
INDESIT I5NSH2AE(W)/KZ, Комбиниран шпорет, бел, 2 електрични рингли + 2 гасни рингли, 50цм, статична рерна со грил 61л, А енергетска класа, голема тава, двојно стакло на вратат..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
Alfa S-140.55.13 G/6
Alfa S-140.55.13 G/6, Електричен шпорет, 55цм, бела боја, 4 рингли од кои една е ескпрес, 7915W моќност, Димензии 55x85x60..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
Gorenje Е 61102 AWO
Gorenje Е 61102 AWO, Електричен шпорет без капак, Бела боја, Електрични плочи за готвење 4, Конвенционална рерна - 67 Литри, Решетка, Длабока емајлирана тава, Двојно заст..
14,490 Ден. Цена:14,490 Ден.
HANSA FCCW53009
HANSA FCCW53009, Електричен стаклокерамички шпорет, 50цм, бела боја, 4 зони на готвење, 69литри рерна, 3 функции на рерната, горен греач 900W, долен греач 1300W, емајл лесен за ..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
HANSA FCEW682109
HANSA FCEW682109, Електричен шпорет, Бела боја, 60цм, 4 електрични рингли, една брзо загревачка, 65Л Рерна со ВЕНТИЛАТОР, 8 функции на рерната, со метален капак, Тајмер, Гри..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
Gorenje Е 6110 WB
Gorenje Е 6110 WB, Електричен шпорет со капак, Модел 2017, Бела боја, Електрични плочи за готвење 4, Грејни места: лево напред: 220 mm, 2 kW, нормална рингла со временски огран..
14,990 Ден. Цена:14,990 Ден.
Gorenje Е 61102 AW
Gorenje Е 61102 AW, Електричен шпорет со капак, Бела боја, Електрични плочи за готвење 4, Грејни места: лево напред: 220 mm, 2 kW, нормална рингла со временски ограничувач, д..
14,990 Ден. Цена:14,990 Ден.
HANSA FCEX59209
HANSA FCEX59209, Електричен шпорет, ИНОКС, 50цм, 4 електрични рингли, една брзо загревачка, 65Л Рерна со вентилатор, 11 функции на рерната, 2 тави + решетка, со метален капак..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
Gorenje Е 51102 AX
Gorenje Е 51102 AX, Електричен шпорет со капак , Металик сива боја, Електрични плочи за готвење 4, Конвенционална рерна - 53 Литри, Решетка, Длабока емајлирана тава, Двој..
15,490 Ден. Цена:15,490 Ден.
HANSA FCCW580009
HANSA FCCW580009, Електричен стаклокерамички шпорет, 50цм, бела боја, 4 зони на готвење, 65литри рерна со ВЕНТИЛАТОР, 8 функции на рерната, Грил функција, горен греач 900W, д..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
ST EVS6045 TVW Superior Technology
ST EVS6045 TVW Superior Technology, Стаклокерамички шпорет, бела боја, 60цм,Турбо Вентилатор, 4 зони на готвење (2x 140цм 2x 180цм), врата со двојно стакло, светло во рерната, светло во..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
INDESIT I5ESH1E(W)/I
INDESIT I5ESH1E(W)/I, Електричен шпорет, бел, 4 рингли, 50цм, статична рерна со грил 61л, тајмер, 4 функции, Б енергетска класа, тава за слатки, двојно стакло на вратата, 7000W то..
15,990 Ден. Цена:15,990 Ден.
TELEFUNKEN TVCC 6060
TELEFUNKEN TVCC 6060, Стаклокерамички шпорет, бела боја, 60цм, Турбо Вентилатор, 4 зони на готвење (2x 140цм 2x 180цм), врата со двојно стакло, светло во рерната, 0+5 функции, термо..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
SHARP KF-66FVMT15WL-CH
SHARP KF-66FVMT15WL-CH, Стаклокерамички шпорет, бела боја, 60цм, 4 зони на готвење (2x 140цм 2x 180цм), врата со двојно стакло, светло во рерната, Грил, Индикатор за преостаната то..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
HANSA FCCX580009
HANSA FCCX580009, Електричен стаклокерамички шпорет, 50цм, Инокс, 4 зони на готвење, 65литри рерна со ВЕНТИЛАТОР, 8 функции на рерната, Грил функција, горен греач 900W, долен..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
ST EVS6045 TVS Superior Technology
ST EVS6045 TVS Superior Technology, Стаклокерамички шпорет, Сребрена боја, 60цм,Турбо Вентилатор, 4 зони на готвење (2x 140цм 2x 180цм), врата со двојно стакло, светло во рерната, свет..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
HANSA FCCW680009
HANSA FCCW680009, Електричен стаклокерамички шпорет, 60цм, бела боја, 4 зони на готвење, 65литри рерна со ВЕНТИЛАТОР, 8 функции на рерната, Грил функција, горен греач 900W, д..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
TELEFUNKEN TVCC 6060S
TELEFUNKEN TVCC 6060S, Стаклокерамички шпорет, сребрена боја, 60цм, Турбо Вентилатор, 4 зони на готвење (2x 140цм 2x 180цм), врата со двојно стакло, светло во рерната, 0+5 функции, ..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Gorenje Е 63102 BW
Gorenje Е 63102 BW, Електричен шпорет со капак, Бела боја, Електрични плочи за готвење 4, Конвенционална рерна - 67 Литри, меко затворање на рерната, Решетка, Длабока ема..
17,290 Ден. Цена:17,290 Ден.
HANSA FCCW58209
HANSA FCCW58209, Електричен стаклокерамички шпорет, 50цм, Бела боја, 4 зони на готвење, ЛЦД Дисплеј со електронски тајмер, 65литри рерна, 8 функции на рерната, Вентилатор ..
17,499 Ден. Цена:17,499 Ден.
HANSA FCCW68200
HANSA FCCW68200, Електричен стаклокерамички шпорет, 60цм, Бела боја, 4 зони на готвење, ЛЦД Дисплеј со електронски тајмер, 65литри рерна, 8 функции на рерната, Вентилатор ..
17,499 Ден. Цена:17,499 Ден.
HANSA FCCX54140
HANSA FCCX54140 (FCCX54109), Електричен стаклокерамички шпорет, 50цм, Инокс, 4 зони на готвење, механички тајмер, 69литри рерна, 4 функции на рерната, термостат, горен греач 900W,..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HANSA FCCW69209
HANSA FCCW69209, Електричен стаклокерамички шпорет, 60цм, Бела боја, 4 зони на готвење, ЛЦД Дисплеј со електронски тајмер, 65литри рерна, 10 функции на рерната, Вентилатор..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
Gorenje EC 55101 AW
Gorenje EC 55101 AW, Самостоечки Електричен шпорет со стаклокерамичка плотна, бел 50цм, Вентилатор во рерната, горен и долен греач, Pizza функција, Aqua clean автоматско чисте..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HANSA FCCX59209
HANSA FCCX59209, Електричен стаклокерамички шпорет, 50цм, INOX, 6 зони на готвење (1 зона дупла и 1 овална), ЛЦД Дисплеј со електронски тајмер, 65литри рерна, 9 функции на рерн..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
ST EVS6045 TVI LCD PIPO Superior Technology
ST EVS6045 TVI LCD PIPO Superior Technology, Стаклокерамички шпорет, ИНОКС, Голем ЛЦД Дисплеј, 60цм, Pop in Pop out копчиња, Турбо Вентилатор, 4 зони на готвење (2x 140цм 2x 180цм), Дигитален тај..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
HANSA FCCX680009
HANSA FCCX680009, Електричен стаклокерамички шпорет, 60цм, Инокс, 4 зони на готвење, 65литри рерна со ВЕНТИЛАТОР, 8 функции на рерната, Грил функција, горен греач 900W, долен..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
INDESIT I6VSH(W)/KZ
INDESIT I6VSH(W)/KZ, Електричен стаклокерамички шпорет САМОЧИСТЕЧКИ СО КАТАЛИЗА, бела боја, 60цм, 4 функции на рерната, ГРИЛ функција, Капацитет на рерната 63Л, Тајмер, Те..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
Electrolux EKC51300OW
Electrolux EKC51300OW, Самостоен шпорет, Бела боја, 4 Стаклокерамички плочи за готвење (2 x плочи 145mm - 1.200W, 2 x плоча 180mm - 1.800W), Рерна со двојно стакло 60 литри традиционална и ..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
INDESIT I6V52(W)/RU
INDESIT I6V52(W)/RU, Нов , Електричен стаклокерамички шпорет, бела боја, 60цм, Вентилатор во рерната, 6 функции на рерната, Капацитет на рерната 58Л, Тајмер, Двојно стакло н..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
INDESIT I6V6C1A.H(W)/FR
INDESIT I6V6C1A.H(W)/FR, Електричен стаклокерамички шпорет, бела боја, 60цм, Вентилатор во рерната, 6 функции на рерната, 58Л, Тајмер, Самочистечки Каталитички ѕидови, 6200W, А ..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
Платежни картички