Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Gorenje DF 6315 W
Gorenje DF 6315 W, Вграден Аспиратор (Телескопски), Бела боја, Број на филтри: 1 ,Метален филтер, Филтер за маснотии кој се мие, Број на степени на вентилаторот: 3, Максима..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
Gorenje DF 6115 E
Gorenje DF 6115 E, Вграден Аспиратор (Телескопски), Inox, Број на филтри: 1 ,Метален филтер, Филтер за маснотии кој се мие, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален про..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
Gorenje BHP623E10W
Gorenje BHP623E10W, Вграден Аспиратор, Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло, Боја на куќиште/декоративен оџак: Бела, Енергетска класа на осветлув..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Gorenje DF 6315 X
Gorenje DF 6315 X, Вграден Аспиратор (Телескопски), Inox, Број на филтри: 2, Филтер за маснотии кој се мие, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален проток на воздух пр..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
Gorenje DF 6115 W
Gorenje DF 6115 W, Вграден Аспиратор (Телескопски), Бела боја, Број на филтри: 1 ,Метален филтер, Филтер за маснотии кој се мие, Број на степени на вентилаторот: 3, Максима..
5,299 Ден. Цена:5,299 Ден.
Gorenje BHP523E10X
Gorenje BHP523E10X, Вграден Аспиратор, Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло, Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс, Енергетска класа на осветлу..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
Gorenje DL 610 SR
Gorenje DL 610 SR, Вграден Аспиратор, Inox, 2 мотори, Број на филтри: 1, Метален филтер, Филтер за маснотии кој се мие, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален проток ..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Gorenje DF 6116 E
Gorenje DF 6116 E, Вграден Аспиратор (Телескопски), INOX, 60 cm, Халогенско осветлување, 2 мотори, Број на филтри: 1 , Алуминиумски филтер, Филтер за маснотии кој се мие, Број н..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Gorenje DF 6316 X
Gorenje DF 6316 X, Вграден Аспиратор (Телескопски), Inox, Број на филтри: 2, Филтер за маснотии кој се мие, Број на степени на вентилаторот: 3, Максимален проток на воздух пр..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
Gorenje BHP 623 E11 B
Gorenje BHP 623 E11 B, Вграден Аспиратор (Телескопски), ЦРН-INOX, 60 cm, ЛЕД-осветлување (LedLight), Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена, 1 мотор, Број на ..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
BOSCH DHL535C
BOSCH DHL535C, Вграден аспиратор 53цм, Метално сив, 2x 40W лампи, единечен мотор 170W, метален филтер, 3 брзини, 66 дб, Максимум од 280м кубни екстракција, Димензии 23.5 x 53 x 28цм..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
BOSCH DHI635H
BOSCH DHI635H, Serie 4, Вграден аспиратор на извлекување 60цм, Инокс, Капацитет на одвод на воздухот 400m3, Метален филтер за маснотии кој може да се мие во машина за садови, ..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
Платежни картички