Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
LCD Дисплеј
NO FROST
Боја
Висина
Диспанзер за вода
Енергетска Класа
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Gorenje RBI 4061 AW
Gorenje RBI 4061 AW, Вграден фрижидер - интегриран, Бела боја, Фрижидер со простор за правење лед - 0 ѕвезди, Метална рачка на врата, Механичко управување, Рачно одмрзнув..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Gorenje RI 4091 AW
Gorenje RI 4091 AW, Вграден Фрижидер, Механичко управување, Автоматско одмрзнување - фрижидер, 1 компресор, Без декоративен поклопец, Осветлена внатрешност, 4 стаклени ..
14,299 Ден. Цена:14,299 Ден.
Gorenje RBI 4091 AW
Gorenje RBI 4091 AW, Вграден фрижидер - интегриран, Бела боја, Комбиниран фрижидер/замрзнувач, Метална рачка на врата, Механичко управување, Рачно одмрзнување, 1 компре..
16,299 Ден. Цена:16,299 Ден.
ST BSF-3500WM Superior Technology
ST BSF-3500WM Superior Technology, Вграден фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, 230л капацитет, А+ енергетска класа, Димензии 177x54x54,5 цм     ..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Gorenje RFI 4121 AW
Gorenje RFI 4121 AW, Вграден фрижидер со горна комора, Бела боја, Енергетска класа: A+, Нето капацитет 145л разладен дел 48л комора, Механичко управување, Автоматско одмрзн..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
Gorenje RI 4121 AW
Gorenje RI 4121 AW, Вграден фрижидер - интегриран, Бела боја, Енергетска класа: A+, Механичко управување, Автоматско одмрзнување - фрижидер, 1 компресор, Без декоративен ..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
TELEFUNKEN BTF 3200
TELEFUNKEN BTF 3200, Вграден Фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 189л, замрзнувачки дел 75л, А+ енергетска класа, Димензии 177x54x54,5 цм     ..
19,299 Ден. Цена:19,299 Ден.
WHIRLPOOL ART 6502 A+
WHIRLPOOL ART 6502 A+, Вграден комбиниран фрижидер со долна комора, ИНОКС, 6th sense Fresh control технологија, Less Frost + Stop Frost технологии, Тотал капацитет 277л - 197л фрижидерски дел 80л..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
INDESIT B 18 A1 D/I
INDESIT B 18 A1 D/I, Вграден фрижидер со долна комора, Нов Mодел 2016, бел, 275л, 200л фрижидерски дел, 75л замрзнувач, hygiene control, 39децибели, А+ енергетска класа, 174 x 55 x54 цм..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
Gorenje RBIU 6092 AW
Gorenje RBIU 6092 AW, Вграден подпултен фрижидер - интегриран, Бела боја, Енергетска класа: A++, Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 109 / 105 l, Волумен на замрзнувачкиот де..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON BCB 31 AA
HOTPOINT ARISTON BCB 31 AA, Вграден фрижидер со долна комора, Нето 252л, 195л фрижидерски дел, 57л замрзнувач, капацитет на замрзнување 6кг, 16 часа автономност, hygiene control, 38дециб..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
Gorenje RCI 4180 AW
Gorenje RCI 4180 AW, Вграден Фрижидер со долна комора, Бела боја, Автоматско одмрзнување - фрижидер,1 компресор, Енергетска класа: A , Осветлена внатрешност, 5 стаклени по..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON BCB 7030 AA
HOTPOINT ARISTON BCB 7030 AA, Вграден фрижидер со долна комора Mодел 2016, Нето 252л, 198л фрижидерски дел, 57л замрзнувач, капацитет на замрзнување 2кг/24 часа, 16 часа автономност, h..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
Gorenje RCI 5180 AW
Gorenje RCI 5180 AW, Вграден Фрижидер со долна комора, Бела боја, Автоматско одмрзнување - фрижидер,1 компресор, FastFreeze брзо замрзнување со автоматско исклучување, Освет..
24,990 Ден. Цена:24,990 Ден.
Gorenje RI 4181 AW
Gorenje RI 4181 AW, Вграден фрижидер - интегриран, Бела боја, Енергетска класа: A+, Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 327 / 326 l, Механичко управување, Автоматско одмрзн..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
Electrolux ENN2800BOW
Electrolux ENN2800BOW, Вграден комбиниран фрижидер со долна комора, Бруто зафатнина 290л, Фрижидерски дел 210л, замрзнувачки дел 80л, Нето зафатнина 277л, Фрижидерски дел 202л, ..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
Gorenje RKI 5181 AW
Gorenje RKI 5181 AW, Вграден Фрижидер со долна комора, Бела боја, Автоматско одмрзнување - фрижидер,1 компресор, Енергетска класа: A+ Door to Door механизам - шарка во форма на ..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
Gorenje RI 4181 E1
Gorenje RI 4181 E1, Вграден фрижидер - интегриран, Бела боја, Енергетска класа: A+, Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 305 / 301 l, Механичко управување, Автоматско одмрзн..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
WHIRLPOOL ART 6711/A++ SF
WHIRLPOOL ART 6711/A++ SF, Вграден комбиниран фрижидер со долна комора, ИНОКС, 6th sense Fresh control технологија, Less Frost + Stop Frost технологии, Тотал Нето капацитет 277л - 197л фрижидерск..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
Gorenje RBI 4181 AW
Gorenje RBI 4181 AW, Вграден фрижидер - интегриран, Бела боја, Енергетска класа: A+, Механичко управување, Автоматско одмрзнување - фрижидер, 1 компресор, Волумен на разла..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
BOSCH KIL18V60
BOSCH KIL18V60, Вграден Фрижидер со замрзнувач 85цм, 129л нето капацитет, 17л простор за замрзнување, 3 стаклени полици од кои 2 се со висина која може да се менува, 4 полиц..
26,499 Ден. Цена:26,499 Ден.
AEG SCS51800S1
AEG SCS51800S1, Вграден комбиниран фрижидер со долна комора, LESS Frost, Автоматско одмрзнување, 277л тотал нето капацитет (202л разладен дел+75л замрзнувалки дел), Flexi space зам..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
WHIRLPOOL ART 9810/A+
WHIRLPOOL ART 9810/A+, Вграден комбиниран фрижидер со долна комора, ИНОКС, 6th sense технологија, Less Frost технологија, антибактериска заштита, контрола на влажноста, брзо лад..
29,999 Ден. Цена:29,999 Ден.
Gorenje NRKI 4181 CW
Gorenje NRKI 4181 CW, Вграден Фрижидер со долна комора , Бела боја, NO FROST, Автоматско одмрзнување - фрижидер, 1 компресор, FastFreeze брзо замрзнување со автоматско исклучувањ..
31,999 Ден. Цена:31,999 Ден.
BOSCH GUD15A55
BOSCH GUD15A55, Вграден замрзнувач, 98л нето капацитет, Меко затворање на вратата, Механичко изедначување на температурата, 3 фиоки, Super freezing ја штити веќе замрзнатата ..
32,999 Ден. Цена:32,999 Ден.
BOSCH KIV38X20
BOSCH KIV38X20, Serie 2, Вграден фрижидер со долна комора, 276л, 217л фрижидерски дел, 59л замрзнувач, Механичка регулација на температурата, Автоматско одмрзнување на комор..
32,999 Ден. Цена:32,999 Ден.
BOSCH KIV34X20
BOSCH KIV34X20, Serie 2, Вграден фрижидер со долна комора, 267л, 199л фрижидерски дел, 68л замрзнувач, Механичка регулација на температурата, Автоматско одмрзнување на комор..
32,999 Ден. Цена:32,999 Ден.
BOSCH KIV38A51
BOSCH KIV38A51, Вграден фрижидер со долна комора, 281л, 222л фрижидерски дел, 59л замрзнувач, Super freezing, Електронско управување на температурата со ЛЕД приказ, Автоматско о..
41,999 Ден. Цена:41,999 Ден.
BOSCH KIR81AF30
BOSCH KIR81AF30, Вграден фрижидер со долна комора, 319л, Контроли на допир, Вентилирачки начин на ладење, Fresh sense - констатна температура благодарение на интелигентните ..
48,999 Ден. Цена:48,999 Ден.
BOSCH KIN86AF30
BOSCH KIN86AF30, Вграден фрижидер со долна комора, 255л, 188л фрижидерски дел и 67л замрзнувачки дел, No Frost технологија, Контроли на допир, Вентилирачки начин на ладење, 1 к..
85,999 Ден. Цена:85,999 Ден.
Платежни картички