Вградни микробранови печки

Преглед во грид:
Има залиха
-23%
Брз преглед

ST MWO BI7020XGG
Шифра: 60443

Нарачки (0)

ST MWO BI7020XGG, Superior Technology, Врадна микробранова печка, Инокс, 20Л, ЛЦД Дисплеј, Тајмер, Моќност 700W, Грил моќност 1000W, Механички контроли, 8 нивoа на моќност, Заштита од деца, функција одмрзнување, звучна сигнализација за крај на програмот, стаклена чинија, Димении 313x590x390мм..

Редовна Цена 6,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
5,399 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST MWO BI820XGM
Шифра: 60006

Нарачки (0)

ST MWO BI820XGM, Superior Technology, Врадна микробранова печка, Инокс, 20Л, ЛЦД Дисплеј, Тајмер, Моќност 800W, Грил моќност 1000W, Механички контроли, 8 нивoа на моќност, Заштита од деца, функција одмрзнување, звучна сигнализација за крај на програмот, стаклена чинија..

Редовна Цена 7,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
6,649 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST MWO BI920BGM
Шифра: 60007

Нарачки (0)

ST MWO BI920BGM, Superior Technology, Врадна микробранова печка, Црна боја, 20Л, ЛЦД Дисплеј, Тајмер, Моќност 800W, Грил моќност 1000W, Механички контроли, 8 нивoа на моќност, Заштита од деца, функција одмрзнување, звучна сигнализација за крај на програмот, стаклена чинија..

Редовна Цена 7,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
6,789 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

HANSA AMG20BFH
Шифра: 69770

Нарачки (0)

HANSA AMG20BFH, Вградна микробранова печка, Црна боја, 20л, електронски контроли, ЛЦД Дисплеј, DeFrost програма, тајмер, брзи нивоа, моќeн старт, 8 програми, 5 нивоа на моќност, 700W, 900W грил, 593мм 388мм 291мм..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,989 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

HANSA AMG20BF
Шифра: 67004

Нарачки (0)

HANSA AMG20BF, Вградна микробранова печка, Црна боја, 20л, електронски контроли, ЛЦД Дисплеј, DeFrost програма, тајмер, брзи нивоа, моќен старт, 8 програми, 5 нивоа на моќност, 700W, 1000W грил, 595мм 385мм 315мм..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,099 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

HANSA AMGB20E1GB
Шифра: 60393

Нарачки (0)

HANSA AMGB20E1GB, Вградна микробранова печка, Модел 2017, Црна боја, 20л, електронски контроли, ЛЦД Дисплеј, DeFrost програма, тајмер, брзи нивоа, моќен старт, 8 програми, 5 нивоа на моќност, 700W, 1000W грил, 595мм 385мм 315мм..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,099 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

HANSA AMM 20 BIH
Шифра: 66615

Нарачки (0)

HANSA AMM 20 BIH, Вградна микробранова печка, Инокс, 20л, електронски контроли, DeFrost програма, тајмер, брз нивоа на моќнстарт, 8 програми, 5 нивоа на моќност, 800W, 1000W грил, 595мм 385мм 315мм..

Редовна Цена 10,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,929 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

Hansa AMM20BEIH
Шифра: 70929

Нарачки (0)

Hansa AMM20BEIH, Вградна микробранова печка, Модел 2017, Инокс, 20л, ЛЦД Дисплеј, електронски контроли, DeFrost програма, тајмер, брз нивоа на моќнстарт, 8 програми, 5 нивоа на моќност, 800W, 1000W грил, 595мм 385мм 320мм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

Gorenje DPP-ORA-W
Шифра: 66453

Нарачки (0)

Gorenje DPP-ORA-W, ORA-ITO Декоративна плоча за машина за садови, Челна плоча: Стакло, Боја на рачката: Алуминиум, Метал, Стреми кон: GV 63321, GV65421, GV61020, GV61220, GV 62420, Димензии (Ш x В x Д): 59,6 x 71,7 x 5,5 cm..

Редовна Цена 10,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
9,109 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

CANDY MIC20GDFX
Шифра: 69529

Нарачки (0)

CANDY MIC20GDFX, Вградна микробранова печка со грил, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 20 литри, 5 нивоа на моќност, 3 начини на готвење: микробранова, грил и микробранова + грил, 10 автоматски програми, светло, 800W моќност на микробранова, 1000W моќност на грил, Димензии 38.8x59.4x31.6 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
9,909 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

INDESIT MWI 121.1 X
Шифра: 65686

Нарачки (1)

INDESIT MWI 121.1 X, Вградна микробранова, INOX, 20лт, 800W, електронски тајмер со дисплеј, 38,8цм x 59цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
10,929 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje BM 171 E2 X Вградна ми
Шифра: 68488

Нарачки (0)

Gorenje BM 171 E2 X Вградна микробранова печка со грил, Инокс, Рерна од нерѓосувачки челик, Волумен: 17 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 6 нивоа на моќност, Максимална моќност на микробрановата: 700 W, Број на инфра греачи: 1, Јачина на инфра грејачот (грил): 1000 W, Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологиј..

Редовна Цена 12,990 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
11,279 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

CANDY MIC25GDFX
Шифра: 69528

Нарачки (0)

CANDY MIC25GDFX, Вградна микробранова печка со грил, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 25 литри, 5 нивоа на моќност, 3 начини на готвење: микробранова, грил и микробранова + грил, 8 автоматски програми, светло, 900W моќност на микробранова, 1000W моќност на грил, Димензии 38.8x59.4x40 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
11,699 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON FMO122.1 XHA
Шифра: 69650

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON FMO122.1 XHA, Вградна микробранова со ГРИЛ, INOX, 20лт, 800W, Грил 900W, Голем ЛЦД Дисплеј со електронски тајмер, 5 нивоа на моќност, 4 автоматски програми, Заштита од деца, 38,8цм x 59цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
12,179 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

WHIRLPOOL AMW 435/IX
Шифра: 69331

Нарачки (0)

WHIRLPOOL AMW 435/IX, Вградна микробранова печка, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 22л капацитет, 750W, ротирачка чинија 25цм, електронски контроли, тајмер, 4 температурни позиции, заклучување од деца, 3Д дистрибуција на брановите, 38.5x95.5x32 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
12,609 Ден.
Има залиха
Брз преглед

INDESIT MWI 6211 IX
Шифра: 70924

Нарачки (1)

INDESIT MWI 6211 IX, Вградна микробранова печка со Грил, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 22л капацитет, Тајмер, Заклучување од деца, 4 нивоа на готвење, Функција одмрзнување, 750W, Димензии 38.2x59.5x32 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Gorenje BM 171 A4 XG Вградна м
Шифра: 70212

Нарачки (0)

Gorenje BM 171 A4 XG Вградна микробранова печка со грил, Црна, Волумен: 17 Литри, Нивоа на моќност на микробрановата печка: 6 нивоа на моќност, Максимална моќност на микробрановата: 700 W, Број на инфра греачи: 1, Јачина на инфра грејачот (грил): 1000 W, Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT), Начин на распределба..

Редовна Цена 14,990 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,159 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON MN 713 IX
Шифра: 70923

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON MN 713 IX, Вградна микробранова печка со Грил, ЕКСКЛУЗИВ серија, црна боја, ЛЦД Дисплеј, 22л капацитет, Тајмер, Заклучување од деца, 4 нивоа на готвење, Функција одмрзнување, 1000W, Димензии 38.2x59.5x32 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,299 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

Electrolux EMS20107OX
Шифра: 68249

Нарачки (0)

Electrolux EMS20107OX, Вградна Микробранова Печка со грил, INOX со црно стакло, ЛЦД Дисплеј, Капацитет 20л, надворешна моќност (Микробранова) 800W, Грил моќност 1250 W, Допир (Touch) контрола, отварање на вратата со копче, стаклена ротирачка чинија 245 mm, 5 степени на моќност, Автоматска програма (самосетирачко ниво на моќност), defrosting, Димен..

Редовна Цена 16,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,499 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

SAMSUNG FG87SST/BOL
Шифра: 65652

Нарачки (0)

SAMSUNG FG87SST/BOL, Вградна Микробранова Печка, INOX, Црна врата, Капацитет 23л, LED Дисплеј, надворешна моќност (Микробранови) 800W, Грил грејач со облога, Грил моќност 1.100 W, TACT контрола(Touch), стаклена ротирачка чинија 288 mm, отварање на вратата на копче,5 години гаранција на керамичка внатрешност, Саат, Звучен сигнал, подсетник за крај н..

Редовна Цена 18,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,979 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 28 пронајдени (2 Страници)