Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
LCD Дисплеј
Број На Комплети
Број На Програми
Висина
Енергетска Класа
Комплети
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST DWB45M2
ST DWB45M2, Superior Technology, Целосно вградна машина за миење садови, 45 цм, 9 комплети, 4 програми, Половично полнење, тајмер за одложено миење, електронска контрола, горна ..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
TELEFUNKEN PRIMA 001
TELEFUNKEN PRIMA 001, Вградна машина за миење садови, 60цм, 12 комплети, 5 програми, 4 температурни нивоа, Метален филтер, Индикатор за сол, Бучност 49дб, А+ енергетска класа, ..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
TELEFUNKEN TDW D13
TELEFUNKEN TDW D13, Вградна машина за миење садови, 60цм, 12 комплети, 4 програми, 3 температурни нивоа, Индикатор за сол, Бучност 52дб, А+ енергетска класа, Заштита од протек..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
TELEFUNKEN TDW D12
TELEFUNKEN TDW D12, Вградна машина за миење садови, 45цм, бела боја, 10 комплети, 4 програми, темно сива кошница, метален филтер, инка за сол, Бучност 57дб, А+ енергетска клас..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
ST DWB60M2
ST DWB60M2, Superior Technology, Целосно вградна машина за миење садови, ЛЦД Дисплеј, 60 цм, 12 комплети, 4 програми, Половично полнење, тајмер за одложено миење, електронска ко..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
INDESIT DISR 16M19 A EU
INDESIT DISR 16M19 A EU, Модел 2018, Целосно Вградна машина за миење садови, 10 комплети, 45цм, 6 програми, 49децибели, прилагодлива горна корпа, инокс вантрешност, можност за п..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT DISR 16B EU
INDESIT DISR 16B EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 10 комплети, 45цм, 6 програми, 51децибели, тајмер за одложено перење, индикатор за сол и сјај, А енергетска класа..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT DIF 16B1 EU
INDESIT DIF 16B1 EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 13 комплети, 60цм, 6 програми, 3 температурни нивоа, можност за приклучување на топла вода, инокс внатрешност, п..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LSTB 6B00
HOTPOINT ARISTON LSTB 6B00, Целосно Вградна машина за миење садови, 45цм, 10 комплети, 6 програми, 3 температурни нивоа, Бучност 49децибели, горна корпа која може да се сетира, и..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LTB 4B019 EU
HOTPOINT ARISTON LTB 4B019 EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 60цм, 13 комплети, 4 програми, 3 температурни нивоа, Бучност 49децибели, горна корпа која може да се сетира,..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LSTB 6B019 EU
HOTPOINT ARISTON LSTB 6B019 EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 45цм, 10 комплети, 6 програми, 3 температурни нивоа, Бучност 49децибели, горна корпа која може да се сетира..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LSTF 7B019 EU
HOTPOINT ARISTON LSTF 7B019 EU, Целсоно Вградна машина за миење садови, 10 комплети, 45цм, 7 програми, ЛЦД Дисплеј, 10л потрошувачка на вода, Половично полнење, тајмер, Dynamic Drying Syst..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
WHIRLPOOL ADG 201
WHIRLPOOL ADG 201, Вградна машина за миење садови, 45цм, 10 комплети, 6 програми, тајмер, самочистечки филтер, трета корпа, А+ енергетска класа, 82x44.8x57 цм..
18,599 Ден. Цена:18,599 Ден.
INDESIT DIF 14B1 EU
INDESIT DIF 14B1 EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 13 комплети, 60цм, 4 програми, 3 температурни нивоа, можност за приклучување на топла вода, инокс внатрешност, п..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LTB 6B019 C EU
HOTPOINT ARISTON LTB 6B019 C EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 60цм, 13 комплети, 6 програми, 3 температурни нивоа, Бучност 49децибели, горна корпа која може да се сетир..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LTF8B019 C EU
HOTPOINT ARISTON LTF8B019 C EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 13 комплети, 60цм, 8 програми, ЛЦД Дисплеј, Половично полнење, Тајмер, Бучност 49децибели, индикатор за сј..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
INDESIT DPG 16B1 A NX EU
INDESIT DPG 16B1 A NX EU, Полувградна машина за миење садови,Инокс панел, 60цм, 13 комплети, 6 програми, Систем против прелевање вода, Декалцификација која може да се сетира,..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
WHIRLPOOL WIE 2B19
WHIRLPOOL WIE 2B19, Вградна машина за миење садови, 60цм, 13 комплети, 6 програми, Половично полнење, 6th Sense технологија, 10 години гаранција против корозија, тајмер, Aqua Steam п..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LTF 8B019 C EU
HOTPOINT ARISTON LTF 8B019 C EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 60цм, 13 комплети, 8 програми, 3 температурни нивоа, Бучност 49децибели, горна корпа која може да се сетир..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
ZANUSSI ZDT12002FA
ZANUSSI ZDT12002FA, Вградна машина за миење на садови, Капацитет 12 комплета садови (2 полици за чинии, 4 полици за чаши), Бучност: 51dB, А енергетска класа, 5 програми за миењ..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
WHIRLPOOL ADG 301
WHIRLPOOL ADG 301, Вградна машина за миење садови, 45цм, ЛЦД Дисплеј, 10 комплети, 6 програми, 5температури, Тајмер, самочистечки филтер, А+ енергетска класа, Димензии 82x44.8x..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON HBC 2B19 X
HOTPOINT ARISTON HBC 2B19 X, Полувградна машина за миење садови, Инокс/Црн преден панел, 13 комплети, 60цм, 5 програми, Половично полнење, Тајмер, Dual Space сетирање на горната пол..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
Gorenje GV51010
Gorenje GV51010, Машина за миење садови целосно вградна, 45 cm, Капацитет: 9 комплети, 5 програми: Нежно миење за осетливи садови, Интензивно миење, Економична програма, Н..
20,299 Ден. Цена:20,299 Ден.
HOTPOINT ARISTON LSTF 9M116 CL EU
HOTPOINT ARISTON LSTF 9M116 CL EU, Целсоно Вградна машина за миење садови,10 комплети, 45цм, 9 програми, ЛЦД Дисплеј, 9л потрошувачка на вода, Половично полнење, тајмер, Dynamic Drying Sys..
20,499 Ден. Цена:20,499 Ден.
WHIRLPOOL WRIC 3C26
WHIRLPOOL WRIC 3C26, Вградна машина за миење садови, 6th Sense технологија, 60цм, ЛЦД Дисплеј, 14 комплети, 8 програми, 3 температури, Половично полнење, 10 години гаранција прот..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
WHIRLPOOL ADG 321 IX
WHIRLPOOL ADG 321 IX, Вградна машина за миење садови, 45цм, ЛЦД Дисплеј, 10 комплети, 6 програми, Тајмер, самочистечки филтер, 82x44.8x57 цм, А+ енергетска класа..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
Electrolux ESI6201LOX
Electrolux ESI6201LOX, Полувградна машина за миење на садови, со INOX контролна рамка, Капацитет 12 комплета садови (2 полици за чинии, 4 полици за чаши), Electronic - ЛЦД Дисплеј, Б..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
Electrolux ESL4200LO
Electrolux ESL4200LO, Вградна машина за миење садови, 45цм, 9 комплети, 5 програми, 4 температури, тајмер, индикатори за сол и сјај, бучност 51дб, 13л потрошувача на вода, А ене..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LTF11M116 EU
HOTPOINT ARISTON LTF11M116 EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 14 комплети, 60цм, 11 програми, 5 температури, ЛЦД Дисплеј, Тајмер, Бучност 46децибели, индикатор за сјај и с..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
Electrolux ESL4201LO
Electrolux ESL4201LO, Модел 2017, Вградна машина за миење садови, 45цм, 9 комплети, 5 програми, 4 температури, тајмер, индикатори за сол и сјај, бучност 51дб, 13л потрошувача на в..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
ZANUSSI ZDI13001XA
ZANUSSI ZDI13001XA, Полувградна машина за миење на садови, со INOX контролна рамка, Капацитет 12 комплета садови (2 полици за чинии, 4 полици за чаши), Бучност: 49dB, А енергетс..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
Electrolux ESL5201LO
Electrolux ESL5201LO, Вградна машина за миење на садови, 60цм, Капацитет 13 комплети (2 полици за чинии, 4 полици за чаши), Бучност: 49dB, Electronic - 3 digit Дисплеј, А+ енергетска класа..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON ELTF11M121 C EU
HOTPOINT ARISTON ELTF11M121 C EU, Целосно Вградна машина за миење садови, 14 комплети, 60цм, 11 програми, ЛЦД Дисплеј, Тајмер, Бучност Ултра тивка 41децибели, индикатор за сјај и с..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
BOSCH SMV24AX00E 2017 Модел
BOSCH SMV24AX00E 2017 Модел, Serie 2, Машина за миење садови Целосно вградна со 10 годишна гаранција против корозија во внатрешниот дел, 60цм, 12 комплети, 4 програми и 4 темпера..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON LSB 5B019 X EU
HOTPOINT ARISTON LSB 5B019 X EU, Полувградна машина за миење садови, Инокс панел, 12 комплети, 60цм, 5 програми, Бучност 49децибели, Индикатори за сол и сјај, Заштита од протекува..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
BOSCH SMV40D70EU
BOSCH SMV40D70EU, Serie 2, Машина за миење садови Целосно вградна со 10 годишна гаранција против корозија во внатрешниот дел, 60цм, 12 комплети, 4 програми и 4 температури на п..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
Electrolux ESL5205LO
Electrolux ESL5205LO, Вградна машина за миење на садови, Модел 2018, 60цм, Капацитет 13 комплети (2 полици за чинии, 4 полици за чаши), Бучност: 49dB, Electronic - 3 digit Дисплеј, А+ енергет..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
Electrolux ESL4510LA
Electrolux ESL4510LA, Вградна машина за миење садови, 45цм, ЛЦД Дисплеј, 9 комплети, 5 програми, 4 температури, тајмер, Air Dry технологија, индикатори за сол и сјај, бучност 47д..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
INDESIT DISR 57H96 Z
INDESIT DISR 57H96 Z, Целосно Вградна машина за миење садови, ЛЦД дисплеј, 10 комплети, 45цм, 7 програми, Бучност 46децибели, Програм за половично полнење, тајмер за одложен..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
WHIRLPOOL WBC 3B19 B
WHIRLPOOL WBC 3B19 B, Полувградна машина за миење садови, Инокс/Црн преден панел со ЛЦД Дисплеј, 60цм, 13 комплети, 5 програми, Половично полнење, 10 години гаранција против ..
23,299 Ден. Цена:23,299 Ден.
HOTPOINT ARISTON LSB 7M116 X EU
HOTPOINT ARISTON LSB 7M116 X EU, Полувградна машина за миење садови, Инокс панел, 14 комплети, 60цм, 7 програми, Половично полнење, Индикатори за сол и сјај, Заштита од протекува..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
Electrolux ESL5321LO
Electrolux ESL5321LO, Вградна машина за миење на садови, ЛЦД Дисплеј, 60цм, Капацитет 13 комплети, 5 програми за миење, 4 температурни нивоа (50, 60, 65, 70 C), тајмер, Прилагодлива ..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
WHIRLPOOL ADG 522 IX
WHIRLPOOL ADG 522 IX, Полувградна машина за миење садови, 45цм, ЛЦД Дисплеј, 10 комплети, 8 програми, 6th Sense технологија, Тајмер, самочистечки филтер, Super Silent Overnight програма, W..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
Gorenje GV 61010
Gorenje GV 61010, Машина за миење садови целосно вградна, 60cm, Капацитет: 12 комплети, 5 програми: Нормалнa програмa; Брзa програмa; Интензивно миење; Брз интензивен програ..
24,299 Ден. Цена:24,299 Ден.
CANDY CDIM5146
CANDY CDIM5146, Вградна машина за миење садови, 60цм, Капацитет 16 комплети, 9 програми за миење + програма за чистење, Температури на миење од 45 до 75 степени, ЛЕД Дисплеј,..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF
WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF, Вградна машина за миење садови, 6th Sense технологија, 60цм, ЛЦД Дисплеј, 14 комплети, 8 програми, 3 температури, Трета фиока, Flexispace модуларни корпи, Power clean..
25,499 Ден. Цена:25,499 Ден.
Gorenje GV 63160
Gorenje GV 63160, Машина за миење садови целосно вградна, 60cm, MADE IN SLOVENIA, Капацитет: SpaceComfort - 13 комплета, 5 програми: Интензивно миење; Економична програма; Плакнење; Daily was..
25,599 Ден. Цена:25,599 Ден.
Gorenje GV 64315
Gorenje GV 64315, Машина за миење садови целосно вградна, 60cm, Капацитет: 14 комплети, Енергетска класа: A++, Индикатор за преостанато време на работа, Сервисна дијагности..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
WHIRLPOOL WIO 3T332 P
WHIRLPOOL WIO 3T332 P, Вградна машина за миење садови, 6th Sense технологија, 60цм, 14 комплети, 10 програми, 6 температури, Половично полнење, 10 години гаранција против корозија..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
BOSCH SMI50D55EU
BOSCH SMI50D55EU, Serie 4 Silence plus, Машина за миење садови полувградна со 10 годишна гаранција против корозија во внатрешниот дел, 60цм, 12 комплети, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 5 прогр..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
Платежни картички