Преглед во грид:
Има залиха
-21%
Брз преглед

HANSA BCCI62061
Шифра: 71530

Нарачки (0)

HANSA BCCI62061, Вграден стаклокерамички комплет Зависна плотна + фурна, Инокс фурна со Вентилатор, Капацитет 62 литри, Турбо вентилатор, 8 функции, Светло во рерната, Секогаш ладна врата со тројно стакло, Лесно чистечка со помош на пареа, Грил функција, Горен и долен греач, А енергетска класа, Димензии 59.6x59.5x57.5 цм, Вградна стаклокерамичка пл..

Редовна Цена 16,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,499 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

ST BOBHG 5670XF
Шифра: 70250

Нарачки (0)

ST BOBHG 5670XF, Superior Technology, Вграден комплет Фурна + Стаклокерамичка Плотна, Зависни, Вентилатор во фурната, Грил, 65л капацитет на фурна, 4 грејни зони на плотна, Тајмер, А енергетска класа, Димензии 60x60x57 цм..

Редовна Цена 16,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,579 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje Вграден комплет Gorenj
Шифра: 60459

Нарачки (0)

Gorenje Вграден комплет Gorenje BO 615 E10X фурна + Gorenje ECT 641 BSC плона, Gorenje BO 615 E10X, Вградна Фурна, Inox, Мултифункционална рерна - 67 Литри, Енергетска класа: A, Максимална температура на рерната: 275 °C, Механичко управување, Дизајн: HomeMADE-иновативен внатрешен изглед на рерната дизајниран според старите фурни за печење леб, Инок..

Редовна Цена 23,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
20,369 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Gorenje Вграден комплет Gorenj
Шифра: 68122

Нарачки (0)

Gorenje Вграден комплет Gorenje BO 615 E10X фурна + Gorenje ECT 610 SC стаклокерамичка плотна, Gorenje BO 615 E10X, Вградна Фурна, Inox, Мултифункционална рерна - 67 Литри, Енергетска класа: A, Максимална температура на рерната: 275 °C, Механичко управување, Дизајн: HomeMADE-иновативен внатрешен изглед на рерната дизајниран според старите фурни за..

Редовна Цена 27,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
23,459 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

BOSCH БРОН 2017 Light Edition
Шифра: 68119

Нарачки (0)

BOSCH БРОН 2017 Light Edition (КОМПЛЕТ) - BOSCH HBN211E4, Вградна фурна, Резбан метал, Pop out модерни командни копчиња, 7 програми, Мултифункциска XXL рерна 67 литри, Дигитален Тајмер, Лесно чистечки емајл на внатрешноста, Потполно рамно стакло на внатрешниот дел на вратата за лесно чистење, Лесно вадење на вратата, Вентилатор, Заштита за деца, Д..

Редовна Цена 29,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
24,699 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

Gorenje Вграден комплет Gorenj
Шифра: 60383

Нарачки (0)

Gorenje Вграден комплет Gorenje BO 636 E11 X фурна + Gorenje ECT 610 SC стаклокерамичка плотна, Gorenje BO 636 E11 X, Вградна Фурна со Вентилатор, Essential линија, Инокс antifingerprint, 67л капацитет, Push Pull копчиња на вовлекување, голем ЛЦД Дисплеј, HomeMade облик на фурната по принцип на традиционални фурни на дрва, Глатко затворање на врата..

Редовна Цена 30,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
25,809 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

BOSCH БРОН 2018 Edition (КОМПЛ
Шифра: 68118

Нарачки (0)

BOSCH БРОН 2018 Edition (КОМПЛЕТ) - BOSCH HBN231E3, Serie 2, Вградна фурна, Инокс, ЛЦД Дисплеј, Pop in Pop out командни копчиња, 7 програми, Мултифункциска XXL рерна 66 литри, Дигитален Тајмер, Емајлирани внатрешни ѕидови со кафеав емајл за послено чистење, Потполно рамно стакло на внатрешниот дел на вратата за лесно чистење, Лесно вадење на стакло..

Редовна Цена 32,799 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
27,159 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

BOSCH БРОН 2016 SPECIAL WHITE
Шифра: 69390

Нарачки (0)

BOSCH БРОН 2016 SPECIAL WHITE EDITION, BOSCH HBN531W1F, Serie 2, Вградна фурна, Бела боја, ЛЦД Дисплеј, Pop in Pop out копчиња, ВЕНТИЛАТОР, 8 програми, XXL Мултифункциска рерна 66 литри, Каталитички самочистечки облоги на задниот дел, емајлирани страни со сив емајл, потполно рамно стакло и врата што се вади за полесно чистење, Телескопски водилки,..

Редовна Цена 40,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
35,889 Ден.
Прикажани 1 - 8 од 8 пронајдени (1 Страници)