Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Вентилатор
Енергетска Класа
ЛЦД Дисплеј
Тип
Тип на Фурна
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST BOT3400XF Superior technology
ST BOT3400XF Superior technology, Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР, Инокс, сребрена рачка, сребрени механички копчиња, Тајмер, горен и долен греач, Грил, светло во фурната, Вр..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
ST BOL-3410XF
ST BOL-3410XF, Superior technology, Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР, Инокс, сребрена рачка, сребрени механички копчиња, Механички Тајмер, 66л капацитет на фурна, горен и доле..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
HANSA BOES68161
HANSA BOES68161, Вградна фурна, Црна со сребрени копчиња, Механички тајмер, 9 функции, Грил Турбо Вентилатор, Грил додаток за печење кокошка во рерната, Три греачи: гор..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST BOT3450XF PIPO Superior technology
ST BOT3450XF PIPO Superior technology, Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР, Инокс, Pop in Pop out копчиња на вовлекување, сребрена рачка, ЛЦД Дисплеј со дигитален Тајмер со 6 функции, го..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST BOL-3510XF PIPO
ST BOL-3510XF PIPO, Superior technology, Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР, Инокс, Pop in Pop out копчиња на вовлекување, сребрена рачка, ЛЦД Дисплеј со дигитален Тајмер со 6 функции, 66..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
HANSA BOEI68182
HANSA BOEI68182, Вградна фурна, Инокс, Механички тајмер, Класични копчиња, 8 функции, Грил Турбо Вентилатор, Грил додаток за печење кокошка во рерната, горен и долен гр..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
CANDY FPE602/6N
CANDY FPE602/6N, Вградна фурна POP Evo серија, Црна боја, ВЕНТИЛАТОР, 65 литри капацитет, механички тајмер, 8 функции, светло во рерната, Грил додаток за печење кокошка во р..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
CANDY FPE602/6 X
CANDY FPE602/6 X, Вградна фурна POP Evo серија, Инокс, ВЕНТИЛАТОР, 65 литри капацитет, механички тајмер, 8 функции, светло во рерната, Грил додаток за печење кокошка во рерн..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
TELEFUNKEN TBO D66
TELEFUNKEN TBO D66, Вградна фурна, Инокс, ЛЦД Дисплеј, Pop out копчиња, рачка од инокс, црно стакло на вратата, Вентилатор, Грил функција, светло, дигитален тајмер, Лесен за ..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
HANSA BOEB64130077
HANSA BOEB64130077, Вградна фурна, Црна боја, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Pop in Pop out копчиња, телескопски водилки, 6 функции, Грил Турбо Вентилатор, Грил додаток за пе..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
HANSA BOES64471
HANSA BOES64471, Вградна фурна, Црна, Голем ЛЦД Дисплеј, Електронски тајмер, Push Pull копчиња на вовлекување, 4 функции, Грил Турбо Вентилатор, горен и долен греач, Грил до..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
HANSA BOEI68462
HANSA BOEI68462, Вградна фурна, Инокс, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Pop in Pop out копчиња, 6 функции, Грил Турбо Вентилатор, додаток за печење кокошка во рерната, горен и ..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
CANDY FPE609/6 NXL
CANDY FPE609/6 NXL, Вградна фурна POP Evo серија, Црна боја, ВЕНТИЛАТОР, ЛЦД Дисплеј со команди на допир, Pop in Pop out копчиња на вовлекување, AQUAACTIVA систем за наједноставно и на..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
HANSA BOEI64030030, Вградна фурна
HANSA BOEI64030030, Вградна фурна, Инокс, Scandium серија, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Pop in Pop out копчиња, 6 функции, вентилатор, додаток за печење кокошка во рерната, тај..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
HANSA BOEI64290030
HANSA BOEI64290030, Вградна фурна, Инокс, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Pop in Pop out копчиња, 6 функции, вентилатор, додаток за печење кокошка во рерната, тајмер, горен и д..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
HANSA BOEI69422
HANSA BOEI69422, Вградна фурна, SCANDIUM серија, Инокс, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Pop in Pop out копчиња, Самочистечка со катализа, 10 функции, Грил Турбо Вентилатор, горен ..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
ZANUSSI ZOB21601XK
ZANUSSI ZOB21601XK, Вградна фурна, INOX, INOX контролни копчиња, Мултифункционална фурна со вентилатор, Отварање на вратата на доле, врата со двојно стакло, Внатрешна лампа..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
HANSA BOEW68472
HANSA BOEW68472, Вградна фурна, SIMPLEX серија, Бела боја, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Самочистечка со катализа, 8 функции, 15 автоматски програми на готвење, вентилат..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
CANDY FPE609/6 WX
CANDY FPE609/6 WX, Вградна фурна POP Evo серија,Бела боја, ВЕНТИЛАТОР, ЛЦД Дисплеј со команди на допир, Pop in Pop out копчиња на вовлекување, AQUAACTIVA систем за наједноставно и нај..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
CANDY FPE609A/6 XL
CANDY FPE609A/6 XL, Вградна фурна POP Evo серија, Инокс, ВЕНТИЛАТОР, ЛЦД Дисплеј со команди на допир, Pop in Pop out копчиња на вовлекување, AQUAACTIVA систем за наједноставно и најбр..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
HANSA BOEW64090015
HANSA BOEW64090015, Вградна фурна, Бела боја, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Осветлени Pop in Pop out копчиња, 6 функции, вентилатор во рерната, Грил додаток за печење кокошк..
13,499 Ден. Цена:13,499 Ден.
HANSA BOES68405
HANSA BOES68405, Вградна фурна, INTEGRA серија, Црна боја, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Pop in Pop out ОСВЕТЛЕНИ копчиња, 8 функции, Грил Турбо Вентилатор, додаток за печење к..
13,499 Ден. Цена:13,499 Ден.
HANSA BOEW68481
HANSA BOEW68481, Вградна фурна, Бела, Голем ЛЦД Дисплеј, Електронски тајмер, Push Pull копчиња на вовлекување, 8 функции, Грил Турбо Вентилатор, Телескопски водилки, горен ..
13,499 Ден. Цена:13,499 Ден.
HANSA BOEI68463
HANSA BOEI68463, Вградна фурна, Инокс со црно стакло и црна командна табла, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Pop in Pop out копчиња, 8 функции, Грил Турбо Вентилатор, Грил дод..
13,499 Ден. Цена:13,499 Ден.
INDESIT IFW 6841 JH IX
INDESIT IFW 6841 JH IX, Вградна фурна со Вентилатор, Модел 2017, Инокс, ЛЦД Дисплеј, Копчиња на вовлекување Push Pull, 9 програми, Капацитет на фурна 71 литри, Тајмер, Врата со гол..
13,799 Ден. Цена:13,799 Ден.
HANSA BOEI69425
HANSA BOEI69425, Вградна фурна, INTEGRA серија, Инокс, ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер, Pop in Pop out копчиња, Самочистечка со катализа, телескопски водилки, 10 функции, Грил Тур..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
Electrolux EZB3410AOX
Electrolux EZB3410AOX, Вградна фурна, INOX, Pop In/Out контролни копчиња кои се скриваат во фурната, ЛЦД Дисплеј, RING фурна со вентилатор, Отварање на вратата на доле, врата со дв..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
Electrolux EZB3400AOX
Electrolux EZB3400AOX, Вградна фурна, INOX, INOX Pop Out контролни копчиња, ЛЦД Дисплеј, RING фурна со вентилатор, Отварање на вратата на доле, врата со двојно стакло, Внатрешна лам..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
HANSA BOEI69424
HANSA BOEI69424, Вградна фурна, Црна со долна Инокс плоча, ЛЦД Дисплеј, Електронски тајмер, Push Pull копчиња на вовлекување, 8 функции, Грил Турбо Вентилатор, Грил додаток..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
Electrolux EZB3411AOX
Electrolux EZB3411AOX, Вградна фурна НОВ МОДЕЛ 2018, INOX, Pop In/Out контролни копчиња кои се скриваат во фурната, ЛЦД Дисплеј, RING фурна со вентилатор, Отварање на вратата на доле..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
HANSA BOEI68481
HANSA BOEI68481, Вградна фурна, Инокс, Голем ЛЦД Дисплеј, Електронски тајмер, Push Pull копчиња на вовлекување, 8 функции, Грил Турбо Вентилатор, Телескопски водилки, горе..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
INDESIT IFW 6834 IX
INDESIT IFW 6834 IX, Вградна фурна со Вентилатор, Модел 2017, Инокс, Механички команди - вртелешки, 9 програми, Капацитет на фурна 71 литри, Тајмер, Врата со големо транспаре..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
Electrolux EZA5420AOX
Electrolux EZA5420AOX, Вградна фурна, Црна, Црни Pop In/Out контролни копчиња кои се скриваат во фурната, ЛЦД Дисплеј, RING фурна со вентилатор, врата со двојно стакло, Внатрешн..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
WHIRLPOOL AKP 744 IX
WHIRLPOOL AKP 744 IX, Вградна фурна, Инокс, ЛЦД Дисплеј, Копчиња на вовлекување Push in Push out, Автоматско чистење на внатречноста со помош на испарување на вода Аквализа, Ту..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
CANDY FPE629/6XL
CANDY FPE629/6XL, Вградна фурна POP Evo серија, Инокс, ВЕНТИЛАТОР, ЛЦД Дисплеј со команди на допир, Pop in Pop out копчиња на вовлекување, Телескопски водилки, AQUAACTIVA систем за на..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Electrolux EOB3410AOX
Electrolux EOB3410AOX, Вградна фурна, INOX, Pop In/Out контролни копчиња кои се скриваат во фурната, ЛЦД Дисплеј, 60л фурна со вентилатор, Отварање на вратата на доле, врата со дв..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
Electrolux EOB43410OX
Electrolux EOB43410OX, Вградна фурна, INOX, Pop In/Out контролни копчиња кои се скриваат во фурната, ЛЦД Дисплеј, врата со двојно стакло, Метод на котрола Електронски, Тајмер, Мо..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
Gorenje BO 625E10 XK
Gorenje BO 625E10 XK, Вградна Фурна, Inox, Мултифункционална рерна - 67 Литри, Енергетска класа: A, Максимална температура на рерната: 275 °C, Механички часовник за исклучувањ..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
HOTPOINT ARISTON FA2 841 JH WH HA
HOTPOINT ARISTON FA2 841 JH WH HA, Вградна фурна,Бела, LCD Дисплеј, POP IN/POP OUT команди на вовлекување, 9 програми, XXL Рерна 71 литри, Телескопски водилки, Самочистење со помош на пар..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Electrolux EOB43430OX
Electrolux EOB43430OX, Вградна фурна, INOX Antifingerprint, Pop In/Out контролни копчиња кои се скриваат во фурната, ЛЦД Дисплеј, врата со двојно стакло, телескопски водилки, Ultra fan plus В..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
ZANUSSI ZOB65802XK
ZANUSSI ZOB65802XK, Вградна фурна со сопција за ПАРЕА, INOX, Голем ЛЦД Дисплеј, Push Pull команди на вовлекување, Вентилатор во рерната, Капацитет 72 литри, 8 функции, Тајмер, Тр..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON FA2 841 JH BL HA
HOTPOINT ARISTON FA2 841 JH BL HA, Вградна фурна,Црна, LCD Дисплеј, POP IN/POP OUT команди на вовлекување, 9 програми, XXL Рерна 71 литри, Телескопски водилки, Самочистење со помош на пар..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Gorenje BO 635E11 B
Gorenje BO 635 E11B, Вградна Фурна, Боја Црна, Мултифункционална рерна - 67 Литри, Енергетска класа: A, GentleClose меко затворање на вратата, IconLED, Механичко управување, Најгол..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
WHIRLPOOL AKP 745 WH
WHIRLPOOL AKP 745 WH, Вградна фурна, Бела, ЛЦД Дисплеј, Копчиња на вовлекување Push in Push out, SmartClean технологија на специјални самочистечки ѕидови со помош на пареа Хидролиз..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
Gorenje BO 635E11 X
Gorenje BO 635 E11X, Вградна Фурна, Inox, Мултифункционална рерна - 67 Литри, Енергетска класа: A, GentleClose меко затворање на вратата, IconLED, Механичко управување, Најголема упо..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON FK 832 J X/HA
HOTPOINT ARISTON FK 832 J X/HA, Вградна фурна, INOX, Голем LCD Дисплеј, POP IN/POP OUT команди на вовлекување, 2 x Телескопски водилки, Лесночистечки емајл со систем Easy cleaning Катализа, 8 п..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
WHIRLPOOL AKP 745 IX
WHIRLPOOL AKP 745 IX, Вградна фурна, Инокс, ЛЦД Дисплеј, Копчиња на вовлекување Push in Push out, SmartClean технологија на специјални самочистечки ѕидови со помош на пареа Хидроли..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON FKQ 61 (K)/HA S
HOTPOINT ARISTON FKQ 61 (K)/HA S, Вградна фурна, Црна, Механички команди - вртелешки, 6 програми, Мултифункциска Рерна 58 литри, Тајмер, Вентилатор, Енергетска класа А, Двојно с..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
WHIRLPOOL AKP 745 NB
WHIRLPOOL AKP 745 NB, Вградна фурна, Црна, ЛЦД Дисплеј, Копчиња на вовлекување Push in Push out, SmartClean технологија на специјални самочистечки ѕидови со помош на пареа Хидролиз..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
Electrolux EOB3450AAX
Electrolux EOB3450AAX, Вградна фурна, INOX, Pop In/Out контролни копчиња кои се скриваат во фурната, ЛЦД Дисплеј, Вентилатор, VELVET closing меко затворање на вратата, врата со двојно ..
18,399 Ден. Цена:18,399 Ден.
Платежни картички