Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Грејни зони
Должина
Енергетска Класа
Контроли
ЛЦД Дисплеј
Тип
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST BHSSEM-3010L
ST BHSSEM-3010L, Superior technology, Вградна ИНОКС електрична плоча, Домино 30цм, 2 зони за готвење, механички команди, заштита од прегревање..
3,299 Ден. Цена:3,299 Ден.
HANSA BHEI30130010
HANSA BHEI30130010, Вградна електрична плотна Домино 30цм инокс, контрола на копчиња, со 2 грејни зони 1x14, 5цм + 1x18цм брза рингла, А енергетска класа, Димензии 4x30x51 цм..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST BHSSGM-3005L
ST BHSSGM-3005L, Superior technology, Вградна ИНОКС плоча на гас, Домино 30цм, 2 зони на гас, сигурносен вентил, наменета за LPG гас + природен гас, механички команди, заштита од пре..
3,899 Ден. Цена:3,899 Ден.
HANSA BHGI32100020
HANSA BHGI32100020, Вградна гасна плотна Домино 30цм, инокс, контрола на копчиња, со 2 грејни зони, Автоматско палење на гасот преку копче, А енергетска класа, Димензии 4x30..
4,499 Ден. Цена:4,499 Ден.
ST BHVG-3430L
ST BHVG-3430L, Superior technology, Вградна гасна стаклокерамичка плотна, 2 зони на гас,Домино 30цм, стакло MADE IN ITALY, сигурносен вентил, наменета за LPG гас + природен гас, механичк..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
ST BHSSEM-6050L
ST BHSSEM-6050L, Superior technology, Вградна ИНОКС плоча, 60цм, 4 електрични рингли, 2 рингли за брзо готвење, механички команди, заштита од прегревање..
6,199 Ден. Цена:6,199 Ден.
HANSA BHEI60130010
HANSA BHEI60130010, Вградна електрична плотна 60цм инокс, контрола на копчиња, со 4 грејни зони 2x14, 5цм + 2x18цм рингли, A енергетска класа, Димензии 4.5x60x53цм..
6,299 Ден. Цена:6,299 Ден.
HANSA BHCS31116
HANSA BHCS31116, Вградна стаклокерамичка плотна Домино 30цм црна, механички контролни копчиња, со 2 грејни зони 1x14, 5цм + 1x18цм, заштита од прегревање, Димензии 4.8x30x52 мм..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
ST BHV-3250H, Superior technology
ST BHV-3250H, Superior technology, Вградна стаклокерамичка плотна, 30цм, 2 грејни зони, Сензорски команди на допир, Уникатно Одбирање на јачина од 1 до 9 со директни контроли на ..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
HANSA BHKS31038
HANSA BHKS31038, Вградна стаклокерамичка плотна на гас Домино 30цм, црна, механички контролни копчиња, со 2 грејни зони 1x4цм + 1x9цм, сигорносен вентил за гас, Автоматско ..
6,999 Ден. Цена:6,999 Ден.
HANSA BHC36233030
HANSA BHC36177 (BHC36233030), Вградна стаклокерамичка плотна Домино, 30цм црна, сензорска, со 2 грејни зони 1x14, 5цм + 1x18цм, заштита од прегревање..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
Electrolux EHF3920BOK
Electrolux EHF3920BOK, Вградна стакло керамичка плотна, INOX рамка, Контрола на прекинувач, Hi-Light, Automatic Switch Off, Residual temp. Indication, Black knobs, Грејни зони: 1 x поединечна плотна 145mm 1.200W..
8,499 Ден. Цена:8,499 Ден.
ST BHVG-6530L
ST BHVG-6530L, Superior technology, Вградна гасна стаклокерамичка плотна, 4 зони на гас, 60цм, стакло MADE IN ITALY, сигурносен вентил, наменета за LPG гас + природен гас, механички кома..
8,699 Ден. Цена:8,699 Ден.
HANSA BHC63366
HANSA BHC63366, Вградна стаклокерамичка плотна 60цм црна, Без рамка, сензорска, со 4 грејни зони, тајмер, заштита од прегревање, заклучување од деца, индикатор за преос..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
CANDY CDH30
CANDY CDH30, Вградна стаклокерамичка плотна Домино, 30цм, сензорски контроли на допир, 2 грејни зони, 9 степени на моќност, автоматско исклучување, Димензии 51x28.8 цм..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
Gorenje E 6N0 AX
Gorenje E 6N0 AX, Вградна плотна со електрични плочи, Алуминиум, 1 експрес рингла + 3 стандарни рингли, лево напред: Нормална рингла 14,5 cm, 1 kW, десно напред: Нормална ринг..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
TELEFUNKEN TH K22
TELEFUNKEN TH K22, Вградна стаклокерамичка плотна, Без рамка, Со црни копчиња, 4 грејни зони (2x 145 I 2x 180)..
9,499 Ден. Цена:9,499 Ден.
Gorenje EC 310 CSC
Gorenje EC 310 CSC, Стаклокерамичка вградна плотна, (30cm), Црна боја, Механички контоли, Сигнализација на преостаната топлина, Закосен раб од предната страна, 2 (Hi-Light) зон..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
INDESIT RI 161 C
INDESIT RI 161 C, Вградна стаклокерамичка плотна, Црна, сензорски команди, 4 грејни зони, електронски тајмер, сигурносно заклучување, индикатор за топлина, 580mm x 46mm x 510mm..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST BHV-6450H
ST BHV-6450H, Superior technology, Вградна стаклокерамичка плотна, 60цм, 4 грејни зони, Сензорски команди на допир, Уникатно Одбирање на јачина од 1 до 9 со директни контроли на ..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
HANSA BHCI65123030
HANSA BHCI65123030, Вградна стаклокерамичка плотна 60цм црна, Инокс рамка, со механички контроли, со 4 грејни зони, тајмер, заштита од прегревање, индикатор за преостана..
10,299 Ден. Цена:10,299 Ден.
HANSA BHCI60014
HANSA BHCI60014, Вградна стаклокерамичка плотна 60цм црна, сензорска, со 4 грејни зони со посебен ЛЦД дисплеј за секоја зона, заштита од прегревање, заклучување од деца..
10,299 Ден. Цена:10,299 Ден.
Electrolux EHF3320NOK
Electrolux EHF3320NOK, Вградна стакло керамичка плотна, без рамка, Две зони за готвење од кои една е дупла зона, Сензорски контроли на допир, Stop+Go престанување со готвење ..
10,499 Ден. Цена:10,499 Ден.
TELEFUNKEN TH Т22
TELEFUNKEN TH Т22, Вградна стаклокерамичка плотна, Без рамка, Сензорска контрола, 4 грејни зони (2x 145 I 2x 180), Тајмер..
10,499 Ден. Цена:10,499 Ден.
HANSA BHCI63306
HANSA BHCI63306, Вградна стаклокерамичка плотна 60цм црна, сензорска, со 4 грејни зони, тајмер, заштита од прегревање, заклучување од деца, инокс рамка..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
CANDY CH64 C
CANDY CH64 C, Вградна стаклокерамичка плотна, 60цм, Контроли на допир, 9 нивоа на моќност, Дизајн без рамка, 4 зони на готвење, заштита за деца - заклучување, Тотална моќ..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
Gorenje ECT 321 BCSC
Gorenje ECT 321 BCSC, Стаклокерамичка вградна плотна, (30cm), Црна боја, Сензорско управување на допир, Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување, За..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
HANSA BHGI63112035
HANSA BHGI63112035, Вградна стаклокерамичка плотна на гас 60цм, црна, контрола на копчиња, со 4 грејни зони на гас (1x4 цм 2x6.5 цм 1x9 цм), електронско палење на гасот со копче, ..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
WHIRLPOOL AKM 9010/NE
WHIRLPOOL AKM 9010/NE, Вградна стаклокерамичка плотна, 60цм, Без рамка, Механички контроли, 4 грејни зони, Индикатор за преостаната топлина, Димензии 5x58x51 цм..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
CANDY CH64 C2
CANDY CH64 C2, Вградна стаклокерамичка плотна, Нов модел 2016, 60цм, Контроли на допир, 9 нивоа на моќност, Дизајн без рамка, 4 зони на готвење, заштита за деца - заклучувањ..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
HANSA BHC63506
HANSA BHC63506, Вградна стаклокерамичка плотна 60цм црна, сензорска, со 4 грејни зони (2x двојни, 2x стандардни), тајмер, ЛЦД Дисплеј за секоја зона на готвење, заштита од ..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
ST BHVC-6540L
ST BHVC-6540L, Superior technology, Вградна комбинирана стаклокерамичка плотна, 2 зони на гас + 2 зони на струја, 60цм, стакло MADE IN ITALY, сигурносен вентил, наменета за LPG гас + приро..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
ST BHVI-6450Y Superior technology
ST BHVI-6450Y Superior technology, Вградна ИНДУКЦИСКА стаклокерамичка плотна, 60цм, 4 грејни зони, Сензорски команди на допир, Tајмер, Работи на секакви садови од метал без упот..
11,499 Ден. Цена:11,499 Ден.
SAMSUNG C21RJAN/BOL
SAMSUNG C21RJAN/BOL, Стакло керамичка Вградна плотна, Заоблена од две страни INOX рамка, LED Дисплеј, Контрола на допир, 1 поединечна плотна , 1 брза плотна, Контролни функци..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
Gorenje EC 641 BSC
Gorenje EC 641 BSC, Стаклокерамичка вградна плотна, Црна боја, Механичко управување со копчиња, 4 Hi-light грејни места, Сигнализација на преостаната топлина, Приклучна м..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
ZANUSSI ZEV6646FBA
ZANUSSI ZEV6646FBA, Вградна стаклокерамичка плотна, Без рамка, 4 зони ( една дупла, една овална), контроли на допир, тајмер, автоматско брзо загревање, заклучување од дец..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
HANSA BHC63706
HANSA BHC63706, Вградна стаклокерамичка плотна 60цм црна, сензорска, со 4 грејни зони (1x двојна, 1x овална, 2x стандардни), тајмер, ЛЦД Дисплеј за секоја зона на готвење, за..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
ST BHVC-6540LDC
ST BHVC-6540LDC, Superior technology, Вградна комбинирана стаклокерамичка плотна со ГУСАНИ држачи, 2 зони на гас + 2 зони на струја, 60цм, стакло MADE IN ITALY, сигурносен вентил, намене..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
Electrolux EHF6240XXK
Electrolux EHF6240XXK, Вградна стакло керамичка плотна, INOX рамка, ЛЦД Дисплеј, Контрола Електронски на допир, Hi-Light, Automatic Switch Off, Child-lock систем за заштита на деца, Residual temp. In..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
TELEFUNKEN BGOGH.25
TELEFUNKEN BGOGH.25, Вградна стаклокерамичка комбинирана плотна 2x Гас + 2x Струја, 60цм црна, контрола на копчиња, со 2 грејни зони на гас и 2 грејни електрични зони од кои е..
12,799 Ден. Цена:12,799 Ден.
HANSA BHMI61414030
HANSA BHMI61414030, Вградна стаклокерамичка плотна комбинирана ГАС + СТРУЈА 60цм црна, контрола на копчиња, со 2 грејни зони на гас и 2 грејни електрични зони од кои еднат..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Gorenje EC 610 SC
Gorenje EC 610 SC, Стаклокерамичка вградна плотна, Црна боја, Стаклокерамичка плоча, Механичко управување, Брусен раб на плочата, 4 Hi-light грејни места лево напред: Круг ..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Electrolux EHF6241FOK
Electrolux EHF6241FOK, Вградна стакло керамичка плотна, Без рамка, ЛЦД Дисплеј, Контрола Електронски на допир, Hi-Light, Automatic Switch Off, Child-lock систем за заштита на деца, Residual temp. I..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
AEG HK624000XB
AEG HK624000XB, Вградна стаклокерамичка плотна, INOX рамка, Електронски контроли на допир, Заклучување од деца, Индикатори за преостаната точлина, Вкупна моќност 6500W, И..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
INDESIT VRA 640 X
INDESIT VRA 640 X, Вградна стаклокерамичка плотна, Црна,INOX рамка, сензорски команди, 4 грејни зони, заштита за деца, индикатор за топлина, 6700W, 560mm x 48mm x 574mm (60цм)..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
HANSA BHCI63706
HANSA BHCI63706, Вградна стаклокерамичка плотна 60цм црна, Инокс рамка, сензорска, со 6 грејни зони (една дупла зона, една овална зона), ЛЦД Дисплеј за секоја зона, тајме..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
WHIRLPOOL AKT 8090/NE
WHIRLPOOL AKT 8090/NE, Вградна стаклокерамичка плотна, 60цм, Без рамка, Сензорски контроли на допир, 4 грејни зони, Индикатор за преостаната топлина, Тајмер, Заклучување о..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
HANSA BHC63014
HANSA BHC63014, Вградна стаклокерамичка плотна 60цм црна, сензорска, со 4 грејни зони (1x тројна, 1x двојна, 1x овална, 1x стандардна), тајмер, ЛЦД Дисплеј за секоја зона на г..
13,299 Ден. Цена:13,299 Ден.
Gorenje IC 3400 DP
Gorenje IC 3400 DP, Индукциска плоча, Контрола на допир, Нивоа на јачина: 10, Подесување на температурата, PowerBoost функција, Приклучна моќ: 3400 W, Димензии (Ш x В x Д): 57,5 x 6,5 x 35 cm..
13,499 Ден. Цена:13,499 Ден.
Electrolux EGT6342NOK
Electrolux EGT6342NOK, Вградна стакло керамичка плотна на гас, Контрола на прекинувач, Безбедносен систем за прекин на довод на гас доколку огинот изгасне, Грејни зони: 2..
13,499 Ден. Цена:13,499 Ден.
Платежни картички