• Бренд
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категории
  2
  2
 • Контроли
  0
  0
 • Тип на Фурна
  0
  0
 • Грил
  0
 • LCD Дисплеј
  0
 • ЛЦД Диспеј
  0
 • Цена
  Ден. - Ден.
 • Број На Комплети
  0
  0
 • Диспанзер за вода
  0
 • NO FROST
  0
 • Вентилатор
  0
  0
 • Волумен
  0
  0
 • Грејни зони
  0
  0
 • Висина
  0
  0
 • Комплети
  0
  0
 • Број На Програми
  0
 • Широчина
  0
  0
  0
  0
 • Енергетска Класа
  0
  0
 • Боја
  0
  0
 • Должина
  0
  0
 • ЛЦД Дисплеј
  0
  0
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Достапност
  0
  0
  0
  0
-15%
Шифра: 69664
Редовна цена: 16,499 Ден.
Клуб цена: 13,999 Ден.
12x КЛУБ РАТА: 1224 Ден.
-9%
Шифра: 71468
Редовна цена: 16,499 Ден.
Клуб цена: 14,999 Ден.
12x КЛУБ РАТА: 1312 Ден.
-4%
Шифра: 72570
Редовна цена: 23,999 Ден.
Клуб цена: 22,999 Ден.
12x КЛУБ РАТА: 2011 Ден.
-9%
Шифра: 71774
Редовна цена: 32,999 Ден.
Клуб цена: 29,999 Ден.
12x КЛУБ РАТА: 2623 Ден.
Прикажани 1 - 4 од 4 пронајдени (1 Страници)