Вертикални

Преглед во грид:
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST SFZ-85H Superior Technology
Шифра: 71955

Нарачки (0)

ST SFZ-85H Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 85л, 5 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 85x55x58цм..

Редовна Цена 8,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,649 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST SFZ-245WM Superior Technolo
Шифра: 69413

Нарачки (0)

ST SFZ-245WM Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 157л, 5 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 142x55x55цм..

Редовна Цена 12,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
10,449 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

ST SFZ-245WH Superior Technolo
Шифра: 71959

Нарачки (0)

ST SFZ-245WH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 147л, 6 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 143x55x58цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
11,159 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST SFZ-245SM Superior Technolo
Шифра: 69971

Нарачки (0)

ST SFZ-245SM Superior Technology, Вертикален замрзнувач, сребрена боја, Нето капацитет 157л, 5 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 142x55x55цм..

Редовна Цена 13,199 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
11,279 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFZ 2451M
Шифра: 71794

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFZ 2451M, Вертикален замрзнувач, бела боја, 186л, 6 фиоки, механички контроли, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x58 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
11,879 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST SFZ-245SH Superior Technolo
Шифра: 71960

Нарачки (0)

ST SFZ-245SH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, сребрена боја, Нето капацитет 147л, 6 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 143x55x58цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
12,219 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFZ 245S
Шифра: 67803

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFZ 245S, Вертикален замрзнувач, Сребрена боја, 186л, 6 фиоки, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,159 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST SFZ-275WH Superior Technolo
Шифра: 71961

Нарачки (0)

ST SFZ-275WH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 225л, 7 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 170x60x60цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,679 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

INDESIT UI4 1 W.1
Шифра: 71799

Нарачки (0)

INDESIT UI4 1 W.1, Вертикален Замрзнувач со рачка, Модел 2017, Поларно Бела боја, Нето зафатнина 185л, 5 фиоки во замрзнувачот, внатрешно осветлување, Бучност: 40dB, Енергетска класа А+, Годишна потрошувачка: 239 kWh, Димензии 142 x 60 x 65 cm..

Редовна Цена 17,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
16,449 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

INDESIT UIAA 10 S.1
Шифра: 66706

Нарачки (0)

INDESIT UIAA 10 S.1, Вертикален Замрзнувач со рачка, Инокс, Бруто зафатнина 225л, Нето зафатнина 194л, 6 фиоки во замрзнувачот, внатрешно осветлување, Бучност: 43dB, Енергетска класа А+, Годишна потрошувачка: 256 kWh, Димензии 150 x 60 x 65 cm..

Редовна Цена 20,990 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
16,489 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

INDESIT UI6 1 W.1
Шифра: 70925

Нарачки (0)

INDESIT UI6 1 W.1, Вертикален Замрзнувач со рачка, Модел 2017, Поларно Бела боја, Бруто зафатнина 225л, Нето зафатнина 194л, 6 фиоки во замрзнувачот, внатрешно осветлување, Бучност: 43dB, Енергетска класа А+, Годишна потрошувачка: 256 kWh, Димензии 167 x 60 x 65 cm..

Редовна Цена 18,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
16,919 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST SFZ-275SH Superior Technol
Шифра: 71962

Нарачки (0)

ST SFZ-275SH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, сребрена боја, Нето капацитет 225л, 7 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 170x60x60цм..

Редовна Цена 18,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
16,919 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

INDESIT UI6 1 S.1
Шифра: 70971

Нарачки (0)

INDESIT UI6 1 S.1, Вертикален Замрзнувач со рачка, Модел 2017, Сребрена боја, Бруто зафатнина 225л, Нето зафатнина 194л, 6 фиоки во замрзнувачот, внатрешно осветлување, Бучност: 43dB, Енергетска класа А+, Годишна потрошувачка: 256 kWh, Димензии 167 x 60 x 65 cm..

Редовна Цена 19,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
18,329 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

Gorenje F 6181 AW
Шифра: 65499

Нарачки (0)

Gorenje F 6181 AW, Вертикален Замрзнувач, Бела боја, Метална рачка на врата, 8 фиоки, 2 вратички, 1 сад за лед, Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура, Енергетска класе А+, Бруто капацитет 309л, Нето 261л, Димензии (В:Ш:Д): 1800 x 600 x 640 mm(180cm)..

Редовна Цена 26,589 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
23,559 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Gorenje F 6181 AX
Шифра: 66593

Нарачки (0)

Gorenje F 6181 AX, Вертикален Замрзнувач, Инокс, Метална рачка на врата, 8 фиоки, 2 вратички, 1 сад за лед, Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура, Енергетска класе А+, Бруто капацитет 309л, Нето 261л, Димензии (В:Ш:Д): 1800 x 600 x 640 mm(180cm)..

Редовна Цена 27,989 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
24,699 Ден.
Прикажани 1 - 15 од 15 пронајдени (1 Страници)