Хоризонтални

Преглед во грид:
Има залиха
-21%
Брз преглед

ST CF-100H Superior Technology
Шифра: 60458

Нарачки (0)

ST CF-100H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 100л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 54.5x54.5x84.5 cm..

Редовна Цена 8,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,129 Ден.
Има залиха
-27%
Брз преглед

ST CF-150H Superior Technology
Шифра: 71887

Нарачки (1)

ST CF-150H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 145л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 70.5x54.5x84.5 cm..

Редовна Цена 10,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,079 Ден.
Има залиха
-23%
Брз преглед

ST CF-150M Superior Technology
Шифра: 69543

Нарачки (0)

ST CF-150M Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 150л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A+ енергетска класа, Димензии 73x52.3x85 цм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,459 Ден.
Има залиха
-22%
Брз преглед

ST CF-200H Superior Technology
Шифра: 71888

Нарачки (0)

ST CF-200H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 200л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 90.5x54.5x84.5 cm..

Редовна Цена 11,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
9,399 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

WHIRLPOOL AFG5227-L
Шифра: 70855

Нарачки (0)

WHIRLPOOL AFG5227-L, Хоризонтален замрзнувач, бела боја, Капацитет 212л, функција за брзо замрзнување, 1 корпa, прилагодлива температура, Капацитет на замрзнување 12.5кг/24 часа, Ц енергетска класа, Димензии 86.5x80.6x64.8 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
11,399 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

ST CF-320H Superior Technology
Шифра: 71886

Нарачки (0)

ST CF-320H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 316л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 112.0x70.0x84.5 cm..

Редовна Цена 14,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
12,129 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

Gorenje FH 210 W
Шифра: 66129

Нарачки (0)

Gorenje FH 210 W, Замрзнувач , Бела боја, Бруто капацитет: 210 Литри, 1 компресор, Голем сад за зеленчук и овошје, Бучност: 43dB(A), Енергетска класа A, Димензии (Ш x В x Д): 80 x 85 x 70 cm..

Редовна Цена 15,699 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,139 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

Gorenje FH 330 W
Шифра: 64966

Нарачки (0)

Gorenje FH 330 W, Замрзнувач , Бела боја, Бруто капацитет: 310 Литри, 1 компресор, Голем сад за зеленчук и овошје, Бучност: 43dB(A), Енергетска класа A, Димензии (Ш x В x Д): 110 x 85 x 70 cm..

Редовна Цена 16,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
14,249 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

WHIRLPOOL WHM 3111
Шифра: 70990

Нарачки (0)

WHIRLPOOL WHM 3111, Хоризонтален замрзнувач 311л, Систем за заклучување, функција за брзо замрзнување, 2 корпи, Капацитет на замрзнување 20кг за 24 часа, прилагодлива температура, Бучност 40дб, Потрошувачка 292 kWh годишно, А+ енергетска класа, Димензии 91.6x118x69.8 цм..

Редовна Цена 16,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
14,249 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

Gorenje FH 400 W
Шифра: 64958

Нарачки (0)

Gorenje FH 400 W, Замрзнувач, Бела боја, Бруто капацитет: 400 Литри, 1 компресор, Голем сад за зеленчук и овошје, Бучност: 43dB(A), Енергетска класа Ц, Димензии (Ш x В x Д): 130 x 85 x 70 cm..

Редовна Цена 18,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,199 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ST CF-400H Superior Technology
Шифра: 71954

Нарачки (0)

ST CF-400H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 380л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 130.0x70.0x84.5 cm..

Редовна Цена 17,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,199 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

ST CF-400M Superior Technology
Шифра: 69540

Нарачки (0)

ST CF-400M Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 415л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A+ енергетска класа, Димензии 142.4x68.5x85 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,519 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

WHIRLPOOL CF610
Шифра: 69333

Нарачки (0)

WHIRLPOOL CF610, Хоризонтален замрзнувач, бела боја, Капацитет 475л, заклучување на уредот, функција за брзо замрзнување, 3 корпи, прилагодлива температура, Капацитет на замрзнување 20кг/24 часа, Ц енергетска класа, Димензии 91.6x140.5x69.8 цм..

Редовна Цена 19,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
16,489 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ZANUSSI ZFC41400WA
Шифра: 66203

Нарачки (0)

ZANUSSI ZFC41400WA, Хоризонтален Замрзнувач, Бела боја, Бруто зафатнина 404л, Нето зафатнина 400л, 3 бели жичана корпа во замрзнувачот, внатрешно осветлување, Spazio+, Бучност: 45dB, Енергетска класа А+, Гас за разладување R-600a, Димензии 868 x 1.325 x 665 mm..

Редовна Цена 19,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
16,659 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

WHIRLPOOL WHM3911
Шифра: 69538

Нарачки (0)

WHIRLPOOL WHM3911, Хоризонтален замрзнувач, бела боја, Капацитет 400л, заклучување на уредот, внатрешно осветлување, Капацитет на замрзнување 20кг за 24 часа, Еco режим на работа, прилагодлива температура, 3 корпи, Б енергетска класа, Димензии 91.6x140.5x69.8 цм..

Редовна Цена 20,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
18,049 Ден.
Прикажани 1 - 15 од 15 пронајдени (1 Страници)