Замрзнувачи

Направете пребарување

ST CF-100H Superior Technology

ST CF-100H Superior Technology

ST CF-100H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 100л, Механички контроли, Прилаго..

Шифра: 60458

Редовна Цена 8,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

7,499 Ден.

ST CF-150H Superior Technology

ST CF-150H Superior Technology

ST CF-150H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 145л, Механички контроли, Прилаго..

Шифра: 71887

Редовна Цена 10,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

8,499 Ден.

ST SFZ-85H Superior Technology

ST SFZ-85H Superior Technology

ST SFZ-85H Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 85л, 5 транспарентн..

Шифра: 71955

Редовна Цена 8,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

8,499 Ден.

ST CF-150M Superior Technology

ST CF-150M Superior Technology

ST CF-150M Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 150л, Механички контроли, Прилаго..

Шифра: 69543

Редовна Цена 10,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

8,999 Ден.

ST CF-200H Superior Technology

ST CF-200H Superior Technology

ST CF-200H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 200л, Механички контроли, Прилаго..

Шифра: 71888

Редовна Цена 11,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

9,999 Ден.

ST SFZ-245WM Superior Technolo

ST SFZ-245WM Superior Technolo

ST SFZ-245WM Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 157л, 5 транспаре..

Шифра: 69413

Редовна Цена 12,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

10,999 Ден.

ST SFZ-245WH Superior Technolo

ST SFZ-245WH Superior Technolo

ST SFZ-245WH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 147л, 6 транспаре..

Шифра: 71959

Редовна Цена 12,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,499 Ден.

ST SFZ-245SM Superior Technolo

ST SFZ-245SM Superior Technolo

ST SFZ-245SM Superior Technology, Вертикален замрзнувач, сребрена боја, Нето капацитет 157л, 5 транс..

Шифра: 69971

Редовна Цена 13,199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,999 Ден.

ST CF-300M Superior Technology

ST CF-300M Superior Technology

ST CF-300M Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 300л, Механички контроли, Прилаго..

Шифра: 69541

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

12,499 Ден.

ST CF-320H Superior Technology

ST CF-320H Superior Technology

ST CF-320H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 316л, Механички контроли, Прилаго..

Шифра: 71886

Редовна Цена 14,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

12,499 Ден.

TELEFUNKEN TFZ 2451M

TELEFUNKEN TFZ 2451M

TELEFUNKEN TFZ 2451M, Вертикален замрзнувач, бела боја, 186л, 6 фиоки, механички контроли, А+ енерге..

Шифра: 71794

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

12,499 Ден.

ST SFZ-245SH Superior Technolo

ST SFZ-245SH Superior Technolo

ST SFZ-245SH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, сребрена боја, Нето капацитет 147л, 6 транс..

Шифра: 71960

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

12,999 Ден.

TELEFUNKEN TFZ 245S

TELEFUNKEN TFZ 245S

TELEFUNKEN TFZ 245S, Вертикален замрзнувач, Сребрена боја, 186л, 6 фиоки, А+ енергетска класа, Димен..

Шифра: 67803

Редовна Цена 14,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

13,999 Ден.

Gorenje FH 210 W

Gorenje FH 210 W

Gorenje FH 210 W, Замрзнувач , Бела боја, Бруто капацитет: 210 Литри, 1 компресор, Голем сад за зеле..

Шифра: 66129

Редовна Цена 15,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

14,590 Ден.

Gorenje FH 330 W

Gorenje FH 330 W

Gorenje FH 330 W, Замрзнувач , Бела боја, Бруто капацитет: 310 Литри, 1 компресор, Голем сад за зеле..

Шифра: 64966

Редовна Цена 16,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

14,999 Ден.

WHIRLPOOL WHM 3111

WHIRLPOOL WHM 3111

WHIRLPOOL WHM 3111, Хоризонтален замрзнувач 311л, Систем за заклучување, функција за брзо замрзнувањ..

Шифра: 70990

Редовна Цена 16,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

14,999 Ден.

Gorenje FH 400 W

Gorenje FH 400 W

Gorenje FH 400 W, Замрзнувач, Бела боја, Бруто капацитет: 400 Литри, 1 компресор, Голем сад за зелен..

Шифра: 64958

Редовна Цена 18,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

15,999 Ден.

ST CF-400H Superior Technology

ST CF-400H Superior Technology

ST CF-400H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 380л, Механички контроли, Прилаго..

Шифра: 71954

Редовна Цена 17,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

15,999 Ден.

ST CF-400M Superior Technology

ST CF-400M Superior Technology

ST CF-400M Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 415л, Механички контроли, Прилаго..

Шифра: 69540

Редовна Цена 17,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

15,999 Ден.

ST SFZ-275WH Superior Technolo

ST SFZ-275WH Superior Technolo

ST SFZ-275WH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 225л, 7 транспаре..

Шифра: 71961

Редовна Цена 17,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

16,799 Ден.

INDESIT UIAA 10 S.1

INDESIT UIAA 10 S.1

INDESIT UIAA 10 S.1, Вертикален Замрзнувач со рачка, Инокс, Бруто зафатнина 225л, Нето зафатнина 194..

Шифра: 66706

Редовна Цена 20,990 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

16,999 Ден.

WHIRLPOOL CF610

WHIRLPOOL CF610

WHIRLPOOL CF610, Хоризонтален замрзнувач, бела боја, Капацитет 475л, заклучување на уредот, функција..

Шифра: 69333

Редовна Цена 19,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

16,999 Ден.

ZANUSSI ZFC41400WA

ZANUSSI ZFC41400WA

ZANUSSI ZFC41400WA, Хоризонтален Замрзнувач, Бела боја, Бруто зафатнина 404л, Нето зафатнина 400л, 3..

Шифра: 66203

Редовна Цена 19,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

16,999 Ден.

INDESIT UI4 1 W.1

INDESIT UI4 1 W.1

INDESIT UI4 1 W.1, Вертикален Замрзнувач со рачка, Модел 2017, Поларно Бела боја, Нето зафатнина 185..

Шифра: 71799

Редовна Цена 17,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

17,499 Ден.

INDESIT UI6 1 W.1

INDESIT UI6 1 W.1

INDESIT UI6 1 W.1, Вертикален Замрзнувач со рачка, Модел 2017, Поларно Бела боја, Бруто зафатнина 22..

Шифра: 70925

Редовна Цена 18,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

17,999 Ден.

Прикажани 1 - 25 од 31 пронајдени (2 Страници)