Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
LCD Дисплеј
NO FROST
Боја
Висина
Диспанзер за вода
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
CANDY HOOVER HWC 2335
CANDY HOOVER HWC 2335, Самостоечки вински фрижидер, 108литри, Инокс врата со UV отпорно стакло, 2 температурни зони со осветлен ЛЦД Дисплеј, прилагодување на температурата..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
CANDY HOOVER HWC 2536 DL
CANDY HOOVER HWC 2536 DL, Самостоечки вински фрижидер, 108литри, Инокс врата со UV отпорно стакло, 3 температурни зони со осветлен ЛЦД Дисплеј, прилагодување на температура..
31,999 Ден. Цена:31,999 Ден.
BOSCH KTW18V80
BOSCH KTW18V80, Вински фрижидер сребрен, Електронски контроли седумстепена, 140 литри, УВ заштитена стаклена врата со метална рачка, Излез за одмрзната вода, 4 дрвени п..
47,499 Ден. Цена:47,499 Ден.
Платежни картички